Κορίτσια και γυναίκες με ίσια μαλλιά σχεδόν πάντα μπερδεύονται όταν πρόκειται για χτένισμα. Θέλουν να κάνουν κάτι διαφορετικό με τις τρίχες τους αλλά δεν είναι σίγουροι τι να κάνουν. Lookάχνουν για μερικά μοντέρνα χτενίσματα αλλά δεν ξέρουν αν θα τους ταιριάζουν ή όχι. Ιδού λοιπόν λίγα κουρέματα για κοντά ίσια μαλλιά. Μπορείτε να τα δοκιμάσετε και να δείτε ποιο σας ταιριάζει περισσότερο.

Μπορείτε να δοκιμάσετε μπομπ κούρεμα μαζί με το κοντό μπροστινό κτύπημα στα ίσια μαλλιά σας. Θα σου φαίνονται χαριτωμένα και αξιοπρεπή.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες

Εάν έχετε ξανθά μαλλιά, μπορείτε να πάτε για αυτό το σύντομο κούρεμα pixie μαζί με τα μακριά πλαϊνά κτυπήματα. Είναι ένα μοντέρνο μοντέρνο χτένισμα που θα σας ταιριάζει.

Κοντά ξανθά ίσια χτενίσματα

Αν θέλετε μια σέξι εμφάνιση για το 2013, μπορείτε να δοκιμάσετε το ασύμμετρο κούρεμα. Είναι ένα μοναδικό και μοντέρνο κούρεμα. Αυτό το κούρεμα θα σας δώσει μοντέρνα σέξι εμφάνιση.

Κοντά κουρέματα για ίσια μαλλιά 2013

Κορίτσια και γυναίκες με πυκνά μαλλιά μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα είναι ένα χαριτωμένο χτένισμα που σίγουρα θα σας φανεί χαριτωμένο.

Κοντά κουρέματα παχιά ίσια μαλλιά

Το χτένισμα Choppy είναι επίσης στην τάση στις μέρες μας. Είναι ένα διαφορετικό χτένισμα και είναι το καλύτερο για τα κορίτσια και τις γυναίκες που επιθυμούν να επιλέξουν μια μοναδική εμφάνιση φέτος.

Κοντά χοντρά χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Το κούρεμα Bob με μακριά πλαϊνά κτυπήματα φαίνεται χαριτωμένο. Είναι ένα μοντέρνο χαριτωμένο χτένισμα που θα ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις περικοπές προσώπου. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι αξιόπιστο για χαριτωμένες εμφανίσεις, μπορείτε να πάτε σε αυτό το χτένισμα.

Χαριτωμένα κουρέματα για κοντά ίσια μαλλιά

Κορίτσια της Ασίας και οι γυναίκες κυρίως δοκιμάζουν bob κούρεμα με κοντά μπροστινά κτυπήματα. Φαίνονται χαριτωμένα και αξιοπρεπή σε αυτό το χτένισμα.

Ασιατικά κοντά ίσια χτενίσματα

Θέλετε ένα χτένισμα για το οποίο είστε σίγουροι ότι θα σας κάνει να δείχνετε όμορφη; Στη συνέχεια, πρέπει να δοκιμάσετε κτυπήματα. Το κούρεμα Bangs σε κάνει πάντα να δείχνεις όμορφη ανεξάρτητα από το κόψιμο του προσώπου σου.

Κοντά μαλλιά με ίσια κτυπήματα

Κορίτσια και γυναίκες με στρογγυλά πρόσωπα αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα όταν πρόκειται για κούρεμα. Για να παραμείνετε στην ασφαλή πλευρά, μπορείτε να δοκιμάσετε κούρεμα bob με κοντά μπροστινά κτυπήματα. Θα σας ταιριάζει και θα σας κάνει να δείχνετε χαριτωμένοι και μοντέρνοι.

Κοντά κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Εάν επιθυμείτε να έχετε την κομψή εμφάνιση, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα κοντά ίσια στυλ μαλλιών. Θα σας δώσουν μια αξιοπρεπή, μοντέρνα και κομψή εμφάνιση.

Στυλ για κοντά ίσια μαλλιά

Κούρεμα για κοντά ίσια μαλλιά-3

Κούρεμα για κοντά ίσια μαλλιά-2

Κούρεμα για κοντά ίσια μαλλιά

2013 Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-5

2013 Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-4

2013 Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-6

2013 Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-7

2013 Μοντέρνα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-8

2013 Μοντέρνα Κοντά Κούρεμα για Γυναίκες-9

Κούρεμα για κοντά ίσια μαλλιά-1