Όταν έρθει η ώρα για αλλαγή, το πρώτο πράγμα που μπορείτε να σκεφτείτε για την πραγματική αλλαγή είναι τα μαλλιά σας. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να έχετε μια σημαντική αλλαγή εμφάνισης εάν αποφασίσετε να κάνετε κάτι για τα μαλλιά σας, όπως να τα βάψετε σε διαφορετικό χρώμα ή να τα κόψετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή ακόμα και τα δύο. Εάν έχετε ξανθά μαλλιά, τότε πρέπει να ξέρετε τι είδους κουρέματα θα φαίνονται καλύτερα σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σας. Ειδικά όταν πρόκειται για κοντά ξανθά κουρέματα για γυναίκες, πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν είσαι πολύ κοντός ή πολύ ξανθός. Κάντε αυτήν την επιλογή λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά σας καθώς και την επιδερμίδα σας. Κάθε μέρα που ξυπνάτε, έχετε ένα συγκεκριμένο τελετουργικό σχετικά με το έτοιμο μέρος της ημέρας σας. Μερικές γυναίκες προτιμούν να έχουν περισσότερο χρόνο για να χτενίζουν διαφορετικά τα μαλλιά τους κάθε φορά. Άλλοι προτιμούν να κουρεύονται που δεν χρειάζονται πολύ στιλ. Ποιο προτιμάς?

Short Bob με Short Bangs

Όσο πιο ανοιχτό είναι το χρώμα των μαλλιών σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να κάνετε με το μακιγιάζ, καθώς και με το κομμάτι styling των μαλλιών σας. Αυτό είναι ένα απλό και εύκολο στην απόκτηση εμφάνιση λόγω του γεγονότος ότι δεν χρειάζεται υπερβολικό στυλ.

Short Bob με Short Bangs

Σύντομος Μπομπ με μακρύτερα χτυπήματα

Η αλήθεια για ξανθά μαλλιά είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεσαι ένα πολύ περίπλοκο κούρεμα για να δείχνεις όμορφος. Επιπλέον, αν έχετε πιο μακριά κτυπήματα, μπορείτε να έχετε αυτό το σέξι βλέμμα λόγω του ότι τα μαλλιά μπαίνουν συνεχώς στα μάτια σας.

Σύντομος Μπομπ με μακρύτερα χτυπήματα

Κοντή ξανθιά Pixie Cut

Το σύντομο κόψιμο pixie είναι υπέροχο για γυναίκες που θέλουν να έχουν κοντά μαλλιά που καλύπτουν ακόμα τα αυτιά τους και τους δίνουν τη δυνατότητα να το χτυπήσουν με διαφορετικούς τρόπους. Επιλέξτε αυτό το κούρεμα αν σας αρέσουν τα πολύ κοντά μαλλιά που φαίνονται πιο μακριά.

Κοντή ξανθιά Pixie Cut

Κοντό μεσαίο ξανθό κούρεμα

Αυτό είναι πραγματικά απλό κούρεμα που δεν απαιτεί να χρησιμοποιείτε πολύ προϊόν για να κάνετε τα μαλλιά σας να φαίνονται καλά. Επίσης, αν δεν έχετε πολύ χρόνο για να το διακοσμήσετε, μπορείτε απλά να το αφήσετε έτσι και να δείχνετε υπέροχο!

Κοντό μεσαίο ξανθό κούρεμα

Κοντό και σέξι κόψιμο Pixie

Αυτός είναι σίγουρα ο τύπος κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε εκδήλωση που θα μπορούσατε να σκεφτείτε. Αν θέλετε απλώς να έχετε τον τύπο κούρεμα που κάνει τα μαλλιά σας να μοιάζουν με στυλ ανά πάσα στιγμή, επιλέξτε αυτό!

Κοντό και σέξι κόψιμο Pixie

Κοντά μαλλιά με όγκο

Η απόφαση να κόψετε τις ξανθές κλειδαριές σας είναι κάτι που μπορεί να ολοκληρωθεί μόνο με πολύ όγκο. Όσο περισσότερο όγκο έχουν τα μαλλιά σας, τόσο καλύτερα θα φαίνονται τα μαλλιά σας. Μόνο με το σωστό προϊόν, τα μαλλιά σας θα φαίνονται φανταστικά!

