Τα υπέροχα φυσικά σγουρά μαλλιά των αμερικανών γυναικών μπορεί να είναι πολύ μοναδικά και φοβερά στο στυλ αν γνωρίζετε τους διαφορετικούς τύπους μαύρων γυναικείων χτενισμάτων. Υπάρχει μια πληθώρα χτενισμάτων από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε φυσικά σγουρά μαλλιά μαύρων Αμερικανών και εδώ είναι μερικά από τα τα πιο δημοφιλή μαύρα γυναικεία χτενίσματα μπορείτε να επιλέξετε από.

Το σγουρό δάχτυλο Twist Pixie Cut

Απλό, αλλά κομψό, αυτό το χτένισμα pixie σχηματίζει μικρά στριμμένα σκέλη γύρω από το κεφάλι δημιουργώντας ένα φοβερό και γοητευτικό χτένισμα. Οι πλευρές και η πλάτη που κόβονται με ξυράφι κάνουν την εμφάνισή σας προσεγμένη και καθαρή. Επιπλέον, οι αποχρώσεις του κόκκινου χαλκού ενισχύουν αυτό το χτένισμα pixie δημιουργώντας μια κομψά υπέροχη εμφάνιση.

Σγουρά δάχτυλο Twist Pixie Cut

Το Cool Loose Curly Hair Pixie Hairstyle

Αυτό το δροσερό χαλαρό σγουρό χτένισμα είναι ένας υπέροχος τρόπος αθλητισμού ενός σγουρού χτενίσματος pixie. Οι χαλαρές κοντές μπούκλες γεμίζουν φυσικά το κεφάλι δημιουργώντας μια υπέροχη εμφάνιση. Ομοίως, οι κοντές πλευρές και η πλάτη δημιουργούν πολύ προσεγμένη και σαγηνευτική εμφάνιση που είναι αρκετά γοητευτική και ελκυστική.

Cool Loose Curly Hair Pixie Hairstyle

Το ελκυστικό χαλαρό μπούκλες χτένισμα

Υπάρχουν δύο τύποι σγουρών μαλλιών: τα χαλαρά σγουρά μαλλιά και τα πολύ σφιχτά τσακισμένα, σγουρά μαλλιά. Αυτό το σγουρό χτένισμα ανήκει στα χαλαρά σγουρά μαλλιά. Οι χαλαρές μπούκλες αφήνονται να ρέουν φυσικά μέχρι τον αυχένα για να δημιουργήσουν όγκο και υφή. Υπέροχο και ελκυστικό, αυτό το φοβερό χαλαρό σγουρό χτένισμα είναι αρκετά ενδιαφέρον και ελκυστικό. Σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το υπέροχο χτένισμα.

Ελκυστικό χαλαρό μπούκλες χτένισμα

Το Cool Auburn Pixie Hairstyle

Αυτό το υπέροχο χτένισμα είναι φυσικά ελκυστικό και σαγηνευτικό. Η επιλογή του καστανόξανθου χρώματος για να ενισχύσει την εμφάνιση αυτού του χτενίσματος είναι εκπληκτικά κατάλληλη και ταιριάζει σε αυτό το pixie κόψιμο. Δεν υπάρχει τίποτα πιο υπέροχο από τα φυσικά σγουρά μαλλιά που αθλούνται με αυτόν τον τρόπο.

Cool Auburn Pixie Hairstyle

Το κομψό χαλαρό σγουρό χτένισμα

Φοβερό και κομψό, αυτό το υπέροχο χτένισμα είναι κατάλληλα πολύ ελκυστικό και πανέμορφο για εμφάνιση. Οι φυσικές χαλαρές μπούκλες σε αυτό το χτένισμα pixie επιτρέπουν μια καθαρή και γοητευτική ματιά στο πρόσωπο επιτρέποντας στη φυσική γοητεία της κυρίας να βγει. Σίγουρα θα λατρέψετε να έχετε αυτό το φανταστικό κόψιμο pixie.

Κομψό χαλαρό σγουρό χτένισμα

Το γοητευτικό ακατάστατο χτένισμα Pixie

Αυτό το εκπληκτικό χτένισμα pixie είναι πολύ δελεαστικό και ελκυστικό. Τα ακατάστατα μαλλιά που ορίζουν αυτό το χτένισμα pixie δημιουργούν επιπλέον όγκο. Επιπλέον, τα κοντά κτυπήματα επιτρέπουν μια γοητευτική ματιά στο πρόσωπο. Αυτό είναι σίγουρα ένα υπέροχο και δελεαστικό χτένισμα pixie για αυτά τα ίσια μαύρα μαλλιά.

Γοητευτικό ακατάστατο χτένισμα Pixie

Το κυματιστό χτένισμα του Μπομπ

Μπορεί να μην συμπεριλαμβάνουμε συχνά αυτό το χτένισμα στην κατηγορία του bob hairstyle. αλλά με τη δεύτερη ματιά, μπορεί να συμπεριληφθεί στα χτενίσματα bob. Τα κυματιστά μαλλιά δεν είναι ούτε πολύ σγουρά ούτε πολύ κυματιστά και είναι κατάλληλα για ένα χτένισμα bob. Αλλά σίγουρα απεικονίζει ένα διαφορετικό bob χτένισμα λόγω των φυσικών μπούκλες που το ενισχύουν ακόμη περισσότερο. Γοητευτικό και κομψό, αυτό το χτένισμα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον και υπέροχο χτένισμα για το 2013.

