Στα νεαρά κορίτσια και σε μερικές γυναίκες αρέσουν τα funky χτενίσματα. Πιστεύουν ότι τα funky χτενίσματα είναι πιο trendy και σου δίνουν μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Έτσι προσπαθούν να επιλέξουν το ακατάστατο χτένισμα για να εκπληρώσουν την επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα εκσυγχρονισμένο look. Το 2013, σχεδόν όλοι δοκιμάζουν τη νέα εμφάνιση. Εδώ είναι λοιπόν μια γκαλερί με μερικά ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες που μπορούν να προσπαθήσουν να φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα.

Μπομπ χτενίσματα πάντα να σε δείχνουν χαριτωμένο. Ταιριάζουν σχεδόν σε όλους. Έτσι φέτος μπορείτε να δοκιμάσετε το ακατάστατο bob χτένισμα για να αποκτήσετε τη μοντέρνα αλλά και χαριτωμένη εμφάνιση.

Ακατάστατα ξανθά bob χτενίσματα

Πηγή

Αν έχετε ίσια μαλλιά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε το κοντό ακατάστατο χτένισμα pixie για να αποκτήσετε τη μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση. Θα δείχνετε εκπληκτικά σε αυτό το χτένισμα.

Κοντά ίσια ακατάστατα χτενίσματα

Πηγή

γυναίκες που έχουν μαύρα μαλλιά τζετ μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το ακατάστατο χτένισμα για να αποκτήσουν μια funky εμφάνιση. Αυτό το χτένισμα σίγουρα θα τους ταιριάζει.

Βρώμικα κοντά κούρεμα 2013

Πηγή

Γυναίκες με σγουρό χτένισμα πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ακατάστατο χτένισμα. Οι μπούκλες στα μαλλιά τους θα δώσουν μια πιο όμορφη υφή σε αυτό το ακατάστατο χτένισμα.

Ακατάστατο σγουρό κοντό κούρεμα

Πηγή

Αν έχετε χοντρά μαλλιά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ακατάστατο χτένισμα. Θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια μοντέρνα εμφάνιση καθώς και μια funky.

Κοντό ακατάστατο χτένισμα για χοντρά μαλλιά

Πηγή

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε αυτό το ακατάστατο χτένισμα. Θα σας φανεί υπέροχο και θα σας δώσει μια μοντέρνα και funky εμφάνιση.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-1

Πηγή

Αυτό είναι επίσης ένα εκπληκτικό ακατάστατο χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος. Μοιάζει περισσότερο με ένα κλασικό χτένισμα και δοκιμάζεται κυρίως από γυναίκες 40+ ετών. Έτσι, αν είστε 40+ και θέλετε αυτό το είδος εμφάνισης, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-2

Πηγή

Το χτένισμα Pixie με τις αιχμές κάνει επίσης ένα εκπληκτικό ακατάστατο χτένισμα. Θα ταιριάζει στην προσωπικότητά σας και θα σας φαίνεται πολυτελές.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-3

Πηγή

Αν σας αρέσει το χτένισμα μήκους ώμων, τότε πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ακατάστατο κοντό χτένισμα για γυναίκες.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-4

Πηγή

Οι γυναίκες που επιθυμούν να έχουν μια σέξι εμφάνιση μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το σέξι ακατάστατο κοντό χτένισμα.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-5

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-6

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-7

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-8

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-9

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-10

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-11

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-12

Πηγή

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες-13

Πηγή