Η κομψότητα που επιτυγχάνεται με την εφαρμογή διαφορετικών χρωμάτων στα μαλλιά σας είναι συναρπαστική και απόλυτα αγαπητή για αρκετές γυναίκες που είναι πιθανό να δοκιμάσουν νέα χτενίσματα. Υπάρχουν γυναίκες που μπορούν να κάνουν ένα ακόμη χιλιόμετρο για να φαίνονται υπέροχες και φανταστικές επιλέγοντας χρώματα τόσο τολμηρά και εξαιρετικά από ποτέ. Εμείς εδώ παρέχουμε ιδέες για τα καλύτερα χρώματα για επιλογή

Όταν θέλετε να δείχνετε όμορφη ή γοητευτική, υπάρχουν τρόποι για να αναδείξετε την κομψότητα και την ομορφιά σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε μακιγιάζ, να πάτε στο γυμναστήριο για μια τέλεια προπόνηση και ένας σίγουρος τρόπος είναι να έχετε ένα τέλειο κοντό χτένισμα. Ένας τρόπος για να περιγράψεις ένα άτομο είναι να χρησιμοποιείς χτενίσματα και η εφαρμογή μιας κομψής εμφάνισης στα μαλλιά σου θα σε κάνει να δείχνεις εκπληκτικό και πανέμορφο. Η επιλογή ενός καλού χρώματος και ενός καλού κομμωτή θα σας κάνει να έχετε μια καλύτερη εμφάνιση και να σας κάνει να ξεχωρίζετε από το πλήθος. Έχουμε τέλεια ιδέες για χρώμα μαλλιών που είναι ελκυστικά και ταιριάζουν με κάθε ρούχο που επιλέγετε να φορέσετε σε μια συγκεκριμένη μέρα.

1. Σκούρο γκρι χρώμα μαλλιών

Τα σκούρα γκρίζα μαλλιά είναι περισσότερο από τη μόδα αυτή τη στιγμή. Τα γκρίζα μαλλιά θεωρούνταν παλιά γιαγιάδες, αλλά σήμερα το στυλ έχει υιοθετηθεί και επαναπροσδιοριστεί ως μια νέα τάση στο χτένισμα. Τα γκρίζα μαλλιά μεγάλωσαν φυσικά, αλλά μια νέα εποχή που έβαζαν μαύρα μαλλιά σε γκρίζα υιοθετήθηκε και αγαπήθηκε από πολλούς όσο μισούνταν πριν. Δείτε πώς ένας συνδυασμός μαύρων μαλλιών και γκρίζων μαλλιών μπορεί να αναδείξει ένα νέο σας εδώ.

Ιδέες για κοντό χρώμα μαλλιών

2. Short Hair Multi Color 2018

Οι παλιές και ξεπερασμένες εμφανίσεις δεν είναι για κανέναν στις μέρες μας και αν αγαπάτε το παλιό χτένισμα, τότε είστε στα πρωταθλήματα της γιαγιάς που δεν ασχολούνται πολύ με το να αλλάξουν τα παλιά τους χτενίσματα. Θα πρέπει να ψάχνετε για κάτι που θα σας κάνει λαμπερό και μπορεί να αλλάξει την προοπτική σας και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δείτε τις ιδέες μας για πολύχρωμα μαλλιά κοντού μαλλιά του έτους 2018. Αυτό το στυλ θα σας κάνει να φαίνεστε εκπληκτικά όμορφοι και ταιριάζουν με οποιοδήποτε χρώμα τι φοράς και θα σε κάνει να χαμογελάσεις. Δοκιμάστε αυτό και δεν θα μετανιώσετε

Κοντό χρώμα μαλλιών

3. Λιλά χρωματισμένα κοντά γυναικεία μαλλιά

Τα λιλά μαλλιά επιλέγονται από τις περισσότερες γυναίκες σε όλο τον κόσμο και γίνονται trendsetter. Όσο κι αν αγαπιέται από τις trendsetters εκεί έξω, δεν θα ήθελαν όλοι να κόψουν τα μαλλιά της κοντά και να τα βάψουν. Αν και, για εκείνους που θα ήθελαν να πειραματιστούν με νέα στυλ, έχουμε αυτό που πρέπει να προσέξετε.

Χρώμα μαλλιών Κοντά μαλλιά

Πηγή

4. Σκούρα καστανά μαλλιά με ανταύγειες

Κοντά χρωματιστά μαλλιά

5. Καλύτερος ξανθός Μπομπ

Κοντά χρώματα μαλλιών

6. Balayage στο Short Bob

Κοντά μαλλιά χρώματα-6

7. Φωτεινό κόκκινο Pixie

Κοντά μαλλιά χρώματα-7

8. Cute Long Pixie

Κοντά μαλλιά χρώματα-8

9. Pixie Undercut

Κοντά μαλλιά χρώματα-9

10. Balayage Short Hair Blonde

Κοντά μαλλιά χρώματα-10

11. Ανοιχτό καφέ μαλλιά

Σύντομα χρώματα μαλλιών-11

12. Peek A Boo Colored Bob

Κοντά μαλλιά χρώματα-12

13. Blonde To Pink

Κοντά μαλλιά χρώματα-13

14. Έβαν Ρέιτσελ Γουντ

Κοντά μαλλιά χρώματα-14

15. Burgundy Pixie

Κοντά μαλλιά χρώματα-15

16. Μωβ χρωματιστό Μπομπ

Κοντά μαλλιά χρώματα-16

17. Casual Brown Pixie

Κοντά μαλλιά χρώματα-17

18. Rose Gold Short Hair

Κοντά μαλλιά χρώματα-18

19. Γκρι Πολύ Κοντό Κούρεμα

Κοντά μαλλιά χρώματα-19

20. Μαύρο και ασημί Ombre κοντά μαλλιά

Κοντά μαλλιά χρώματα-20