Φαίνεστε καλύτερα όταν έχετε κυματιστά μαλλιά είναι μερικές φορές λίγο προκλητικό λόγω του γεγονότος ότι τα μαλλιά σας φαίνεται να έχουν το δικό τους μυαλό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να περνάτε πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώντας να βάψετε μια τρίχα μαλλιών που απλά δεν φαίνεται να καταλαγιάζει. Αυτό δεν είναι μόνο απογοητευτικό επειδή δεν μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας όπως θέλετε, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι αυτό το μεμονωμένο γεγονός μπορεί απλά να καταστρέψει την ημέρα σας. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να κάνετε κάτι για αυτό αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε ξανά τις κακές μέρες των μαλλιών. Ο σωστός τρόπος για να χειριστείτε τα κυματιστά και ταραγμένα μαλλιά σας είναι κοιτάζοντας φωτογραφίες σύντομα κουρέματα για γυναίκες που έχουν κυματιστά μαλλιά. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι δεν θα χάσετε άλλο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Με ένα απλό ραντεβού με έναν στυλίστα, μπορείτε να κάνετε όλες αυτές τις άσχημες μέρες για τα μαλλιά να φύγουν!

Κοντά κυματιστά μαλλιά Ombre

Απλά κοιτάξτε το όμορφο bob που παρουσιάζεται στην εικόνα! Τι περισσότερο θα μπορούσατε να επιθυμήσετε από ένα πλήρες κεφάλι μαλλιών που δεν είναι μόνο κυματιστό, αλλά και υπέροχο; Επίσης, τα highlights που μοιάζουν λίγο με ombre ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Κοντά κυματιστά μαλλιά Ombre

Πηγή

Light Bob

Αυτό είναι ένα άλλο κυματιστό bob, αλλά φοριέται από μια διασημότητα που έχει επίσης ανοιχτόχρωμα μαλλιά. Ένα από τα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τα πιο ανοιχτά μαλλιά είναι ότι θα κάνουν το πρόσωπό σας πιο φωτεινό. Έτσι, απλώς δοκιμάστε ολόκληρη την εμφάνιση!

Ελαφρύς κυματιστός Μπομπ

Πηγή

Ξανθός Μπομπ

Όσο πιο ξανθά τα μαλλιά, τόσο πιο υπέροχα θα δείχνετε. Αυτό συμβαίνει επειδή το ξανθό χρώμα έχει ως αποτέλεσμα να σας κάνει να φαίνεστε εύθραυστοι και να χρειάζεστε προστασία. Εάν επιλέξετε επίσης το σωστό χτένισμα, θα δείχνετε εκπληκτικά!

Ξανθός Μπομπ

Πηγή

Σέξι κοντός Μπομπ

Το κυματιστό κοντό βλέμμα που μπορείτε να δείτε εδώ είναι απλά υπέροχο. Δεν αφορά μόνο το γεγονός ότι τα μαλλιά είναι ανοιχτόχρωμα ή ότι είναι πιο κοντά από ένα κανονικό μπομπ, αλλά το γεγονός ότι τα κτυπήματα καλύπτουν το μισό της πρόσωπο, κάνοντάς τα να φαίνονται σέξι.

Σέξι κοντός Μπομπ

Πηγή

Καφέ Μπομπ

Η συμφωνία με αυτό το κυματιστό bob είναι το γεγονός ότι μόνο οι άκρες των μαλλιών είναι κυματιστές. Τα υπόλοιπα μαλλιά είναι ίσια και το καφέ χρώμα σε αντίθεση με το πραγματικά ανοιχτόχρωμο δέρμα της την κάνει να δείχνει απλά όμορφη. Δοκίμασέ το!

Καφέ Μπομπ

Πηγή

Σούπερ κυματιστά μαλλιά

Αυτό είναι περισσότερο από κυματιστά μαλλιά, αυτό είναι κοντά σε μπούκλες. Όταν τα μαλλιά σας δεν είναι στην πραγματικότητα σγουρά, αλλά κάπως κυματιστά, πρέπει πραγματικά να βρείτε ένα κούρεμα που θα σας κάνει να δείχνετε όμορφοι. Η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό!

