Κοντά μαλλιά κερδίζει περισσότερο πληθυσμό από οποιαδήποτε άλλη φορά στην πρόσφατη μνήμη και υπάρχουν πολλοί τρόποι για το χτένισμα των κοντών μαλλιών. Προτιμήστε ένα ίσιο χτένισμα είναι η καλύτερη απόφαση για εσάς να πάρετε μια ματιά τουλάχιστον 5 χρόνια πιο νεανική και είναι εύκολο να αντιμετωπίσετε τις κλειδαριές αφού κάνετε άλλο ίσιο κούρεμα. Με αυτόν τον τρόπο, γιατί όχι απλά να επιχειρήσετε το κοντά ίσια κουρέματα.

Στη γκαλερί από κάτω, ανακαλύψαμε μια συσσώρευση 20 εκθαμβωτικών χτενισματα με κοντά ίσια μαλλιά. Εδώ είναι πολλές επιλογές για εσάς: το κοντό κούρεμα σε στρώματα είναι ιδανικό για γυναίκες με πυκνά μαλλιά. το ίσιο κούρεμα με μακριά αμβλύ κτυπήματα είναι ιδανικό για ένα αξιολάτρευτο και κοριτσίστικο βλέμμα. το βασικό side-parted είναι τόσο χαριτωμένο και γυναικείο για όλες τις περιπτώσεις και το ακατάστατο κοντό κούρεμα θα προσθέσει έναν τόνο μόδας και ζωής στο δικό σας ίσια μαλλιά

1. Κοντό ίσιο κούρεμα

Το αγαπημένο μου πράγμα σε αυτή την εμφάνιση είναι το μεγαλύτερο και ελαφρύτερο κτύπημα. Το δίνει αυτό ευθέως pixie cut μια άκρη και λίγη θέρμη με τα χαρακτηριστικά!

Κοντά ίσια κουρέματα

Πηγή

2. Κοντό ίσιο χτένισμα

Απεικονίζω αυτό το βλέμμα ως αιχμηρό, τεταμένο και καυτό. Είναι τόσο επικλινές μήκος αυτή τη στιγμή. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σε αυτή την εμφάνιση είναι το νέο χρώμα και ότι συνειδητοποιείτε ότι τα μαλλιά της θα φαίνονται εκπληκτικά ίσια ή κυματιστά.

Κοντά ίσια χτενίσματα

3. Κοντό χτένισμα για ίσια μαλλιά

Θα απεικονίσω αυτήν την εμφάνιση ως ακριβή. Λατρεύω τον υπέροχο τρόπο με τον οποίο είναι έντονη η αναστροφή. Για αυτό το βλέμμα, είναι πραγματικά σημαντικό να έχετε ένα αντικείμενο που σας κάνει να λειαίνετε τα μαλλιά σας για μια ευθεία εμφάνιση. Είναι σημαντικό να εργάζεστε σε λεπτά τμήματα μαλλιών για να έχετε τα μαλλιά σας όσο πιο ίσια γίνεται.

Κοντά χτενίσματα για ίσια μαλλιά

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να κάνετε ένα κοντό κούρεμα και δεν έχετε την πιο ομιχλώδη ιδέα τι στυλ να δοκιμάσετε, τότε απλά ρίξτε μια αξιοπρεπή ματιά στις φωτογραφίες από κάτω. Μπορείτε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο. Δείτε τα και ανακαλύψτε περισσότερα!

4. Κοντό κούρεμα για ίσια μαλλιά

Σύντομα κουρέματα για ίσια μαλλιά

5. Κοντό μεσαίο ίσιο στυλ

Σύντομα ίσια στυλ

6. Χαριτωμένο χρώμα

Κοντά ίσια χτενίσματα-6

7. Κοντός Μπομπ

Κοντά ίσια χτενίσματα-7

8. Lob Style

Κοντά ίσια χτενίσματα-8

9. Χαριτωμένα χρώματα

Κοντά ίσια χτενίσματα-9

10. Blunt Cut

Κοντά ίσια χτενίσματα-10

11.

Κοντά ίσια χτενίσματα-11

12.

Κοντά ίσια χτενίσματα-12

13.

Κοντά ίσια χτενίσματα-13

14.

Κοντά ίσια χτενίσματα-14

15.

Κοντά ίσια χτενίσματα-15

16.

Κοντά ίσια χτενίσματα-16

17.

Κοντά ίσια χτενίσματα-17

18.

Κοντά ίσια χτενίσματα-18

19.

Κοντά ίσια χτενίσματα-19

20.

Κοντά ίσια χτενίσματα-20