Κοντά μαλλιά με όγκο

Μακρύτερο ξανθό κούρεμα Pixie

Δεν χρειάζεται να πάτε πολύ σύντομα για να αποκτήσετε την κομψή εμφάνιση που επιθυμείτε. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρύτερο κούρεμα pixie που θα επαινεί τα ξανθά μαλλιά σας και την όμορφη χροιά σας κάθε μέρα.

Μακρύτερο ξανθό κούρεμα Pixie

Κλασικό Κοντό Κούρεμα

Ειδικά αν τα μαλλιά σας δεν είναι τόσο πυκνά, η επιλογή αυτού του είδους κούρεμα θα τα κάνει να φαίνονται πολύ πιο πλούσια και πολύ όμορφα. Επιλέξτε αυτό το είδος κοπής εάν θέλετε πραγματικά να δείχνετε αριστοκρατικό όπου θέλετε.

Κλασικό Κοντό Κούρεμα

Κοντά μαλλιά μπροστά και μακριά πίσω

Αυτό το στυλ δεν είναι αυτό που έχετε την τάση να βλέπετε πλέον στους δρόμους. Εάν θέλετε να αισθάνεστε σαν να έχετε διαφορετική εμφάνιση από τους άλλους, τότε μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τα μαλλιά σας πιο κοντά στο μπροστινό μέρος και πιο μακριά στο πίσω μέρος.

Κοντά μαλλιά μπροστά και μακριά πίσω

Κοντό καθαρό κούρεμα

Αυτός είναι ο τύπος κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται ότι δεν θα καταστραφούν από τον άνεμο ή από τη βροχή. Όσο ο στιλίστας σας είναι σε θέση να το κόψει τόσο καθαρά, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι δεν θα φαίνεται τακτοποιημένο και πανέμορφο!

Κοντό καθαρό κούρεμα

Μεσαίο κοντό στυλ

Το κλειδί για αυτό το είδος κούρεμα είναι ο όγκος. Όσο χρησιμοποιείτε προϊόν που σας δίνει πολύ όγκο, τότε τα μαλλιά σας θα φαίνονται υπέροχα και ο λαιμός σας θα φαίνεται μακρύτερος. Επιπλέον, τα όμορφα χαρακτηριστικά σας θα τονιστούν.

Μεσαίο κοντό στυλ

Πολύ κοντή πλατίνα κοπή

Αυτό είναι το είδος κούρεμα που θα σας κάνει να δείχνετε σίγουροι και φανταστικοί ταυτόχρονα. Λόγω του ότι τα μαλλιά είναι πολύ κοντά, δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθείτε για να φαίνονται όπως θέλετε να φαίνονται.

Πολύ κοντή πλατίνα κοπή

Mediun Short με Nice Bangs Cut

Αυτό είναι σίγουρα ένα κούρεμα που θα κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται υπέροχα από τρεις διαφορετικές απόψεις. Τα κτυπήματα φαίνονται φανταστικά λόγω του μήκους τους, τα μαλλιά στα πλάγια πλαισιώνουν το πρόσωπό σας και τα μαλλιά στην κορυφή σας δίνουν πολύ όγκο!

Mediun Short με Nice Bangs Cut

Κούρεμα με μικρές αιχμές

Αν σας αρέσει περισσότερο το κούρεμα των ανταρτών, τότε μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά στα πλάγια και στο πίσω μέρος και λίγο μακρύτερα στην κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το διαμορφώσετε έτσι ώστε να μοιάζει με αιχμές.

Κούρεμα με μικρές ακίδες

Short Cut με Long One Sided Bangs

Λόγω του γεγονότος ότι το χρώμα των μαλλιών είναι παρόμοιο με τον τόνο του δέρματος, έχοντας τα μαλλιά σας κομμένα με τέτοιο τρόπο ώστε τα κτυπήματα να είναι μονόπλευρα, θα έχετε μια πολύ προσεγμένη και πανέμορφη εμφάνιση χωρίς πολύ κόπο.

Short Cut με Long One Sided Bangs