Οι γυναίκες δίνουν εξαιρετικά μεγάλη προσοχή στον τρόπο που φαίνονται και στον τρόπο εμφάνισής τους. Γιατί είναι έτσι? Λοιπόν, οι γυναίκες θέλουν να βεβαιωθούν ότι φαίνονται καλύτερα στο επίπεδό τους ανά πάσα στιγμή. Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη προσοχή σε κάθε κομμάτι και πτυχή της εμφάνισής τους, ειδικά στα μαλλιά τους, επειδή η προσαρμογή των μαλλιών τους και το στυλ τους είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να βελτιώσουν και να τελειοποιήσουν την εμφάνισή τους. Για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να την κάνουν άψογη, ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορεί να κάνει μια γυναίκα είναι να χτενίζει τα μαλλιά της χρωματίζοντας τα.

Χρωματισμός μαλλιών έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές μεταξύ των γυναικών επειδή τους επιτρέπει να εκφράζονται ρητά και πλήρως μέσω της εμφάνισής τους και επίσης τους παρέχει έναν εύκολο τρόπο να βελτιώσουν την εμφάνισή τους όπως θέλουν. Υπάρχουν πολλοί, πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες μπορούν να χρωματίσουν τα μαλλιά τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν κοντά μαλλιά, μαλλιά μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, ο μεγαλύτερος αριθμός επιλογών για το χρωματισμό των μαλλιών είναι διαθέσιμος σε γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά. Αυτό καθιστά αρκετά δύσκολο για τις γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά να αποφασίσουν πώς θα τα βάψουν, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται ποιες είναι οι καλύτερες επιλογές τους.

Μερικές από τις επιλογές χρώματος μαλλιών διαθέσιμες γυναίκες με κοντά μαλλιά είναι καλύτεροι από τους άλλους. Λοιπόν, οι παρακάτω είναι οι κορυφαίες 20 επιλογές χρώματος μαλλιών για γυναίκες που έχουν κοντά μαλλιά το 2014:

Λευκό με μοβ ανταύγειες στο μπροστινό μέρος

Κοντό χρώμα μαλλιών 2014

Η Rihanna Brown

Κοντά χτενίσματα Ιδέες χρώματος

Stone Cold White

Χρώμα κοντά μαλλιά

Λευκό με πράσινες ανταύγειες στο μπροστινό μέρος

Χρώματα για κοντά μαλλιά

Ξανθιά με νότες σκούρου καφέ

Κοντά στυλ χρώματος μαλλιών

Μαύρο στο κάτω μέρος και μοβ-ροζ στην κορυφή

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_1

Μαύρο από κάτω και ξανθιά από πάνω

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_2

Λευκό στο κάτω μέρος, παγωμένο μπλε στα πλάγια και πράσινο στην κορυφή

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_3

Ξανθιά με πράσινες ανταύγειες στη μία πλευρά και ροζ ανταύγειες στην άλλη

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_4

Ξανθό-Καφέ

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_5

Φλογερό Κόκκινο

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_6

Ανοιχτό ξανθό με ροζ ανταύγειες

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_7

Λευκό στο κάτω μέρος και μοβ στην κορυφή

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_8

Λευκό με κόκκινες, ροζ και μοβ ανταύγειες στο μπροστινό μέρος

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_9

Μαύρο με καφέ-ξανθές ανταύγειες στο μπροστινό μέρος

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_10

Μαύρο-Μωβ

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_11

Μαύρο με μοβ ανταύγειες

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_12

Λευκό-Μωβ

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_13

Μισό μαύρο μισό ξανθό

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_14

Κόκκινο αίματος

Χρώματα μαλλιών για κοντά μαλλιά 2014_15

Κάθε χρόνο, οι γυναίκες επινοούν νέο εύκολο χρωματισμό των κοντών μαλλιών τους, και αυτό ισχύει και στην περίπτωση του έτους 2014. Πολλές νέες επιλογές χρώματος μαλλιών για γυναίκες με κοντά μαλλιά έχουν δημιουργηθεί φέτος και οι επιλογές χρώματος μαλλιών που αναφέρονται παραπάνω είναι το καλύτερο από όλα αυτά. Αν μια γυναίκα που έχει κοντά μαλλιά αναρωτιέται τι καλύτερο χρώμα μαλλιών οι επιλογές της για το έτος 2014 είναι, τότε δεν θα πρέπει να κοιτάξει άλλο καθώς αυτό που αναζητά είναι στην παραπάνω λίστα. Όλες οι επιλογές χρώματος μαλλιών που αναφέρονται παραπάνω είναι χωρίς αμφιβολία οι καλύτερες εκεί έξω και σίγουρα θα κάνουν τις γυναίκες που τα δοκιμάζουν χαρούμενες.