Νέο έτος 2013 έφτασε με νέες ευχές και νέα όνειρα. Όπως και οι λευκές γυναίκες, οι μαύρες γυναίκες θέλουν επίσης να δείχνουν μοντέρνες και αξιοπρεπείς. Δοκιμάζουν διάφορα κουρέματα αλλά τους είναι δύσκολο να επιλέξουν ένα χτένισμα για τον εαυτό τους. Εδώ είναι λίγα ιδέες για χτένισμα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν ένα:

Αφροαμερικάνικο κούρεμα είναι το καλύτερο για τις μαύρες γυναίκες. Θα τους δώσει μια σέξι εμφάνιση.

Πηγή

Οι μαύρες γυναίκες μπορούν να έχουν πολύ κοντό κούρεμα το 2013, οπότε πάρτε μια δροσερή εμφάνιση.

Πολύ κοντό κούρεμα για μαύρες γυναίκες 2013

Πηγή

Οι μαύρες γυναίκες με σγουρά μαλλιά πρέπει να προσπαθήσουν Αφροαμερικάνικο κούρεμα. Θα τους φαίνεται κομψό και θα δείχνουν σέξι σε αυτό.

Εικόνες από σύντομα σγουρά χτενίσματα αφροαμερικάνων

Πηγή

Οι μαύρες γυναίκες έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά. Ο Θεός τους έχει ευλογήσει με ένα φυσικό χτένισμα που δεν έχουν παρά να τα διατηρήσουν. Μπορούν να τα κοντύνουν στο μήκος των ώμων έτσι ώστε να διατηρούνται καλά τα μαλλιά τους.

Φυσικά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες με κοντά σγουρά μαλλιά

Πηγή

Οι μαύρες γυναίκες μπορούν να κάνουν ένα κούρεμα pixie με πλαϊνά κτυπήματα για να πάρουν το χαριτωμένο λουκ.

Χαριτωμένο κοντό μαύρο χτένισμα για γυναίκες

Πηγή

Μαύρες γυναίκες μπορούν να δοκιμάσουν κοντές τρίχες εάν έχουν φυσικά σγουρά μαλλιά για να έχουν μια ελκυστική εμφάνιση. Μπορούν επίσης να δοκιμάσουν διάφορα χρώματα στα μαλλιά τους.

Φυσικά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες με σγουρά μαλλιά

Το κούρεμα Bob με πλαϊνά κτυπήματα θα ταιριάζει στις μαύρες γυναίκες. Πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το κούρεμα για να πάρουν την κλασική κομψή εμφάνιση. Μπορούν να συνοδεύσουν το bob κούρεμά τους με χρώμα μαλλιών soe για να γίνουν κομψές και σέξι.

Οι μαύρες γυναίκες διασημότητας επέλεξαν επίσης το κούρεμα pixie για να παραμείνουν μοντέρνες και να αποκτήσουν τη δροσερή εμφάνιση.

Εάν δεν είστε σε θέση να διατηρήσετε τα σγουρά μαλλιά σας, μπορείτε να πάρετε το επιπλέον κοντό κούρεμα. Μετά από αυτό, μπορείτε εύκολα να διατηρήσετε τα μαλλιά σας και να έχετε μια funky εμφάνιση.

Πολύ κοντά σγουρά χτενίσματα για μαύρες γυναίκες

Πηγή

Τα νεαρά μαύρα κορίτσια πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το κούρεμα. Αυτό το χαριτωμένο bob θα ενισχύσει τη γοητεία τους και θα τα κάνει να φαίνονται χαριτωμένα.

Χαριτωμένα κοντά μπομπ χτενίσματα για μαύρες γυναίκες