Λέγεται ότι οι ξανθιές διασκεδάζουν πάντα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Προφανώς, όλες οι γυναίκες μπορούν να διασκεδάζουν, ανά πάσα στιγμή, αλλά το ξανθό χρώμα τα μαλλιά μιας γυναίκας συνήθως εμπνέουν την αθωότητα και σε κάνουν να δείχνεις νεαρή ομορφιά σε οποιαδήποτε ηλικία. Ωστόσο, μπορείτε να πετύχετε ό, τι βλέμμα θέλετε, αρκεί να γνωρίζετε πώς θέλετε να γίνετε αντιληπτοί από τους άλλους. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας και ακριβώς πόση ελευθερία θέλετε να έχετε όσον αφορά το χτένισμα των μαλλιών σας, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά χτενίσματα που θα σας κάνουν να φαίνεστε κάτι παραπάνω από υπέροχοι. Αν θέλετε να έχετε μια συγκεκριμένη εμφάνιση και να μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας με γρήγορο και εύκολο τρόπο, τότε πρέπει να ρίξετε μια ματιά σε αυτές τις φωτογραφίες και να δείτε ποια σας ταιριάζει καλύτερα. Θυμηθείτε, μπορείτε πάντα να πάτε πιο κοντά, αλλά θα πρέπει να περιμένετε να μεγαλώσουν ξανά τα μαλλιά σας για πιο μακριά χτενίσματα!

Φυσικές μπούκλες κοντό ξανθό στυλ

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να φαίνονται καλά, αλλά δεν φαίνεται να περάσατε ολόκληρο το πρωί για να τα τακτοποιήσετε, τότε μπορείτε απλά να επιλέξετε μερικές φυσικές μπούκλες που φαίνονται πολύ καλά σε μεσαίου μήκους ξανθά μαλλιά.

Φυσικές μπούκλες κοντό ξανθό στυλ

Κοντό ξανθό πλατινέ χτένισμα

ο κοντά μαλλιά και τα μακρύτερα κτυπήματα κάνουν αυτό το είδος εμφάνισης πιο επαναστατικό. Αυτό σημαίνει ότι αν ψάχνετε για ένα ενδιαφέρον χτένισμα, τότε αυτό το ανοιχτό χρώμα για αυτό σίγουρα θα κάνει μια ωραία εντύπωση στους άλλους.

Κοντό ξανθό πλατινέ χτένισμα

Κοντό Avant-garde Hairstyle

Η επιλογή ενός μισού ακατάστατου, μισού ίσου και προσεγμένου look είναι κάτι που σίγουρα θα κάνει όλους να σας θυμούνται. Εάν δεν θέλετε να συναντήσετε κανέναν με το ίδιο χτένισμα με εσάς, τότε θα πρέπει να το διακοσμήσετε ακριβώς όπως σε αυτήν την εικόνα.

Κοντό Avant-garde Hairstyle

Κοντό ξανθό χτένισμα Pixie

Το καλύτερο με αυτό το χτένισμα είναι το γεγονός ότι σου δίνει αυτή την κομψότητα που μπορείς να πετύχεις μόνο με καθαρά και προσεγμένα μαλλιά. Εύκολο να επιτευχθεί, είναι ένα υπέροχο χτένισμα για κάθε καθημερινή ζωή.

Κοντό ξανθό χτένισμα Pixie

Κοντό έως μεσαίο ξανθό χτένισμα Bob

Αυτός είναι ο τύπος bob που ταιριάζει πολύ στα ξανθά μαλλιά λόγω του ότι σας βοηθά να έχετε ένα φωτεινό πρόσωπο. Εύκολο στο στυλ, θα σας σώσει κάθε πρωί όταν πρέπει να το κανονίσετε πολύ γρήγορα.

