Γιατί πρέπει να σκεφτείτε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά και να τα βάψετε πολύ ανοιχτά; Λοιπόν, αυτό είναι κάτι που κάνουν οι γενναίες γυναίκες, γυναίκες που δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν το βάρος των μακριών μαλλιών, γυναίκες που θέλουν να μπορούν να χτενίζουν τα μαλλιά τους λίγα σύντομα λεπτά. Αυτό είναι πραγματικά μια εξοικονόμηση χρόνου, γεγονός που θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε περισσότερο, να έχετε περισσότερο χρόνο για καφέ με τον σημαντικό σας και που θα κάνει τους κάθε είδους ανθρώπους να γυρίζουν το κεφάλι τους κάθε φορά που περνάτε στο δρόμο. Μπορεί να φαίνεται απίστευτο, αλλά αυτός ο τύπος αλλαγής εμφάνισης δεν είναι κάτι που θα συνηθίσετε σε λίγες εβδομάδες. Θα χρειαστείτε μόνο λίγες μέρες για να αγκαλιάσετε το νέο σας. Γιατί να μην έχουμε μια νέα αρχή που περιλαμβάνει όχι μόνο μια αλλαγή εμφάνισης αλλά μια αίσθηση ότι αφήνουμε πίσω το παρελθόν; Αν θέλετε μια νέα αρχή και απολαμβάνετε μια δραματική αλλαγή εμφάνισης, τότε επιλέξτε ένα από τα υπέροχα στυλ εδώ.

Σύντομη δραματική ματιά

Αυτό είναι σίγουρα το είδος της εμφάνισης που δεν βλέπετε κάθε μέρα και που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να είστε πρωτότυποι και υπέροχοι. Δείχνει ότι έχετε το θάρρος να γίνετε αντισυμβατικοί και όμορφοι.

Κοντά μυτερά μαλλιά

Σύντομος αριστοκρατικός Μπομπ

Παρόλο που μπορεί να μην θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας πολύ κοντά, η λύση για να έχετε τα μαλλιά σας πιο μακριά και κομψά είναι να επιλέξετε αυτό το bob. Θα δείχνετε υπέροχα και θα μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας αρκετά γρήγορα!

Σύντομος αριστοκρατικός Μπομπ

Σύντομο μακρύ βλέμμα

Μπορεί να φαίνεται κάπως υπερβολικά δραματικό, αλλά είναι το είδος της εμφάνισης που φαίνεται φανταστικό στις επαναστάτριες γυναίκες που θέλουν απλώς να κάνουν μια δήλωση. Αν θέλετε οι άνθρωποι να γνωρίζουν ότι είστε δυνατοί πριν μιλήσετε πραγματικά, επιλέξτε αυτό το look.

Σύντομο μακρύ βλέμμα

Κοντά Ασύμμετρα Μαλλιά

Τα highlights και τα διαφορετικά μήκη στα σκέλη των μαλλιών που αποτελούν μέρος του κτυπήματος κάνουν αυτό να φαίνεται πολύ αντισυμβατικό και όμορφο. Σίγουρα θα φανείς μυστηριώδης αν το επιλέξεις για τον εαυτό σου!

Κοντά Ασύμμετρα Μαλλιά

Σύντομη εκλεκτής ποιότητας εμφάνιση

Τα κοντά μαλλιά και τα πανέμορφα κτυπήματα κάνουν αυτό το βλέμμα ένα vintage που έβλεπες στο παρελθόν. Μας θυμίζει μια καλύτερη εποχή από το παρελθόν που κάνει τους πάντες να πιστεύουν ότι θα ήσουν ντροπαλός και ευαίσθητος.

Σύντομη εκλεκτής ποιότητας εμφάνιση

Αντισυμβατική ασύμμετρη εμφάνιση

Αυτό είναι σίγουρα το είδος της εμφάνισης που θα κάνει όλους να σας κοιτούν και να μην γνωρίζουν αν τα μαλλιά σας είναι μακριά ή κοντά. Η αλήθεια είναι ότι μόλις τα μισά μαλλιά σας είναι κοντά, τα πιο μακριά κτυπήματα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για ένα μακρύ κούρεμα.

