Όπως όλοι το γνωρίζετε κοντά χτενίσματα είναι σε τάση. Φαίνονται λαμπερά σε ξανθά μαλλιά. Κορίτσια και γυναίκες με ξανθά μαλλιά αναζητούν πάντα κάποια χτενίσματα που τους κάνουν να φαίνονται όμορφα και μοντέρνα. Εδώ είναι μια συλλογή με μερικά ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά, τα οποία μπορούν να προσπαθήσουν να φαίνονται μοντέρνα:

Ξανθά χρώματα μαλλιών με πολυεπίπεδη χτένισμα φαίνονται καταπληκτικά. Μπορείτε να συνοδέψετε αυτό το χτένισμα με τα πλαϊνά κτυπήματα. Αυτό το χτένισμα θα φαίνεται μοντέρνο και όμορφο.

Κοντά ξανθά κουρέματα σε στρώσεις

Εάν έχετε ξανθά μαλλιά, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτές τις ιδέες για σύντομο χτένισμα. Είναι δροσερά, μοντέρνα και μοντέρνα.

Ιδέες για χρώμα μαλλιών για κοντά ξανθά μαλλιά

Αυτό το χαριτωμένο κοντό κούρεμα pixie θα φανεί καταπληκτικό στα ξανθά μαλλιά σας. Είναι ένα σέξι και χαριτωμένο χτένισμα. Σίγουρα θα φανείτε εκπληκτικό σε αυτό.

Χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά ξανθά μαλλιά

Αυτό το πολύ κοντό χτένισμα pixie είναι σέξι και ελκυστικό. Αυτό είναι το καλύτερο για τα κορίτσια και τις γυναίκες, που θέλουν να κάνουν τους άντρες να τρελαθούν για αυτούς.

Ξανθά πολύ κοντά χτενίσματα

Γυναίκες και κορίτσια με ξανθά μαλλιά θα έχουν μια funky εμφάνιση σε αυτό το χτένισμα. Αυτό είναι το καλύτερο για τα νεαρά κορίτσια που θέλουν να αποκτήσουν το καθαρό funky look.

Χτενίσματα για κοντά ξανθά μαλλιά

Οι γυναίκες με κυματιστά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα. Θα τους κάνει να φαίνονται εκπληκτικά. Αυτό το χτένισμα είναι το καλύτερο για γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν την επαγγελματική και ελκυστική εμφάνιση.

Κοντά κυματιστά ξανθά χτενίσματα

Γυναίκες και κορίτσια με σγουρά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα bob. Θα φαίνονται μοντέρνα σε αυτό.

Σγουρά κοντά ξανθά μαλλιά

Ακολουθούν φωτογραφίες από μερικά όμορφα, μοντέρνα ξανθά χτενίσματα που θα σας κάνουν να δείχνετε όμορφοι. Αυτά είναι από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα του 2013.

Κοντές ξανθές φωτογραφίες μαλλιών

Όχι μόνο τα κοινά κορίτσια και οι γυναίκες αναζητούν τα ξανθά χτενίσματα, αλλά πολλές από τις διασημότητες έχουν τα κοντά χτενίσματα στις ξανθές τρίχες τους.

Διάσημοι με κοντά ξανθά μαλλιά

Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν αυτά τα ξανθά χτενίσματα. Θα φαίνονται χαριτωμένα σε αυτό.

Κορίτσια με κοντά ξανθά μαλλιά

Χτενίσματα Pixie φαίνονται χαριτωμένα και λαμπερά με ξανθά μαλλιά. Αυτό είναι το πιο μοντέρνο χτένισμα και σύντομα θα είναι στη σεζόν μόδας 2013.

Κοντό ξανθό pixie κόψιμο

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-1

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-2

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-3

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-4

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-5

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-6

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά-7

Ξανθά χτενίσματα για κοντά μαλλιά