Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν το βλέπεις ξανθιες γυναικες? Είναι εξαιρετικά όμορφα, έτσι δεν είναι; Λοιπον ναι. Συνήθως, όταν βλέπεις μια γυναίκα με ξανθά μαλλιά, το πρώτο πράγμα που σου περνάει από το μυαλό είναι το γεγονός ότι είναι όμορφη και ότι της ταιριάζει το χρώμα. Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι αυτό δεν είναι το μόνο που μπορείτε να σκεφτείτε όταν βλέπετε μια γυναίκα με υπέροχα ξανθά μαλλιά. Επίσης νιώθεις ότι πρέπει να προστατευτεί, σαν να είναι ευγενική και αθώα. Όλα αυτά είναι πλεονεκτήματα που συνοδεύουν τα ξανθά μαλλιά. Έτσι, αν είστε έτοιμοι να τα αγκαλιάσετε, τότε γιατί δεν έρχεστε στην ξανθιά πλευρά και απλά χρωματίζετε τα μαλλιά σας μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτά; Θα δείτε ότι παρόλο που δεν υπάρχουν μελέτες που να το αποδεικνύουν, οι ξανθές γυναίκες έχουν την τάση να γίνονται πιο αντιληπτές από τις γυναίκες που έχουν επιλέξει άλλες κοντά μαλλιά Χρώματα. Γιατί; Λοιπόν, κανείς δεν ξέρει. Έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση!

Κυματιστός Μπομπ

Αν θέλετε να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των ξανθών μαλλιών χωρίς να χρειαστεί να χειριστείτε ένα σημαντικό μήκος μαλλιών, τότε μπορείτε εύκολα να επιλέξετε ένα κοντό μπομπ που μπορείτε να στυλ για να φαίνεται κυματιστή και χαριτωμένη ταυτόχρονα.

Κοντά σέξι μαλλιά

Πηγή

Χοντρός Μπομπ

Υπάρχουν μερικά στοιχεία αυτού του κούρεματος που συνδυάζονται και την κάνουν να φαίνεται υπέροχη. Εάν θέλετε να αποκτήσετε την ίδια εμφάνιση, τότε πρέπει να λάβετε υπόψη το μήκος των κτυπήματος και τις διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού.

Κοντό χοντρό χτένισμα Bob

Πηγή

Πολύ κοντά μαλλιά

Αυτό είναι κάπως ένα κούρεμα pixie που έχει χειριστεί με τρόπο που θα το έκανε μάλλον αγορίστικο. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε επιλογές όταν πρόκειται για το χτένισμα των μαλλιών σας εάν επιλέξετε αυτό το κούρεμα.

Κοντό ξανθό χτένισμα Pixie

Πηγή

Πολυεπίπεδη Μπομπ

Αυτός είναι ο τύπος κούρεμα που επιλέγετε όταν θέλετε να απαλλαγείτε από τα χαλασμένα μαλλιά, να φαίνεστε υπέροχοι ενώ το κάνετε αυτό και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τους ανθρώπους να επικεντρωθούν στα όμορφα χαρακτηριστικά σας. Είναι μια υπέροχη εμφάνιση!

Κοντό ξανθό Bob Hairstyle

Πηγή

Rebel Pixie

Εάν είστε αναποφάσιστοι όταν πρόκειται να επιλέξετε το δικό σας κούρεμα pixie για αυτήν την εμφάνιση που θέλατε εδώ και λίγο καιρό, μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη αυτό το επαναστατικό βλέμμα που μπορείτε να δείτε στη Miley.

Κοντά ξανθά μαλλιά Miley Cyrus 2013

Πηγή

Σγουρή Pixie

Αυτός είναι πραγματικά και ενδιαφέρων συνδυασμός που δεν βλέπετε πολύ συχνά. Όταν σκέφτεστε για κοντά μαλλιά, δεν έχετε στο μυαλό σας πλέον μπούκλες. Λοιπόν, όταν επιλέγετε ένα κοντό pixie, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μπούκλες.

