Αυτές τις μέρες η ομορφιά και τα στυλ που αντιγράφονται από τηλεοπτικές σειρές από γυναίκες, και ένα από τα καλύτερα παραδείγματα είναι. Το Game of Thrones έφερε επανάσταση στην τηλεόραση. Είναι η τηλεοπτική σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία στην τηλεόραση με τους θαυμαστές να την παρακολουθούν από όλες τις γωνιές του κόσμου. Οι οπαδοί του Game of Thrones έχουν λάβει τεράστια έμπνευση από τη σειρά τόσο πολύ που οι άνθρωποι εγγράφονται στα μαθήματα Valyrian. Αλλά η τρέλα δεν τελείωσε εκεί. Ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς ήταν η Daenerys Targaryen, η μητέρα των δράκων. Παίζεται από την Emilia Clarke, ο χαρακτήρας ενέπνευσε πολλές γυναίκες όχι μόνο να είναι γενναίες και τολμηρές αλλά και να βάφουν τα μαλλιά τους πλατινέ ξανθά!

Πολλοί θαυμαστές του Game of Thrones βάφουν τα μαλλιά τους πλατινέ ξανθιά. Είναι ένα όμορφο χρώμα που προσελκύει οποιονδήποτε σε αυτόν τον κόσμο. Όταν εφαρμόζεται σε άτομα με κοντά μαλλιά, είναι άμεση επιτυχία. Υπάρχουν πολλά χτενίσματα για τα οποία η ξανθιά πλατίνα θα συνδυαστεί καλά.

Το Bob είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοντά κουρέματα. Είναι ένα κούρεμα που υιοθετήθηκε από πολλές διασημότητες σε όλο τον κόσμο. Το χτένισμα bob είναι αυτό όπου τα μαλλιά κόβονται ίσια γύρω από το κεφάλι και κόβονται μέχρι το επίπεδο της γνάθου. Μερικοί άνθρωποι έχουν μπροστινά περιθώρια σε ένα μπομπ που κάνει το χτένισμα ακόμη πιο δροσερό. Στα πλάγια, τα μαλλιά είτε κόβονται μέχρι το επίπεδο του αυτιού είτε ακριβώς πάνω από τους ώμους. Είναι ένα υπέροχο χτένισμα που μπορεί να συντηρηθεί εύκολα. Με μια ξανθιά βαφή πλατίνας, το χτένισμα είναι ξεκάθαρος νικητής.

Αλλά μια από τις πρόσφατες τάσεις που έχουν φτάσει ευρέως σε όλο τον κόσμο είναι η Ξανθά μαλλιά πάγου. Το Ice Blonde μαλλιά φαίνεται να γυρίζει κεφάλι. Στην πραγματικότητα, πολλοί διάσημοι έχουν καταφύγει σε ξανθά μαλλιά πάγου λόγω της υπέροχης εμφάνισης και του στυλ. Μερικές από τις δημοφιλείς προσωπικότητες περιλαμβάνουν τη Selena Gomez και την Karlie Kloss. Το χτένισμα γίνεται με έναν χλωμό πλατινένιο τόνο αναμεμειγμένο με ασημί ή λευκό ή μπλε χρώμα. Η εμφάνιση μοιάζει με τη βασίλισσα στην ταινία Frozen.

Αλλά η επίτευξη αυτού του στυλ απαιτεί πολλαπλές επισκέψεις στο σαλόνι. Πάντα βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε ένα φημισμένο κέντρο κομμωτηρίου για να επιτύχετε το χτένισμα. Θα εστιάσουν περισσότερο στη λεπτομέρεια και θα σας δώσουν το καλύτερο χρώμα με ελάχιστη έως καθόλου βλάβη στα μαλλιά σας. Ο στυλίστας μαλλιών ξεκινά με ένα απαλό κίτρινο χρώμα ως βάση των μαλλιών σας και σιγά σιγά μετατρέπεται σε παγωμένο ξανθό χρώμα. Οι ειδικοί συνιστούν τα παγωμένα ξανθά χρώματα να φαίνονται πραγματικά δροσερά είτε σε αμβλύ μπομπ είτε σε μπούκλες.

Το pixie cut είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για το ξανθό πλατινένιο χρώμα. Τα μαλλιά είναι κομμένα στα πλάγια και στο πίσω μέρος με περισσότερα μαλλιά προς τα εμπρός. Με μερικές καλές φράντζες στο μπροστινό μέρος, η ξανθιά πλατίνα κάνει το χτένισμά σας πιο δροσερό και κομψό.

Η επίτευξη του χρώματος των μαλλιών πρέπει να γίνει προσεκτικά. Είναι πάντα καλύτερο να συμβουλευτείτε έναν έμπειρο κομμωτή που τυχαίνει επίσης να είναι φθηνός. Πλατινένια ξανθά χρώματα είναι ένα από τα πιο ακριβά στην αγορά και το περιθώριο για ζημιές είναι λίγο υψηλό. Ως εκ τούτου, έμπειροι επαγγελματίες θα μπορούσαν να σας δώσουν το καλύτερο.

Υπάρχουν πολλά άλλα χτενίσματα που μπορείτε να δοκιμάσετε με το πλατινέ ξανθό χρώμα. Κάντε κύλιση προς τα κάτω για να μάθετε περισσότερα:

1-Κοντό πλατινέ ξανθό χτένισμα

Κοντό πλατινέ ξανθό χτένισμα, ξανθιά κοντή μπομπ κυματιστή

2-Platinum Blonde Bob Hair

Platinum Blonde Bob Hair, Hair Blonde Platinum Hairstyles

3-Παγωμένα ξανθά μαλλιά

Ice Blonde Hair, Blonde Bob Platinum Choppy

4-ξανθός κοντός Μπομπ

Ξανθιά κοντή μπομπ, μαλλιά Shaggy Bob κοντή

5-ξανθιά Pixie

Ξανθιά Pixie, Pixie Blonde Layered Short

6-

Hairstyles Hair Short Bob

7-

Κοντή ξανθιά τρίχα Pixie

8-

Ξανθιά Bob Platinum Choppy

9-

Bob Hair Bobs Hairstyles

10-

Ξανθό πλατινέ μακρύ λευκό

11-

Bob Blonde Hair Platinum

12-

Blonde Platinum Hair Edgy

13-

Ξανθά πλατινένια λευκά μπομπ

14-

Μαλλιά Μπομπ σέξι ξανθιά

15-

Ξανθιά πλατίνα Pixie Long

16-

Bob Blonde Robbie Margot

17-

Ξανθό πλατινέ κοντό Yoongi

18-

Ξανθιά πλατίνα Kim Kardashian

19-

Ξανθά μαλλιά Hairstyles Πρόσωπα

20-

Ξανθά μαλλιά πλατίνα στυλ

21-

Σκούρο ξανθό πλατινέ χτένισμα

22-

Pixie Blonde Hair Platinum

23-

Ξανθιά πλατίνα μαλλιά Perry

24-

Bob Blonde Hair Platinum

25-

Ξανθιά ξανθιά πλατίνα

26-

27-

28-

29-

30-