γυναίκες είναι τα άτομα στη γη που θέλουν να παραμείνουν μοντέρνα και μοντέρνα. Θέλουν να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας είτε σχετίζονται με ρούχα, μακιγιάζ, παπούτσια ή χτένισμα. Θέλουν να παραμένουν ενημερωμένοι. Ως το 2013 έχει ξεκινήσει όλοι θέλουν να δοκιμάσουν τις τελευταίες τάσεις για τον εαυτό τους. Εδώ θα πάρετε το πιο πρόσφατο χτένισμα. Όπως όλοι γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολύ λίγα στυλ κοντών μαλλιών. Έτσι, δεν μπορούν όλοι να αποκτήσουν ένα μοναδικό χτένισμα. Αλλά μπορείτε να φέρετε κάποια παραλλαγή στα χτενίσματα που μπορούν να τα κάνουν μοναδικά. Ιδού λοιπόν μερικά χρώματα κοντών μαλλιών για τις γυναίκες που μπορούν να προσπαθήσουν να κάνουν το χτένισμά τους μοναδικό και μοντέρνο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε πράσινες και μαύρες ανταύγειες στα μπροστινά κτυπήματα του χτενίσματος pixie. Θα δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο δικό σας χτένισμα pixie.

Κοντά πράσινα ανταύγειες μαλλιών

Το λιλά χρώμα μαλλιών είναι το καλύτερο για τα νεαρά κορίτσια. Θα φαίνονται αθώα, κομψά και κομψά σε αυτό το όμορφο χρώμα μαλλιών.

Χαριτωμένα κοντά λιλά μαλλιά

Το καστανό χρώμα των μαλλιών φαίνεται αξιολάτρευτο στο χτένισμα pixie. Το καστανό χρώμα των μαλλιών ορίζει πιο όμορφα το pixie χτένισμα δίνοντάς σας μια μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση.

Κοντά καφέ κόκκινα χτενίσματα

Γυναίκες και κορίτσια που έχουν ξανθό χτένισμα μπορούν να δοκιμάσουν αυτή την εκπληκτική αντίθεση στα μαλλιά τους. Ξανθά μαλλιά με μπλε ανταύγειες φαίνονται καταπληκτικά.

Ξανθό και μπλε χρώμα μαλλιών

Κορίτσια που επιθυμούν να έχουν μια ολοκληρωμένη funky εμφάνιση ενώ έχουν το κοντό χτένισμα bob. Στη συνέχεια πρέπει να δοκιμάσουν το ροζ και μοβ χρώμα μαλλιών. Θα φαίνονται funky και μοντέρνα σε αυτό. Είναι ένα μοναδικό χρώμα μαλλιών και θα φανείτε funky σε αυτό.

Κοντά ροζ και μοβ στυλ μαλλιών

Το κόκκινο χρώμα ταιριάζει πολύ στα κοντά χτενίσματα pixie. Αυτό το χρώμα καθορίζει το κούρεμα pixie με έναν όμορφο τρόπο κάνοντάς σας να φαίνεστε πιο όμορφοι και αθώοι.

Κοντά κόκκινα χτενίσματα 2013

Οι γυναίκες με την όμορφη επιδερμίδα πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το ανοιχτό καφέ χρώμα μαλλιών. Θα ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και θα φαίνονται μοντέρνα. Αυτό το χρώμα μαλλιών θα σας δώσει μια ζεστή και ελκυστική εμφάνιση.

Κοντό ανοιχτό καφέ Bob Hairstyle

Το γκρι χρώμα των μαλλιών είναι το καλύτερο για επαγγελματίες γυναίκες και γυναίκες ηλικίας 40 ετών και άνω των 40 ετών. Αυτό το χρώμα μαλλιών θα τους δώσει μια ώριμη και επαγγελματική εμφάνιση και θα φαίνονται υπέροχα σε αυτό.

Κοντό γκρι χτένισμα

Τα χρώματα μαλλιών δύο τόνων φαίνονται τρομερά στο ασύμμετρο χτένισμα. Είναι ένα μοντέρνο χτένισμα που σίγουρα θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και θα δείχνετε υπέροχα σε αυτό.

Κοντό χτένισμα δύο τόνων

Εάν έχετε μαύρη βάση μαλλιών, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε κόκκινο χρώμα μαλλιών σε αυτό, όπως φαίνεται στην εικόνα. Είναι ένα μοντέρνο και μοναδικό στυλ χρώματος μαλλιών.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-1

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μοβ, ξανθό και μαύρο χρώμα μαλλιών στα μαλλιά σας. Είναι ένα funky χτένισμα που θα ταιριάζει σε νεαρά κορίτσια.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-2

Εάν θέλετε να διατηρήσετε το αρχικό σας χρώμα μαλλιών αλλά χρειάζεστε κάποια αλλαγή, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το ombre χρώμα μαλλιών στις άκρες των μαλλιών. Είναι ένα μοναδικό χτένισμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-3

Τα νεαρά κορίτσια που χρειάζονται το funky look μπορούν να δοκιμάσουν μπλε ανταύγειες στο μαύρο χρώμα των μαλλιών τους. Θα κάνουν εξαιρετική αντίθεση και θα δείχνετε funky και καυτός.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-4

Τα κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν το μοβ χρώμα των μαλλιών στις άκρες των μαλλιών τους ή να το χρησιμοποιήσουν σε ορισμένα τμήματα των μαλλιών τους όπως φαίνεται στην εικόνα.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-5

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε χρυσές καφέ ανταύγειες στα σκούρα καστανά μαλλιά σας για να έχετε μια χαριτωμένη εμφάνιση.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-6

Εάν έχετε ένα πτυχωτό κούρεμα μαζί με τα κτυπήματα, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το χρυσό χρώμα των μαλλιών στα κτυπήματα. Θα φανεί δροσερό.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-7

Οι μαύρες γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν το κόκκινο χρώμα μαλλιών στα κτυπήματα του χτενίσματος pixie. Θα φαίνεται κομψό και μοντέρνο.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-8

Οι γυναίκες με κυματιστά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν το χρυσό χρώμα των μαλλιών. Θα φαίνονται αξιοπρεπή και κομψά σε αυτό.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-9

Οι ανοιχτό μωβ ανταύγειες φαίνονται αξιολάτρευτες στο ξανθό χτένισμα pixie. Θα σας δώσει μια αθώα χαριτωμένη εμφάνιση.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-10

Κόκκινο χρώμα μαλλιών ορίζει το χτένισμά σας με πολύ καλύτερο τρόπο από οποιοδήποτε άλλο χρώμα μαλλιών.

Κοντό χρώμα μαλλιών για γυναίκες-11