Κοντό έως μεσαίο ξανθό χτένισμα Bob

Κοντό έως μεσαίο μήκος, ίσιο ξανθό χτένισμα

Το μήκος των μαλλιών είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα όταν πρόκειται για το χτένισμα με τον τρόπο που θέλετε. Έτσι, αν θέλετε να φαίνεται περισσότερο, μπορείτε εύκολα να το ισιώσετε σε λίγα λεπτά.

Κοντό έως μεσαίο μήκος, ίσιο ξανθό χτένισμα

Πηγή

Κοντός Μπομπ με Ξανθό στυλ Long Bangs

Αν θέλετε να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα των κοντών μαλλιών και εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι είναι αρκετά μακριά για να τα χτενίζετε όπως θέλετε, θα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το κοντό μπομπ με πιο μακριά κτυπήματα για τα ξανθά μαλλιά σας.

Κοντός Μπομπ με Ξανθό στυλ Long Bangs

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά ξανθά μαλλιά με κτυπήματα

Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρείτε το ακριβές μήκος των μαλλιών σας που θα σας επιτρέψει να το χτενίζετε λίγο πριν βγείτε έξω. Με τα μακρύτερα κτυπήματα, μπορείτε να είστε έτοιμοι για πάρτι σε λίγα δευτερόλεπτα!

Κοντά μαλλιά με πιο μακριά ξανθά μαλλιά με κτυπήματα

Κοντό έως μεσαίο μήκος Ξανθός Μπομπ

Όταν θέλετε να έχετε όλα τα οφέλη ενός bob, τότε μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρύτερο που θα φαίνεται τέλειο τη στιγμή που θα τελειώσετε το ίσιωμα των μαλλιών σας. Είναι μια τέλεια εμφάνιση για κάθε εκδήλωση!

Κοντό έως μεσαίο μήκος Ξανθός Μπομπ

Μεσαίο ξανθό χτένισμα Pixie

Μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί μια τρίχα που χρειάζεται πολύ προϊόν για να έχει τον επιθυμητό όγκο. Λοιπόν, με το σωστό μήκος για ένα pixie ξανθό χτένισμα, μπορείτε να απολαύσετε τον όγκο των μαλλιών σας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μεσαίο ξανθό χτένισμα Pixie

Συμβουλές για σγουρά μαλλιά Χτένισμα

Αν θέλετε να περάσετε από ίσια μαλλιά σε σγουρά ή από ένα office look σε ένα βραδινό look σε ένα δευτερόλεπτο, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κουλουριάσετε ελαφρώς τις άκρες των ξανθών μαλλιών και της voila! Μια νέα εμφάνιση σε δευτερόλεπτα!

Συμβουλές για σγουρά μαλλιά Χτένισμα

Ευθεία υγρή εμφάνιση

Αυτός είναι ο τύπος χτενίσματος που μπορείτε να αποκτήσετε με την εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων στα μαλλιά σας. Η υγρή εμφάνιση είναι τέλεια για μαλλιά μεσαίου μήκους και μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από κατάλληλη για μια βραδινή έξοδο.

Ευθεία υγρά μαλλιά

Σγουρό Bob Hairstyle

Μπορείτε να κοιτάξετε με αυτόν τον τρόπο εάν έχετε κούρεμα bob και απλά κουλουράρετε μερικά σκέλη των μαλλιών σας. Θα φαίνεται έτσι για όλη την ημέρα και ακόμη περισσότερο. Είναι το σωστό χτένισμα για ένα ξεφάντωμα αγορών.

Σγουρό Bob Hairstyle

Πηγή

Ευθεία Pixie Hairstyle

Με τα ασύμμετρα κτυπήματα και το ίσιο χτένισμα, μπορείτε να πάτε σε κάθε εκδήλωση που θα θέλατε. Είναι μια τέλεια εμφάνιση για το γραφείο, για έξοδο με φίλους και ακόμη και για βραδινή έξοδο!

Ευθεία Pixie Hairstyle

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-1

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-2

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-3

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-4

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-5

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-6

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-7

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-8

Πηγή

Κοντά ξανθά χτενίσματα 2013-9