Κυρίες που αγαπούν τα δικά τους σκούρα μαλλιά συγκεντρώνονται εδώ. συγκεντρώσαμε υπέροχα καστανά κοντά χτενίσματα για σενα. Τα καστανά μαλλιά είναι αρκετά επιτυχημένα στην απόκρυψη των ατελειών του δέρματος και το δέρμα σας φαίνεται πιο υγιές.

Κοντά κουρέματα είναι το πιο προτιμώμενο στυλ μαλλιών των τελευταίων ημερών. Και πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα ιδιαίτερο κοντό χτένισμα για κάθε κυρία. Θα βρείτε το σωστό κούρεμα που ταιριάζει καλύτερα στον τύπο και το χρώμα των μαλλιών σας και θα το βρείτε τέλειο κοντές περικοπές μαλλιών που μπορείτε να φτάσετε σε μία σελίδα και να εφαρμόσετε το πιο κατάλληλο χτένισμα για τον εαυτό σας! Ας εξετάσουμε αυτά τα εξαιρετικά παραδείγματα όλα μαζί:

1. Brown Bob Hairstyle

Κοντό κόψιμο για λεπτά μαλλιά, με φυσικά ανοιχτό καστανά μαλλιά. Αυτό φαίνεται λίγο ακατάστατο αλλά εντελώς φωτογενές κούρεμα. Με αυτό το κόψιμο μπομπ από όλα τα σχήματα προσώπου, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο στυλ στον εαυτό σας.

Brown Bob Hairstyles

Πηγή

2. Κοντά σκούρα μαλλιά

Το καφέ μαλλί σοκολάτας είναι αρκετά ελκυστική επιλογή. Το μοντέρνο πολυεπίπεδη κούρεμα pixie-bob βλέπετε εδώ είναι μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά για επιχειρηματίες. Οι ασιατικές γυναίκες χρησιμοποιούν επίσης αυτά τα στυλ μαλλιών αρκετά συχνά. Πιθανώς επειδή αγαπούν τα σκούρα μαλλιά τους και τα πολυεπίπεδα μαλλιά έκοψαν την καλύτερη ιδέα για το χαριτωμένο στρογγυλό τους πρόσωπο.

Κοντά καστανά κουρέματα

3. Layered Dark Brown Bob Style

Αυτό το εξαιρετικό κοντό στρώμα χτενίσματος ιδιαίτερα λαμπρή ιδέα για νεαρές κυρίες, ένα υπέροχο παράδειγμα για όλες τις γυναίκες που κουράζονται από τα συνηθισμένα χτενίσματα. Επίσης, αν έχετε ίσια μαλλιά, θα έχετε ένα πιο ογκώδες στυλ με ένα κόψιμο όπως αυτό.

Σκούρο καφέ Μπομπ

Πηγή

4. Brown Pixie Κούρεμα

Κούρεμα Pixie εντελώς διάσημο αυτές τις μέρες, αλλά πρέπει να βρεις το τέλειο κούρεμα για τον εαυτό σου, αν δεν μπορείς να βρεις το καλύτερο, μπορεί να το μετανιώσεις επειδή έχεις κόψει τα μαλλιά σου πολύ κοντά. Έχεις σκούρα καστανά μαλλιά; Και λεπτό σχήμα προσώπου; Αυτό το πλαϊνό στρώμα pixie θα είναι υπέροχο για εσάς.

Καφέ Pixie Cut

Πηγή

5. Long Bob with Bangs

Μακριά δασύτριχη πολυεπίπεδη κοπή με κτυπήματα, φαίνεται λίγο ακατάστατη κυματιστή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εύκολα αυτό το χτένισμα. Maybeσως πρέπει να εφαρμόσετε ίσιωμα μαλλιών στα κτυπήματά σας, αλλά μπορείτε να αφήσετε τα υπόλοιπα ως έχουν.

Καφέ Μαλλιά Μπομπ

6. Ξυρισμένη πλάτη Pixie Cut

Κοντά καστανά κουρέματα-6

7. Αγόρι Κούρεμα

Κοντά καστανά κουρέματα-7

8. Bob Cut with Bangs

Κοντά καστανά κουρέματα-8

9. Layered Straight Hair Pixie

Κοντά καστανά κουρέματα-9

10. Κοντά μαλλιά για κορίτσια

Αρκετά δροσερό και στιλάτο ασύμμετρο κοντό κούρεμα για φυσικά ανοιχτά καστανά μαλλιά. Μπορείτε να βρεθείτε σε μια αρκετά δροσερή εμφάνιση. Με τα στρώματα που προσθέτετε στα μαλλιά σας, τα λεπτά μαλλιά σας θα φαίνονται πιο πυκνά. Οι κυρίες με στρογγυλεμένο πρόσωπο μπορούν εύκολα να προτιμήσουν αυτά τα στυλ μαλλιών.

Κοντά καστανά κουρέματα-10

11. Ευθεία λεπτά μαλλιά

Κοντά καστανά κουρέματα-11

12. Tuba Buyukustun Short Hair

Κοντά καστανά κουρέματα-12

13. Σγουρά Κοντά Μαλλιά Undercut

Κοντά καστανά κουρέματα-13

14. Cool Pixie Cut

Κοντά καστανά κουρέματα-14

15. Bob Cut Hair Color

Κοντά καστανά κουρέματα-15