Το 2013, κοντά κούρεμα και κοντά μαλλιά είναι σε τάσεις και δίνουν μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση στην προσωπικότητά σας. Φέτος κουρεύονται σύντομα κουρέματα με πολλές τελευταίες και διαφορετικές τεχνικές και στυλ. Εδώ είναι μερικά καλύτερα 20 παραδείγματα σύντομων μοντέρνων και ίσων χτενισμάτων για γυναίκες. Πρέπει να τα παρακολουθήσετε, αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να τα μεταφέρετε νέα και μοντέρνα μαλλιά φαίνεται φέτος.

Ένα σύντομο κούρεμα με ίσια μαλλιά φαίνεται αξιοπρεπές και κομψό. Έβαψε επίσης τις τρίχες της σε καστανόχρωμο χρώμα μαλλιών που φαίνεται εκπληκτικό.

Περιστασιακό κοντό ίσιο χτένισμα

Κοντά κουρέματα και ίσια μαλλιά φαίνονται μοντέρνα με καφέ τόνους χρώματος μαλλιών. Δίνει επίσης μια πολύ μοναδική και μοντέρνα εμφάνιση στην προσωπικότητά σας.

Κοντά καστανά ίσια χτενίσματα

Το 2013, οι ξανθές αποχρώσεις των μαλλιών είναι δημοφιλείς και φαίνονται πολύ μοντέρνες και κομψές. Όλες οι πιο ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις του ξανθού χρώματος των μαλλιών φαίνονται εκπληκτικές και μοντέρνες. Οι κοντές και ίσες τρίχες φαίνονται όμορφα με ξανθούς τόνους χρώματος μαλλιών.

Κοντά ξανθά ίσια χτενίσματα

Τα κορίτσια φαίνονται χαριτωμένα και όμορφα σε κοντές περικοπές με νεκρές ίσες τρίχες.

Χαριτωμένα κοντά ίσια χτενίσματα

Πολυεπίπεδα είναι το μοντέρνο και κοντό κούρεμα που είναι πολύ δημοφιλές το 2013. Αυτό το κούρεμα φαίνεται φοβερό με νεκρές ίσες τρίχες. Το κορίτσι σε αυτήν την εικόνα παρακάτω φαίνεται μοντέρνο και πολύ κομψό σε αυτό το σύντομο ίσιο κούρεμα με στρώσεις.

Κοντά ίσια στρώματα χτενίσματα

Η Maggie Rose, μια διάσημη διασημότητα φαίνεται όμορφη σε αυτό το σύντομο κούρεμα bob. Φέρνει αυτό το κούρεμα με ίσια μαλλιά και με ανοιχτό ξανθό τόνο στο χρώμα των μαλλιών.

Κοντά ίσια χτενίσματα bob 2013

Είναι ένα μοναδικό και πολύ μοντέρνο κούρεμα φέτος και φαίνεται καλό με τις ίσες τρίχες. Ο ξανθός τόνος χρώματος μαλλιών φαίνεται επίσης καλός με αυτό το μοντέρνο κούρεμα.

Κοντό ίσιο ασύμμετρο κούρεμα

Αυτά τα εύκολα σύντομα και απλά κουρέματα φαίνονται μοντέρνα και κομψά. Αυτά τα απλά και ίσια κουρέματα είναι εύκολα στο χειρισμό και αυτά είναι επίσης καλά για καλοκαίρια.

Εύκολο κοντό ίσιο κούρεμα

Τα μοντέρνα και κομψά κουρέματα και χτενίσματα του 2013 είναι τα απλά, εύκολα, σύντομα και ίσια κουρέματα και στις περισσότερες γνωστές προσωπικότητες του Χόλιγουντ αρέσει να κουβαλούν αυτά τα σύντομα ίσια κουρέματα. Μερικά από τα παραδείγματα δίνονται παρακάτω.

Κοντά κουρέματα για ίσια μαλλιά 2013

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες

Είναι ένα σύντομο και απλό κούρεμα για ίσια μαλλιά και οι γυναίκες μπορούν εύκολα να φέρουν αυτό το κούρεμα για να δείχνουν μοντέρνα και κομψά.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-1

Εδώ είναι ένα άλλο αξιοπρεπές και χαριτωμένο χτένισμα για ίσια μαλλιά.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-2

Οι γυναίκες φαίνονται όμορφα σε αυτά τα απλά σύντομα κουρέματα. Ο ξανθός τόνος του χρώματος των μαλλιών φαίνεται επίσης καταπληκτικός με τα σύντομα ίσια κουρέματα.

Κοντό ίσιο μαλλί για γυναίκες-3

Αυτό το χτένισμα είναι πολύ όμορφο. Είναι μικρότερο από την πίσω όψη και λίγο μεγαλύτερο από την μπροστινή πλευρά. Ο τόνος του καφέ χρώματος των μαλλιών φαίνεται καταπληκτικός με αυτό το ίσιο κοντό κούρεμα.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-4

Το νεκρό ίσιο και απλό κοντό κούρεμα φαίνεται διαφορετικό με τον λαμπερό μαύρο τόνο του χρώματος των μαλλιών.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-5

Αυτό το κορίτσι φαίνεται εκπληκτικό και πολύ χαριτωμένο σε αυτό το απλό ίσιο και κοντό κούρεμα. Ο πιο ανοιχτός τόνος του ξανθού χρώματος των μαλλιών δίνει μια χαριτωμένη και όμορφη εμφάνιση στην προσωπικότητά τους.

Κοντό ίσιο μαλλί για γυναίκες-6

Οι ανάμεικτες αποχρώσεις των ξανθών αποχρώσεων των μαλλιών φαίνονται επίσης μοναδικές και εκπληκτικές με τα κοντά και ίσια χτενίσματα.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-7

Ένα άλλο μοναδικό και μοντέρνο παράδειγμα κοντού και ίσου κούρεματος για γυναίκες.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-8

Αυτό το χτένισμα είναι πολύ μοναδικό και το κουβαλούν μαύρες γυναίκες.

Κοντό ίσιο μαλλί για γυναίκες-9

Οι κομψές ξανθές αποχρώσεις των μαλλιών με το ίσιο και κοντό κούρεμα φαίνονται πολύ όμορφες και μοντέρνες.

Κοντά ίσια μαλλιά για γυναίκες-10