Οι περισσότερες γυναίκες θα πάρουν κοντα κουρεματα από καιρό σε καιρό για να αρωματίσουν την εμφάνισή τους και να διατηρήσουν το σχήμα τους, κάποια θα κολλήσουν σε ένα συγκεκριμένο στυλ για μια χρονική περίοδο. Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλες τις γυναίκες, καθώς οι περισσότερες θα γκρινιάζουν τον στιλίστα των μαλλιών τους για να αλλάξουν τα χτενίσματά τους τουλάχιστον για να φαίνονται λίγο διαφορετικά. Αυτό το σύντομο νευρικό χτένισμα έγινε το αγαπημένο και για τα δύο φύλα, καθώς τα περισσότερα θα ήθελαν να φορούν σφιχτά και κοντά κούρεμα, αλλά και πάλι τα μακριά μαλλιά είναι ιδανικά και μπορούν επίσης, με έναν υπέροχο κομμωτή να είναι στυλισμένο. Θα πρέπει να σημειώσετε ότι αυτός ο τύπος χτενίσματος γίνεται ιδιαίτερα με κυματιστά μαλλιά κομμένα σε στρώσεις. Αν βαριέστε τόσο απλά τα ίσια μαλλιά, τότε μπορούμε να σας συνδέσουμε με όλα τα στυλ νευρικό κοντό χτένισμα και κόβει και θα σας βοηθήσει να προσθέσετε όγκο και να χτενίσετε σωστά τα μαλλιά σας. Itρθε η ώρα να σταματήσετε να παίρνετε το ξυράφι σας με αυτό το λεπτό άκρο για να έχετε μια πιο ομαλή εμφάνιση, είμαστε εδώ για να παρέχουμε μια εναλλακτική λύση τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, οπότε ρίξτε μια ματιά στις ιδέες μας παρακάτω.

1. Κοντά μαλλιά με Quiff

Αυτό είναι ένα από τα χτενίσματα που έχει ένα καλό πλεονέκτημα, πώς; Αυτό επειδή έχει την ικανότητα να είναι τακτοποιημένο και καλά γυαλισμένο και επίσης να έχει μια ακατάστατη εμφάνιση, αλλά είναι απίστευτα δημοφιλές σε αυτό το μοντέρνο κούρεμα και για τα δύο φύλα. Αν θέλετε να αλλάξετε το τρέχον κούρεμά σας και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που είναι αριστοκρατικό, μοχθηρό και μοντέρνο κοντά μαλλιά με το quiff είναι ένα πράγμα που πρέπει να δοκιμάσετε, καθώς συνδυάζει τα σπαστά και καλά σκαμμένα στυλ. Αυτό είναι κάτι που θέλετε να το κάνετε ξανά και αφού σας κάνει πραγματικά υπέροχους ανά πάσα στιγμή

Κοντά νευρικά κούρεμα

Πηγή

2. Short Edgy Pixie Cut

Αυτό είναι κυρίως ένα κοντό χτένισμα που προτιμούν οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αλλά γιατί; Απλό, είναι ζεστό και δημοφιλές που θέλετε απλώς να το δοκιμάσετε. Τα πλεονεκτήματα αυτού του χτενίσματος είναι ότι θα δώσει χώρο για την υπέροχη εμφάνιση παρά με τα μακριά χτενίσματα. Δηλαδή, εμφανίζεται ως επί το πλείστον σε σύντομα στρώματα που μπορούν να διακοσμηθούν ώστε να ταιριάζουν σε κάθε είδους σχήματα προσώπου, είτε οβάλ είτε μακρύ είτε οποιοδήποτε άλλο. Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στη γκαλερί μας για το καλύτερο σύντομο κόψιμο pixie cut και πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα το λατρέψετε.

Κοντά νευρικά χτενίσματα

Πηγή

3. Pixie Cut

Αυτό είναι ένα σύντομο χτένισμα που είναι ιδιαίτερα κοντό στο πίσω μέρος και στις πλευρές του κεφαλιού και λίγο μακρύτερο στο πάνω μέρος του κεφαλιού μοιάζοντας σαν κομμένο. Έχουμε έναν στυλίστα που μπορεί να στυλ ανάλογα με το πώς θέλετε είτε από μισή ίντσα κοντή σε ορισμένα σημεία έως και δύο έως τρεις ίντσες σε μήκος στα άλλα μέρη. Ένα μεγάλο πράγμα για τα pixies είναι ότι είναι φθηνά και εύκολο στη συντήρηση και ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε περίσταση, είτε casual είτε επίσημα.

Κοντά Κούρεμα Edgy

4. Undercut Edgy Hair

Κοντά νευρικά μαλλιά

5. Short Edgy Thin Hair Cut

Short Edgy Hair Cuts

6. Long Pixie

Κοντά Edgy Κούρεμα-6

7. Χαριτωμένο στυλ

Κοντά Edgy Κούρεμα-7

8. Pixie με Ξυρισμένες Πλευρές

Κοντά Edgy Κούρεμα-8

9. Μαύρα μαλλιά

Κοντά Edgy Κούρεμα-9

10. Κούρεμα Charissa Thompson

Κοντά Edgy Κούρεμα-10

11. Dark Roots Blonde Pixie

Κοντά Edgy Κούρεμα-11

12. Κοντό χτένισμα με Side Puff

Κοντά Edgy Κούρεμα-12

13. Δροσερό κοντό χτένισμα για σγουρά μαλλιά

Κοντά Edgy Κούρεμα-13

14. Edgy Pixie Bob

Κοντά Edgy Κούρεμα-14

15. Σγουρή Pixie Lilac

Κοντά Edgy Κούρεμα-15

Πηγή

16. Mohawk Style

Κοντά Edgy Κούρεμα-16

17. Δροσερά κοντά μαλλιά

Κοντά Edgy Κούρεμα-17

18. Κούρεμα για χοντρά μαλλιά

Κοντά Edgy Κούρεμα-18

19. Μοναδικό χρώμα μαλλιών

Κοντά Edgy Κούρεμα-19

20. Layered Longer Pixie

Κοντά Edgy Κούρεμα-20