Εάν σκέφτεστε να κάνετε μια αλλαγή χτενίσματος, μην πάρετε το ψαλίδι πριν σκεφτείτε πραγματικά τη μεγάλη εικόνα. Ένα από τα πράγματα που πρέπει πάντα να έχετε στο μυαλό σας είναι το γεγονός ότι το τα καλύτερα κουρέματα επιλέγονται μόνο αφού έχετε δει πολλά χτενίσματα και μοντέλα που έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με εσάς. Εάν είχατε μακριά μαλλιά για λίγο ή απλώς διανύετε αυτές τις λίγες εβδομάδες όταν τα μαλλιά σας είναι κάπως μεταξύ τους, ένα σύντομο κόψιμο θα ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο. Όχι μόνο τα μαλλιά σας θα είναι πιο λεία, αλλά θα νιώθετε υπέροχα. Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, μια σύντομη περικοπή μπορεί να φανεί φανταστική και να σας φέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Έτσι, αν έχετε ξανθά μαλλιά, υπάρχουν μερικά κουρέματα που ταιριάζουν καλύτερα στο πρόσωπο και την επιδερμίδα σας. Το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να περιηγηθείτε σε όλες τις σωστές εικόνες και να βρείτε τέλειο χτένισμα για σενα!

Μεσαίο Short Cut

Αυτός είναι ο τύπος κοπής που θα φαίνεται τέλεια σε μια γυναίκα που απολαμβάνει τα κτυπήματα. Τα μαλλιά σας είναι αρκετά μακριά ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα κτυπήματά σας ίσια ή στη μία πλευρά και ακόμη και να τα χτενίζετε με διαφορετικό τρόπο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Μεσαίο Short Cut

Κοντό χτένισμα με πιο μακριά κτυπήματα

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα για ξανθά μαλλιά είναι το γεγονός ότι σου επιτρέπει να παίζεις με το μήκος και το στιλ των μαλλιών σου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πάτε περισσότερο και ακόμη πιο φωτεινά και να δείχνετε ακόμα φανταστικά.

Κοντό χτένισμα με πιο μακριά κτυπήματα

Rebel and Messy Hair

Αν θέλετε να κάνετε μια δήλωση με τα μαλλιά σας, τότε επιλέξτε αυτό το κούρεμα. Θα λέτε σε όλους ότι είστε ένα «κακό κορίτσι» και ότι θα κάνετε όπως θέλετε όποτε θέλετε να το κάνετε. Έτσι, απολαύστε το αντάρτικο βλέμμα!

Rebel and Messy Hair

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά κτυπήματα

Ο τρόπος με τον οποίο έχει τα χτυπήματά της στο πρόσωπό της, σχεδόν στα μάτια της, είναι ένα βλέμμα που πρέπει να πάρει κάθε γυναίκα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι φαίνεται υπέροχο και τα κτυπήματα είναι αρκετά μακριά για να διακοσμηθούν με κάθε τρόπο.

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά κτυπήματα

Μεσαία μαλλιά Pixie

Αν θέλετε να δείχνετε χαριτωμένη ανά πάσα στιγμή, τότε αυτό είναι το σωστό κούρεμα για εσάς. Όχι μόνο θα μπορέσετε να ξεφύγετε με τα πάντα, αλλά θα γυρίσετε το κεφάλι όπου κι αν πάτε χωρίς καν να μπείτε στον κόπο να το διαμορφώσετε με περίπλοκο τρόπο.

Μεσαία μαλλιά Pixie

Κοντό πλατινέ κούρεμα

Όσο περισσότερο είναι το κτύπημα, τόσο περισσότερο οι άλλοι θα επικεντρωθούν στα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το κούρεμα είναι κάτι παραπάνω από τέλειο για γυναίκες που έχουν οβάλ πρόσωπα. Φυσικά, μπορεί να είναι η σωστή επιλογή και για άλλες γυναίκες.

Κοντό πλατινέ κούρεμα

Short Light Bob

Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που θέλει να έχει ένα κούρεμα που δείχνει κομψό ανά πάσα στιγμή χωρίς πολύ κόπο, τότε αυτό είναι σίγουρα το τέλειο κούρεμα για εσάς. Το μήκος είναι σωστό καθώς δεν θα χρειαστεί να το στυλ πολύ.

Short Light Bob

Κοντό κυματιστό κόψιμο

Εάν έχετε κυματιστά μαλλιά, τότε πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τον τύπο κούρεμα που θα επιλέξετε. Εάν το κόψετε πολύ σύντομα, τότε δεν θα μπορείτε να το στυλ. Έτσι, επιλέξτε αυτό το κούρεμα αν θέλετε να δείχνετε υπέροχα!

Κοντό κυματιστό κόψιμο

Μεσαία κομψή εμφάνιση

Εάν δεν θέλετε να είστε ένας από εκείνους τους ανθρώπους που κολλάνε στον καθρέφτη για ώρες κάθε φορά, προσπαθώντας να κάνουν τα μαλλιά σας να φαίνονται καλά, τότε επιλέξτε αυτό το μεσαίο look που είναι επίσης πολύ κομψό και τέλειο για όλες τις περιπτώσεις.

Μεσαία κομψή εμφάνιση

Σύντομη κοπή με καρφιά

Όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο ενδιαφέρον θα δείχνεις. Εάν δεν θέλετε να αισθάνεστε ότι ολόκληρο το σετ μαλλιών σας είναι πολύ κοντό, τότε μπορείτε να αφήσετε μερικά σκέλη περισσότερο που μπορείτε να χτενίσετε όπως κρίνετε κατάλληλο.

Σύντομη κοπή με καρφιά

Μεσαίο Bob με Long Bangs

Όσο μακρύτερα είναι τα χτυπήματα, τόσο καλύτερα θα είναι για εσάς λόγω του ότι θα διευκολύνει πολύ τη διαδικασία του στυλ. Επιπλέον, θα φαίνεστε φανταστικά κάθε φορά που κοιτάζεστε στον καθρέφτη γιατί αυτό είναι ένα πολύ όμορφο κόψιμο.

Μεσαίο Bob με Long Bangs

Curly Bangs Look

Κοντά μαλλιά στα πλάγια και μακριά σγουρά κτυπήματα είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα look που σίγουρα θα κάνει όλους να σας κοιτάξουν με θαυμασμό. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να συνηθίσουν με τόσο κοντά μαλλιά, αλλά αξίζει τον κόπο!

Curly Bangs Look

Σύντομο Pixie Look

Θα δείχνεις εξαιρετικά χαριτωμένη όλη την ώρα αν αποφασίσεις να κόψεις τα μαλλιά σου με αυτόν τον τρόπο. Όχι μόνο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο λίγο προϊόν για να κολλήσετε την εμφάνιση σας, αλλά θα τελειώσετε με το στυλ σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Σύντομο Pixie Look

Thick Bangs Look

Εάν δεν έχετε ευλογηθεί πυκνά μαλλιά, τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το κούρεμα χωρίς πολύ κόπο και όλοι θα θαυμάσουν το αποτέλεσμα πάχους που θα έχει στα μαλλιά σας.

Thick Bangs Look

Σύντομο και αιχμηρό στυλ

Αυτή η εμφάνιση έχει γράψει παντού τη λέξη «πρωτότυπο». Εάν δεν θέλετε να μοιάζετε με όλους τους άλλους, τότε αυτή είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς. Επίσης, οι αιχμές θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων όσων συναντάτε ενώ περπατάτε στο δρόμο.

Σύντομο και αιχμηρό στυλ