Σούπερ κυματιστά μαλλιά

Πηγή

Υπέροχα μαλλιά

Όσο πιο κοντά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο ενδιαφέρον μπορεί να φαίνεται. Το καλύτερο πράγμα για τα κυματιστά μαλλιά είναι το γεγονός ότι ορισμένα σκέλη μαλλιών μπορούν να φαίνονται ακόμη και σγουρά, ανάλογα με το μήκος τους. Κόψτε τα μαλλιά σας σε ευθεία γραμμή!

Υπέροχα μαλλιά

Πηγή

Ξανθά κυματιστά μαλλιά

Λόγω του γεγονότος ότι τα μαλλιά της έχουν πολύ όγκο και τα κτυπήματα καλύπτουν τα μαλλιά της εν μέρει, η εμφάνιση είναι πραγματικά φανταστική. Θα χρειαστεί ακόμα να το στυλ λίγο για να βεβαιωθείτε ότι τα κυματιστά μαλλιά σας φαίνονται καλά!

Ξανθά κυματιστά μαλλιά

Πηγή

Απλό κούρεμα μαλλιών

Το υπέροχο με αυτό το κούρεμα είναι το γεγονός ότι είναι πραγματικά απλό και έχει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τα φανταστικά κτυπήματα που καλύπτουν πλήρως το μέτωπο του μοντέλου και τα ασύμμετρα σκέλη την κάνουν να δείχνει υπέροχη!

Απλό κούρεμα μαλλιών

Πηγή

Γεμιστά μαλλιά

Το ενδιαφέρον με αυτό το κούρεμα είναι το γεγονός ότι η διασημότητα κόβει τα μαλλιά της, αλλά ορισμένα σκέλη μαλλιών γεμίζουν σε ένα σημείο όπου κάνουν ολόκληρο το κεφάλι των μαλλιών να φαίνεται μακρύτερο. Υπέροχο αποτέλεσμα, έτσι δεν είναι?

Γεμιστά μαλλιά

Πηγή

Χαριτωμένος κοντός Μπομπ

Το φανταστικό με αυτό το bob είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπει να φαίνεστε τόσο χαριτωμένοι όσο ένα κουμπί. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε ένα περίπλοκο updo για να δείχνετε υπέροχα. Είναι στην πραγματικότητα ένα απλό bob που ταιριάζει απόλυτα στο μοντέλο!

Χαριτωμένος κοντός Μπομπ

Πηγή

Ακατάστατος Μπομπ

Το ενδιαφέρον με αυτό το κούρεμα είναι το γεγονός ότι δεν είναι από αυτά που δεν βλέπετε κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά συνηθισμένο, αλλά ο τρόπος που αφήνονται τα μαλλιά να φαίνονται τόσο ακατάστατα είναι το αρχικό μέρος του στυλ. Καν ‘το!

Ακατάστατος Μπομπ

Πηγή

Κυματιστή Πίξι

Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια μεγαλύτερη έκδοση του pixie look που έχουμε συνηθίσει. Παρ ‘όλα αυτά, λόγω των φανταστικών κτυπήματος που καλύπτουν την αριστερή πλευρά του προσώπου της, ολόκληρη η εμφάνιση είναι απολύτως υπέροχη. Καλέστε τον στυλίστα σας!

Κυματιστή Πίξι

Πηγή

Πολυεπίπεδα μαλλιά

Όταν θέλετε να χτενίζετε τα μαλλιά σας χωρίς πολύ κόπο, η λύση είναι να επιλέξετε ένα πραγματικά κοντό κούρεμα. Εάν δεν θέλετε να φαίνεται πολύ σύντομο, τότε μπορείτε να επιλέξετε ορισμένα στρώματα, για τα οποία είναι η τέλεια επιλογή ξανθά μαλλιά!

Πολυεπίπεδα μαλλιά

Πηγή/ένα