Όπως γνωρίζετε ότι στο 2013, κοντα κουρεματα είναι σε τάση. Οι κοντές τρίχες σε κάνουν να δείχνεις μοντέρνα, δροσερή και funky σε κάποιο βαθμό. Αλλά το θέμα είναι ποια σύντομα κουρέματα να επιλέξετε; Θα είναι μοναδικά; Υπάρχουν πολύ λίγα σύντομα κουρέματα στην τάση στις μέρες μας και όλοι τα επιλέγουν, οπότε δεν μπορείτε να περιμένετε να είναι μοναδικά. Μπορείτε όμως εύκολα να τα κάνετε μοναδικά έχοντας διαφορετικό χρώμα μαλλιών. Εδώ είναι λίγα κουρέματα και χρώματα μαλλιών που μπορείτε να δοκιμάσετε να δείχνετε μοντέρνα:

Αυτό το ασταθές κούρεμα bob με κόκκινο χρώμα είναι ένας υπέροχος συνδυασμός. Θα σας δώσει μια funky εμφάνιση όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα.

Κόκκινα ασταθή μαλλιά

Για να αποκτήσετε μια εντελώς μοναδική εμφάνιση για τα μαλλιά σας, μπορείτε να δοκιμάσετε μοβ χρώμα σε αυτά. Είναι δροσερό χρώμα και θα σας κάνει να φαίνεστε δροσεροί και μοντέρνοι.

Κοντά μοβ χτενίσματα

Εάν έχετε επιπλέον κοντό κούρεμα pixie, μπορείτε να tr λιλά χρώμα μαλλιών σε αυτους. Θα φαίνεται υπέροχο στις τρίχες σας και θα σας κάνει να φαίνεστε υπέροχοι.

Το καλύτερο λιλά χρώμα μαλλιών

Το ανοιχτό πράσινο χρώμα φαίνεται εκπληκτικό στις κοντές τρίχες. Αυτό είναι ένα μοναδικό χρώμα και πολύ λίγοι άνθρωποι δοκιμάζουν αυτό το χρώμα στις τρίχες τους

Πράσινα χτενίσματα κορίτσια

Η Katty Perry είναι μια διάσημη διασημότητα και θέλει επίσης να αποκτήσει μια μοναδική εμφάνιση. Και για αυτό πρόσφατα έβαψε τα μαλλιά της με μπλε χρώμα και δείχνει εκπληκτικό.

Διασημότητα μπλε μαλλιά

Ροζ χρώμα είναι το καλύτερο για τα κορίτσια και τις γυναίκες που θέλουν να διατηρήσουν τη γοητεία τους μαζί με τη μοναδική εμφάνιση. Είναι διαφορετικό χρώμα και φαίνεται εκπληκτικό σε κοντές κούρεμα pixie.

Ροζ χτένισμα κομμένο pixie

Μπορείτε να δίχρωμα χρώματα μαλλιών. Αλλά το περίγραμμα των δύο χρωμάτων πρέπει να είναι εκπληκτικό και να σας ταιριάζει. είναι από τις νέες τάσεις που εισήχθη πρόσφατα στον κόσμο της μόδας στα μαλλιά.

Σύντομες δύο χρωματικές εικόνες μαλλιών

Οι γυναίκες και τα κορίτσια που θέλουν να αποκτήσουν την ώριμη εμφάνιση πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το μαύρο μαύρο χρώμα μαλλιών. Θα σου φανεί υπέροχο.

Τζετ μαύρο χρώμα μαλλιών

Γυναίκες και κορίτσια που έχουν ξανθές τρίχες και θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό μαζί τους εκτός από το κούρεμα. Μπορούν να δοκιμάσουν μαύρες ανταύγειες σε αυτά. Είναι ένα μοναδικό στυλ χρώματος μαλλιών και σίγουρα θα σου φαίνεται υπέροχο.

Κοντά ξανθά και μαύρα χτενίσματα

Η Jessica Chastain έχει κοντές κυματιστές τρίχες και το κόκκινο χρώμα σε αυτές την κάνει να δείχνει σέξι και ελκυστική.

Κοντά κόκκινα κυματιστά μαλλιά

Το plunging bob είναι ένα μοναδικό και καλύτερο κούρεμα που μπορεί κανείς να δοκιμάσει. Είναι διαφορετικό από τα παραδοσιακά κουρέματα bob, αλλά σαν αυτά θα σας κάνουν να φαίνεστε χαριτωμένοι.

Κούρεμα με μπομπ

Εάν είστε λάτρεις του λυκόφωτος, πρέπει να δοκιμάσετε αυτήν την αντίθεση χρώματος. Θα σου φανεί υπέροχο. Τα μαύρα μαλλιά με κόκκινες ανταύγειες θα φαίνονται μοντέρνα στα bob κουρέματα.

Μαύρο και κόκκινο στυλ χρώματος μαλλιών

Θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και εκπληκτικό; Εάν ναι, τότε πρέπει να συνεχίσετε πολύχρωμο χρώμα μαλλιών. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες αντιθέσεις χρωμάτων μαλλιών που σας φαίνονται δροσερές. Μπορείτε είτε να δοκιμάσετε σκούρες χρωματικές αντιθέσεις είτε ανοιχτές χρωματικές αντιθέσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Πολύχρωμο χρώμα μαλλιών