Αυτή είναι η εποχή της μόδας και όπως είπε κάποτε η Coco Chanel: «Μια γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της πρόκειται να αλλάξει τη ζωή της». Αν λοιπόν πρόκειται να αλλάξετε τη ζωή σας και να αρωματίσετε το βλέμμα σας, τότε το δικό μας Τα καλύτερα κοντά χτενίσματα για κορίτσια 2018 απλώς θα σας πάρει το μυαλό. Τα κοντά χτενίσματα είναι μοναδικά και πολύ τέλεια αν εκτιμάτε την πρωτοτυπία. Αυτά τα χτενίσματα μπορεί να είναι μικρά σε μήκος, αλλά είναι σίγουρα μοναδικά. Για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το καλύτερο κοντό χτένισμα, εδώ είναι οι καλύτερες ιδέες για κοντά μαλλιά του 2018 μέχρι στιγμής. Λεία μαλλιά μπάτσου απλό αλλά γλυκό. Αυτό το στυλ είναι τόσο εύκολο να διατηρηθεί που μπορεί απλώς να χτενιστεί στο πλάι και να τραβηχτεί πίσω από το αυτί. Στη συνέχεια, μπορείτε να εφαρμόσετε το αξιόπιστο σπρέι μαλλιών σας και είστε έτοιμοι.

Στρογγυλεμένο βαρίδι είναι μια άλλη δροσερή ιδέα για όλα τα πρωτότυπα κορίτσια. Αν είστε εργαζόμενη κοπέλα, τότε πρέπει να παραδεχτείτε ότι αυτό είναι το ίδιο το χτένισμα που είναι απλό και κομψό. Το στρογγυλό μπομπ αναλαμβάνει αυτήν την εποχή αυτή τη στιγμή, καθώς φαίνεται εκλεπτυσμένο, αλλά όχι πολύ αποπνικτικό. Θέλετε μια διασημότητα; Αν ναι τότε επιλέξτε αυτό το χτένισμα, καθώς πολλοί διάσημοι επιλέγουν αυτό το χτένισμα. Ένα ασύμμετρο pixie ή bob δίνει την ίδια διάσταση και προσωπικότητα με το μεγαλύτερο μήκος, αλλά το ασύμμετρο λοβό το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον. Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό, τότε είναι η ώρα σας να αλλάξετε, επειδή το χτένισμα bob-graving bob ακολουθείται από τη μεγαλύτερη καλλιτέχνη Jennifer Lopez. Άλλες κυρίες που είχαν δοκιμάσει αυτό το χτένισμα απλά το λατρεύουν. Το short bob με κεντρικό τμήμα είναι μια άλλη χαριτωμένη επιλογή. Απλό, σημαντικό, απλό, αυτό το χτένισμα μπορεί να είναι τέλειο για εκείνες τις κυρίες που έχουν φυσικά ίσια μαλλιά. Αυτό το στυλ έχει μια πολύ ισορροπημένη εμφάνιση. Εάν έχετε μια συνάντηση ή κάποια επίσημη εργασία, αυτό θα σας βοηθήσει πολύ.

Τα κοντά χτενίσματα pixie είναι επίσης εκπληκτικά. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε γωνιακά μαλλιά pixie όταν θέλετε να έχετε ένα πιο δημιουργικό στυλ. Τα χτενίσματα Pixie είναι εξαιρετικά εύκολο να διατηρηθούν και μερικές δημιουργικές πινελιές θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε παντού. Εάν έχετε λεπτά μαλλιά, τότε τα σκουπιδωτά στρώματα είναι καταπληκτικά να επιλέξετε. Τα στρώματα χτενίσματος ενισχύουν το στιλ κάθε γυναίκας, οπότε αξίζει να δοκιμάσετε τα λαμπερά στρώματα. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό υπέροχο στρογγυλεμένο σχήμα δίνοντας στα μαλλιά σας μια πλούσια όψη. Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιδέες που θα σας εμπνεύσουν. Επιλέξτε λοιπόν το αγαπημένο σας και απολαύστε το!

1-Χαριτωμένα μαλλιά

Χαριτωμένα μαλλιά

Πηγή

2-Γκρι χρώμα μαλλιών

Γκρι χρώμα μαλλιών

Πηγή

3-Σγουρά μαλλιά

Σγουρά μαλλιά

Πηγή

4-Μπλε μαλλιά

Μπλέ μαλλιά

Πηγή

5-Όμορφα μαλλιά

Pretty Hair

Πηγή

6-Φοβερά μαλλιά

Υπέροχα μαλλιά

Πηγή

7-σέξι μαλλιά

Σέξι μαλλιά

Πηγή

8-Ombre Hair

Ombre Hair

Πηγή

9-Μωβ χρώμα μαλλιών

Μωβ χρώμα μαλλιών

Πηγή

10-Πολύ κοντά μαλλιά

Πολύ Μαλλιά

Πηγή

11-Λευκά μαλλιά

Ασπρα μαλλιά

Πηγή

12-Καλοκαιρινά μαλλιά

Καλοκαιρινά μαλλιά

Πηγή

13-Green Pixie Hair

Κοντά χτενίσματα για κορίτσια

Πηγή

14-Ξανθά μαλλιά

Ξανθά μαλλιά

Πηγή

15-Short Hair Messy Bangs

Hair Messy Bangs

Πηγή

16-στρώματα μαλλιών

Πολυεπίπεδα μαλλιά

Πηγή

17-Κοντά ξανθά κύματα μαλλιών

Ξανθά κύματα μαλλιών

Πηγή

18-Bob Μαλλιά

Κοντά χτενίσματα για κορίτσια

Πηγή

19-Ξυρισμένα μαλλιά

Ξυρισμένα μαλλιά

Πηγή

20-Σκούρα μαλλιά

Σκούρα μαλλιά

Πηγή

Μαλλιά με 21 στρώσεις

Πολυεπίπεδα μαλλιά

Πηγή

22-Ξανθά μαλλιά Ombre

Ξανθά μαλλιά Ombre

Πηγή

23-Χαριτωμένα μαλλιά

Χαριτωμένα μαλλιά

Πηγή

24-πλατινέ ξανθά μαλλιά

Πλατινένια ξανθά μαλλιά

Πηγή

25-ίσια μαλλιά

Ισια μαλλιά

Πηγή

26-Χαριτωμένο χρώμα μαλλιών

Χαριτωμένο χρώμα μαλλιών

Πηγή

27-στρώματα Bob Hair

Κοντά χτενίσματα για κορίτσια

Πηγή

28-Όμορφα μαλλιά

Pretty Hair

Πηγή

29-Ξανθά μαλλιά

Ξανθά μαλλιά

Πηγή

30-Χρώμα μαλλιών Rainbow

Χρώμα μαλλιών Rainbow

Πηγή

31-στρώσεων Bob Hair

Κοντά χτενίσματα για κορίτσια

Πηγή

32-Balayage Ombre Highlights

Balayage Ombre Highlights Μαλλιά

Πηγή

33-Bleach Blonde Hair

Ξανθά μαλλιά χλωρίνης

Πηγή