Σε περίπτωση που αισθάνεστε ότι όλοι στο Χόλιγουντ έχουν σπάσει και βάψει τα μαλλιά τους – καλά, είστε σαφώς προσεκτικοί. Οι Cara Delevingne, Katy Perry, Zoë Kravitz πήραν όλοι ξανθιά pixie κινδύνου τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Σε κάθε περίπτωση, το μείγμα κοπής και χρώματος υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και ο χρόνος αποδεικνύει ακριβώς πόσο διαβόητο μπορεί να είναι το στυλ.

Εδώ, 20+ από τα προτιμώμενα σούπερ κοντή ξανθιά περικοπή pixie λεπτά για όλους τους τύπους μαλλιών, υφές, χρώματα και σχήματα προσώπου, ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε αυτό που σας παρακινεί να κόψετε τα πάντα.

1. Κοντό ξανθό κούρεμα Pixie

Τι κάνει το βλέμμα τόσο σύμφωνο και προσαρμοσμένο; Η βεβαιότητά της είναι κρίσιμη. Αισθάνεται απόλυτα υπέροχη με ένα απλό κοντό κούρεμα, αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται τόσο κρίσιμο. Προφανώς, το κόκκινο κραγιόν είναι μόνο το καλό για να νικήσει όλους.

Κοντά ξανθά κουρέματα Pixie

Πηγή

2. Ξανθιά Pixie Hairstyle για Κορίτσια

Για να προσθέσει κάποια πολυπλοκότητα στην εμφάνισή της και εν τω μεταξύ να ανέβει στην κορυφή, αρωματίζει το μακρύ της pixie με το μεγάλο παλιό undercut. Σε αυτές τις γραμμές, έκανε μια ματιά που πήγε πολύ μακριά μεταξύ ευγένειας και πλήρους αναιμίας. Σωστά, συνειδητοποιεί πόσο γενικά θα είναι εξαιρετικό. Εκτός από το κοντά κτυπήματα, πήρε ασταθή στρώματα για την κορυφή της και μια λεπτή ταινία στα πλάγια.

Ξανθά χτενίσματα Pixie

3. Κοντό λευκό ξανθό Pixie Hairstyle

Αυτή η γυναίκα λατρεύει την ευκαιρία για στυλ και την κοινή λογική διπλωμένη σε μία. ο μικρός για παράδειγμα, το βλέμμα χωρισμένο στο πλάι, δεν είναι τίποτα ακόμα για πλύσιμο και μετάβαση. Επίσης, φαίνεται τόσο εντυπωσιακό! Εκτός από το γεγονός ότι αυτή η εμφάνιση προσθέτει τεράστιες ποσότητες όγκου στην κορυφή δίνει μια καθαρισμένη, προσαρμοσμένη ολοκλήρωση σε ολόκληρη την εμφάνιση.

Κοντά ξανθά χτενίσματα Pixie

Τα κουρέματα Pixie δεν είναι τόσο μοναδικά σε σχέση με όλα τα άλλα. Επίσης, το εννοούμε ως προς την υποστήριξη. Δεδομένου ότι, ανεξάρτητα από το πόσο σύντομο ή απλό στο στυλ είναι η περικοπή pixie σας, υπάρχει αξιόπιστα το μέτρο της προσπάθειας για να επιτευχθεί με τον στόχο ότι είναι άψογη.

4. Πολύ κοντό Platinum Pixie Cut

Ξανθιά Pixie Cuts

5. Super Short Blonde Pixie 2019

Σούπερ κοντή ξανθιά Pixie

6. Ξυρισμένη πλευρά

Ξανθά χτενίσματα Pixie-6

7. Pixie Buzz Cut Women

Ξανθά χτενίσματα Pixie-7

8. Short Platinum Pixie Style

Ξανθά χτενίσματα Pixie-8

9. Πολύ Κοντό Κούρεμα

Ξανθά χτενίσματα Pixie-9

10. Pixie Back View

Ξανθιά χτενίσματα Pixie-10

11.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-11

12.

Ξανθά Pixie Hairstyles-12

13.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-13

14.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-14

15.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-15

16.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-16

17.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-17

18.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-18

19.

Ξανθά Pixie Hairstyles-19

20.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-20

21.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-21

22.

Ξανθά χτενίσματα Pixie-22