Κοντά μαλλιά και κάτω

Πηγή

Κοντά μαλλιά σε στρώσεις

Το καλύτερο μέρος αυτής της εμφάνισης είναι το γεγονός ότι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια μυστηριώδη ατμόσφαιρα που κανονικά δεν βλέπετε. Όταν έχετε κοντά μαλλιά, ο καλύτερος τρόπος για να έχετε αυτό το βλέμμα είναι επιλέγοντας ένα κούρεμα που μπορεί να καλύψει το μέτωπό σας.

Κοντά ξανθά μαλλιά με κτυπήματα

Πηγή

Κομψή Pixie

Όταν δεν είστε σίγουροι για το μήκος του κούρεμα pixie που πρέπει να επιλέξετε, τότε σίγουρα θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να επιλέξετε ένα μεσαίο μήκος. Εάν κερδίζετε γιατί, τότε απλά κοιτάξτε το κομψό στυλ αυτού του αστεριού!

Κοντά ξανθά μαλλιά Michelle Williams

Πηγή

Αγόρι Πίξι

Αυτός είναι ο τύπος της εμφάνισης pixie που δεν φωνάζει μόνο τον επαναστάτη του κόσμου, αλλά υπερβαίνει το επίπεδο. Είναι ένας συνδυασμός επαναστατικής και αγορίστικης όψης. Με αυτά τα κρύα μάτια και αυτό το πραγματικά ανοιχτό χρώμα, φαίνεται υπέροχη!

Κοντό πλατινέ ξανθό κούρεμα

Πηγή

Ασύμμετρος Μπομπ

Το μεγάλο μέρος για αυτό το κούρεμα bob είναι το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να συμβιβαστείτε με ένα κανονικό κούρεμα. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό σχήμα και μήκος στο κούρεμα bob που έχετε στο μυαλό σας και απλά να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Καλύτερο κοντό ξανθό κούρεμα

Πηγή

Ταριμμένη Πίξι

Λοιπόν, όταν δεν βλέπετε την Miley με ένα δοξασμένο τρελό βλέμμα, μπορείτε να την δείτε ως μια ήρεμη και λίγο όμορφη σταρ. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός επαναστατημένου pixie και ενός εξημερωμένου. Μπορείς να φαίνεσαι πολύ χαριτωμένος!

Κοντό ξανθό χτένισμα διασημοτήτων

Πηγή

Απλός Μπομπ

Παρόλο που δεν μπορείτε να δείτε το μήκος των μαλλιών της, σίγουρα έχει ένα κοντό και ίσιο μπομπ που έχει στιλ με τέτοιο τρόπο που δεν θα μπορούσατε πραγματικά να μαντέψετε πώς πραγματικά μοιάζουν τα μαλλιά της. Όμως, είναι όμορφο!

Χαριτωμένο κοντό ξανθό κούρεμα

Πηγή

Πανέμορφος Μπομπ

Συνήθως όταν βλέπετε ένα μπομπ, το βλέπετε να είναι ίσιο. Ωστόσο, ένα άλλο υπέροχο στυλ για αυτό το είδος κούρεμα θα ήταν να επιλέξετε μπούκλες. Όσες μπούκλες θέλετε. Σίγουρα θα αλλάξουν εντελώς την εμφάνισή σας.

Κοντό ξανθό σγουρό χτένισμα

Πηγή

Εξαιρετικά Short Cut

Λόγω του ότι τα μαλλιά της είναι τόσο κοντά, τόσο ανοιχτόχρωμα και που δεν μπορείς να δεις μπούκλες, ολόκληρο το look φαίνεται λίγο ωμό και εξαιρετικά τολμηρό. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το κούρεμα εάν θέλετε να συγκλονίσετε τους ανθρώπους.

Εξαιρετικά Short Cut

Πηγή

Ξανθός Μπόμπ Μελλί

ο μπομπ κούρεμα είναι ένα όμορφο δημοφιλής επιλογή για ξανθές γυναίκες αυτές τις μέρες. Ωστόσο, αν το συνδυάσεις με μια πιο ζεστή απόχρωση ξανθού, με μερικά κυματιστά μαλλιά και ένα χαριτωμένο χτένισμα, τότε σίγουρα θα γυρίσεις κεφάλια!

Κοντό ξανθό κούρεμα Emma Stone

Πηγή