Το 2018 είναι το έτος που κάθε γυναίκα θα ήθελε να δοκιμάσει νέα κοντά χτενίσματα. Ως εκ τούτου, έχουμε συντάξει μια λίστα με χτενίσματα 2018 που ίσως θέλετε να δοκιμάσετε. Αν θέλετε ένα ζωντανό σπασμένο αποτέλεσμα, μπορείτε να σκεφτείτε ασταθή οδοντωτά άκρα με πολυεπίπεδη διάσταση. Οι πιο πρόσφατες περικοπές διαθέτουν ένα στρώμα που αποσυνδέεται με απεριόριστο άγγιγμα. Τα κουρέ κουρέματα εκτελούνται με βάση bob, περικοπές σε γραμμή Α και pixie cut και κάνουν μια εντελώς νέα φρέσκια εντυπωσιακή νέα εμφάνιση. Παρόμοιες υφές και γραμμές ενσωματωμένες με γκρι βελτιώσεις χρώματος θα δημιουργήσουν ένα νέο στυλ. Η άποψή μας είναι ότι δεν μπορείτε να χάσετε αυτές τις καινοτόμες λαμπρές ιδέες καλής καινοτομικής εμφάνισης που θα σας εκπλήξουν με το πόσο απίστευτα φανταστικοί μπορείτε πραγματικά να είστε μαζί κοντό ασταθές κούρεμα. Όταν προσθέτετε την αίσθηση ευκολίας συντήρησης, είναι τόσο επιθυμητό να επιλέξετε αυτό το κόψιμο οποιαδήποτε εποχή.

1. Wavy and Choppy Short Hair

Αν έχετε κυματιστά μαλλιά και ψάχνετε πάντα για χαριτωμένα κοντά χτενίσματα που είναι εύκολο να φροντίσετε, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό. Αυτό το φανταστικό χτένισμα που έχει κυματιστές και ασταθείς πλευρές αλλά ελαφρώς μακριά κτυπήματα που καλύπτει γενικά το ένα μάτι και το ένα αυτί είναι εκπληκτικά. Θα σας φρεσκάρει κατά καιρούς καθώς δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να το διορθώσετε απλά βουρτσίζετε τα δάχτυλά σας και τελείωσε.

Choppy Short Haircuts

2. Κοντό Choppy Hairstyle της Κρίσα Φάουλς

Το να έχεις κοντά μαλλιά είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα όσο και τα μακριά μαλλιά, και όπως θα δεις παρακάτω τα μαλλιά μεσαίου μήκους έχουν λίγες επιλογές σε κούρεμα. Αυτό το κούρεμα είναι διακοσμημένο τρέχοντας λίγο ορό ενίσχυσης της λάμψης στα μαλλιά σας και αυτό θα το κάνει γυαλιστερό.

Κοντά χοντρά χτενίσματα

3. Side Parted Choppy Short Hair

Αυτό το χτένισμα είναι διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα στρώματα των μαλλιών σας να βρίσκονται στη μία πλευρά των αυτιών σας. Καλύπτει πλήρως το ένα αυτί αλλά δεν καλύπτει το πρόσωπο. Πρέπει να έχετε ένα έκτακτο κούρεμα, ώστε να μπορείτε να σφίξετε μερικά από τα μαλλιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας, ώστε να αποφύγετε να κυλήσουν στο πλάι που δεν καλύψατε. ελέγξτε το εδώ.

Κοντά μαλλιά Choppy

4. Choppy Short Pixie Hair Cut

Choppy Short Hair Cuts

5. Bob Cut

Κοντά κουρέματα

6. Τάβι Γκέβινσον

Choppy Short Haircuts-6

7. Κοντά κόκκινα κυματιστά μαλλιά

Choppy Short Haircuts-7

Πηγή

8. Κοντό Κούρεμα Bob Choppy Bob

Choppy Short Haircuts-8

9. Ντόριτ Κέμσλεϊ

Choppy Short Haircuts-9

10. Sassy Short Haircut

Choppy Short Haircuts-10

11. Pixie Platinum Hair

Choppy Short Haircuts-11

12. Μεσαίο Κούρεμα Μαλλιών

Choppy Short Haircuts-12

13. Choppy Layers

Choppy Short Haircuts-13

14. Στρώματα αποφοίτησης

Choppy Short Haircuts-14

15. Ice Blonde Bob

Choppy Short Haircuts-15