Κυματιστό χτένισμα Μπομπ

Το στιλιστικό κυματιστό χτένισμα

Ποια λέξη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ορίσετε αυτό το χτένισμα; Νομίζω ότι το κομψό και καλλιτεχνικό θα κάνει το κόλπο. Ναι, αυτό το χτένισμα είναι φανταστικά ελκυστικό λόγω των κομψών και καλλιτεχνικών κυματιστών μαλλιών που βυθίζονται προς τα κάτω. Αυτό το εκπληκτικό χτένισμα είναι σίγουρα μοντέρνο και ενδιαφέρον.

Στιλιστικό κυματιστό χτένισμα

Το όμορφο κυματιστό και κουλουριαστό κοντό χτένισμα

Αυτό το φοβερό χτένισμα είναι φανταστικά γοητευτικό και ελκυστικό. Αν αυτό ήταν ίσια μαλλιά, θα μπορούσε να ονομαστεί χτένισμα bob. Ωστόσο, είναι κυματιστή και ελκυστική, φυσική και ελκυστική. Αυτό το κομψό χτένισμα με πλευρές έχει τα χαριτωμένα και γοητευτικά κτυπήματα που του δίνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση.

Όμορφο κυματιστό και κουλουριαστό κοντό χτένισμα

Το Wavy Pixie Hairstyle

Αυτό το φοβερό και μοντέρνο χτένισμα ορίζεται από τις υπέροχες μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά που του δίνουν περισσότερο όγκο και υφή. Οι πλευρές και η πλάτη με ξυράφι δημιουργούν επίσης μια αντίθεση που είναι γοητευτική και λαμπερή. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το υπέροχο pixie cut.

Κυματιστό χτένισμα Pixie

Το κουλ και γοητευτικό χτένισμα του Μπομπ

Έχετε φανταστεί να έχετε ένα χτένισμα bob με ένα φυσικό μαύρο γυναικείο μαλλί; Ωστόσο, εδώ, το χτένισμα μπορεί να συμπεριληφθεί στις ομάδες χτενισμάτων bob, εκτός από το γεγονός ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε σε ποια χτενίσματα bob ανήκει. Ωστόσο, το σημαντικό σε αυτό το φοβερό χτένισμα είναι η γοητεία και η κομψότητα που αποπνέει. Είναι σίγουρα πολύ ελκυστικό και σαγηνευτικό να το δεις.

Δροσερό και γοητευτικό χτένισμα Bob

Το ασύμμετρο χτένισμα Bob

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και ενδιαφέρον ασύμμετρο bob χτένισμα. Πώς συνέβη να είναι ένα κόψιμο bob; Λοιπόν, το θεωρώ σίγουρα ως ένα ασύμμετρο χτένισμα bob λόγω του διαφορετικού μήκους και των δύο μπροστινών πλευρών. Κομψή και πανέμορφη, αυτή η διάταξη μαλλιών είναι πραγματικά σαγηνευτική και μαγευτική.

Ασύμμετρο Bob Hairstyle

Το ασύμμετρο κόψιμο Pixie

Υπάρχει κάτι υπέροχο και ελκυστικό με αυτό το ασύμμετρο pixie χτένισμα. Η κοντή πλευρά και η πλάτη ενισχύεται περαιτέρω από τη μεγαλύτερη δεξιά μπροστινή πλευρά. Τα ποικίλα μήκη των κτυπήματος δημιουργούν επίσης μια γοητευτική και ελκυστική εμφάνιση, η οποία είναι πολύ όμορφη. Σίγουρα θα μου άρεσε να αθλούμαι αυτό το πολύ ελκυστικό χτένισμα.

Ασύμμετρη κοπή Pixie

Το Pixie Hairstyle της Rihanna

Αυτό το φοβερό και λαμπερό χτένισμα που αθλήθηκε από τη Rihanna είναι σίγουρα πολύ μοντέρνο και ελκυστικό. Τα ασύμμετρα κτυπήματα είναι πολύ χαριτωμένα και δελεαστικά. Ομοίως, η διάταξη των κτυπήματος δημιουργεί μια ξεχωριστά όμορφη και συναρπαστική εμφάνιση. Μπορεί να θέλετε να το δοκιμάσετε καταπληκτικό κόψιμο pixie.

Pixie Hairstyle της Rihanna

Το κυματιστό χτένισμα της Κέρι Χίλσονς

Δροσερό και πολύ ελκυστικό, αυτό το κυματιστό χτένισμα της Keri Hilsons δημιουργεί ένα σαφώς μοντέρνο και μοντέρνο χτένισμα. Τα κυματιστά μαλλιά που ρέουν φυσικά προς τα κάτω έδωσαν πολλή υφή σε αυτό το σαγηνευτικό χτένισμα. Ομοίως, τα σγουρά κτυπήματα που πέφτουν περιστασιακά στο μέτωπο είναι πολύ ελκυστικά και ευχάριστα. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό φοβερό χτένισμα.

Κυματιστό χτένισμα της Κέρι Χίλσονς