Μαύρες γυναίκες πάντα πολύ συνειδητοποιημένοι για τα πιο πρόσφατα και μοντέρνα στυλ και τους αρέσει να μεταφέρουν όλα τα εκπληκτικά και μοναδικά στυλ. Εδώ είναι μερικά δημοφιλή και μοντέρνα χτενίσματα που είναι δημοφιλή το 2013 και μεταφέρονται επίσης από σέξι μαύρες γυναίκες.

Κοντά χτενίσματα φαίνονται έξυπνα και μοντέρνα και μερικά στυλ κοντών κουρέματος δίνουν επίσης μια χαριτωμένη εμφάνιση στην προσωπικότητα του κοριτσιού. Οι σκούροι καφέ τόνοι χρώματος μαλλιών φαίνονται επίσης εκπληκτικοί με τα κοντά και σγουρά χτενίσματα.

Χαριτωμένα σύντομα σγουρά κουρέματα για μαύρες γυναίκες

Πηγή

Οι περισσότερες μαύρες γυναίκες έχουν πολύ σγουρά μαλλιά, οπότε το κοντό μήκος ταιριάζει περισσότερο σε αυτές τις σγουρές και ακατάστατες τρίχες. Τα σγουρά μαλλιά μικρότερου μήκους είναι επίσης εύκολα στο χειρισμό.

Κοντά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες εικόνες

Πηγή

Οι μαύρες γυναίκες φέρουν επίσης αυτά τα σύντομα εκπληκτικά χτενίσματα με τον ελκυστικό και μοναδικό τόνο του χρώματος των μαλλιών. Κοιτάξτε στην παρακάτω εικόνα, αυτό το κορίτσι φαίνεται ελκυστικό στις πολύ κοντές σγουρές τρίχες με τον κόκκινο τόνο του χρώματος των μαλλιών.

Κοντά κόκκινα χτενίσματα για μαύρες γυναίκες

Πηγή

Τα σγουρά και ακατάστατα χτενίσματα είναι δημοφιλή το 2013 και οι περισσότερες μαύρες γυναίκες φέρουν αυτά τα καταπληκτικά χτενίσματα για να φαίνονται μοντέρνα και ελκυστικά.

Σγουρά κοντά κουρέματα μαύρες γυναίκες

Πηγή

Οι περισσότερες από τις δημοφιλείς μαύρες γυναίκες διασημότητες φέρουν αυτά τα εκπληκτικά κοντά χτενίσματα για να φαίνονται μοναδικά, ελκυστικά και σέξι.

Κοντά χτενίσματα διασημοτήτων για μαύρες γυναίκες

Πηγή

Εδώ είναι ένα άλλο εκπληκτικό παράδειγμα πολύ κοντού χτενίσματος με τον τόνο του μαύρου χρώματος των μαλλιών.

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-1

Πηγή

Ευθυγραμμισμένα κοντά χτενίσματα επίσης από μαύρες γυναίκες και φαίνονται ελκυστικά και κομψά. Αυτά τα ισιωμένα κοντά είναι επίσης δημοφιλή το 2013 με τα εκπληκτικά στυλ και τους τόνους του χρώματος των μαλλιών.

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-2

Πηγή

Εδώ είναι μια άλλη εμφάνιση κοντού ισιωμένου χτενίσματος με τον τόνο χρώματος μαύρων μαλλιών jet. Οι μαύρες γυναίκες φαίνονται ελκυστικές σε αυτά τα σύντομα κουρέματα.

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-3

Πηγή

Αυτή η μαύρη γυναίκα φέρει πολύ κοντό εκπληκτικό χτένισμα με την ακατάστατη και τραχιά εμφάνιση. Ο μαύρος τόνος του χρώματος των μαλλιών φαίνεται επίσης καταπληκτικός με αυτό το πολύ κοντό κούρεμα.

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-4

Πηγή

Η ακατάστατη και τραχιά εμφάνιση των χτενισμάτων φαίνεται επίσης ελκυστική και κομψή με τα κοντά κουρέματα.

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-5

Πηγή

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-6

Πηγή

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-7

Πηγή

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-8

Πηγή

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες-9

Πηγή

2013 Κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες -10

Πηγή/ένα