Αντισυμβατική ασύμμετρη εμφάνιση

Κοντά όμορφα μαλλιά

Θέλεις να έχεις την ευκαιρία να δείχνεις όμορφη και να μπορείς να χτενίζεις τα μαλλιά σου χωρίς πολύ κόπο κάθε πρωί; Δεν είναι δύσκολο, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό το χτένισμα και να μην κοιτάξετε ποτέ πίσω.

Κοντά όμορφα μαλλιά

Short Dreads

Youάχνετε για κάτι αντισυμβατικό που είναι ακόμα πιο διαφορετικό από αυτό που βλέπετε κάθε μέρα; Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να σκεφτείτε να δοκιμάσετε τους τρόμους. Τα ξανθά drealocks σίγουρα θα φαίνονται υπέροχα!

Ξανθά μαλλιά Dreadlocks

Κοντό ελαφρύ μαλλί

Τα πραγματικά ανοιχτόχρωμα μαλλιά και το γεγονός ότι τα μαλλιά είναι κοντά στο πλάι και μακρύτερα στην κορυφή το κάνουν να φαίνεται τέλεια επιλογή εάν ο στόχος σας είναι να δείξετε την πλευρά σας ενός «κακού κοριτσιού» που κανείς δεν βλέπει τόσο συχνά. Λοιπόν προχώρα!

Κοντό ελαφρύ μαλλί

Σύντομη πανέμορφη εμφάνιση

Αυτός είναι ο τύπος εμφάνισης που πρέπει να επιλέξουν οι γυναίκες με πιο μακριά μαλλιά, αν ήθελαν να βεβαιωθούν ότι μπορούν ακόμα να χτενίσουν τα μαλλιά τους όπως κρίνουν κατάλληλο. Θα έχετε επίσης πολύ όγκο!

Κοντό πανέμορφο χτένισμα

Κοντά πλατινέ μαλλιά

Τα ίσια και φαρδιά κτυπήματα είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπετε κάθε μέρα. Αν θέλετε να δείχνετε διαφορετικοί από τους άλλους και να βεβαιωθείτε ότι θα γυρίσετε κεφάλι, τότε επιλέξτε το χρώμα της πλατίνας και αυτό το κούρεμα.

Κοντά πλατινέ μαλλιά

Κοντά ίσια μαλλιά

Αν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας ξανθό χρώμα λίγο πιο ενδιαφέρον, τότε θα πρέπει να επιλέξετε μερικές ροζ ανταύγειες που σίγουρα θα κάνουν το κόλπο. Κόψτε τα μαλλιά σας πιο κοντά και απολαύστε το φανταστικό straight look!

Κοντά ίσια μαλλιά

Κοντός ξανθός Μπομπ

Αυτό είναι προφανώς ένα μπομπ που σας επιτρέπει να διατηρείτε μεγαλύτερο μήκος στα μαλλιά σας και να έχετε όγκο που δεν παίρνετε κανονικά από άλλα κουρέματα. Απολαύστε λοιπόν το bob και το ανοιχτό χρώμα των μαλλιών!

Κοντός ξανθός Μπομπ

Σύντομος Φανταστικός Μπομπ

Αυτός είναι ο τύπος του bob που βλέπετε σε γυναίκες που θέλουν να έχουν το όφελος από το χτένισμα των κτυπημάτων τους. Μπορείτε να τα διακοσμήσετε από τη μία ή την άλλη πλευρά και ακόμη και για να κουλουριάσετε τα μαλλιά σας. Επιλέξτε αυτό το κούρεμα για περισσότερες επιλογές στυλ!

Σύντομος Φανταστικός Μπομπ

Κοντό κυματιστό βλέμμα

Εάν έχετε κυματιστά μαλλιά, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε πιο κοντά μαλλιά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αυτό που θα κολακεύει τα χαρακτηριστικά σας. Έτσι, επιλέξτε αυτό το απλό bob και επωφεληθείτε από την φανταστική εμφάνιση που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε!

Κοντά κυματιστά ξανθά μαλλιά