Όπως όλοι γνωρίζετε ότι ο χειρισμός μακριών μαλλιών είναι μια δύσκολη δουλειά και πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να το κάνουν. Οι κοντές τρίχες προτιμώνται πάντα από τις μακριές τρίχες και τα περισσότερα κορίτσια θέλουν να έχουν κοντά μαλλιά. Ο λόγος πίσω από τις κοντές τρίχες είναι ότι μπορούν εύκολα να διαχειριστούν, μπορούν εύκολα να τις διατηρήσουν όπου και αν είναι και το πιο σημαντικό οι κοντές τρίχες σας δίνουν μια αξιοπρεπή, έξυπνη, μοντέρνα και δροσερή εμφάνιση. Καθώς πλησιάζει ο νέος χρόνος, όλοι θέλουν να πάρουν μια νέα εμφάνιση ώστε να μπορούν να εντυπωσιάσουν τους άλλους ανθρώπους. Εδώ είναι λίγα τα καλύτερα κοντά κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος:

Το 2013 το ασύμμετρο κούρεμα θα κουνηθεί παντού. Οι περισσότερες διασημότητες και εργαζόμενες γυναίκες έχουν υιοθετήσει αυτό το κούρεμα καθώς σας δίνει μια αξιοπρεπή και μοντέρνα εμφάνιση. Εκτός από την εμφάνιση, είναι εύκολο να διατηρηθεί και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε ώρες για τη συντήρησή του.

Τα καλύτερα κοντά χτενίσματα για γυναίκες 2013

Αν έχετε οβάλ πρόσωπο τότε πρέπει να δοκιμάσετε ασύμμετρο κούρεμα μαζί με το χτύπημα. Είναι επίσης μοντέρνο και δροσερό. Και το πιο σημαντικό θα δώσει μια ωραία και εκτιμητική εμφάνιση στο οβάλ πρόσωπο γυναίκες και κορίτσια.

Κοντά χτενίσματα για οβάλ πρόσωπα 2013

Κούρεμα Pixie μαζί με την πλαϊνή κίνηση είναι επίσης σε τάση. Σας δίνει μια funky και μοντέρνα εμφάνιση και σίγουρα στους άλλους θα αρέσει η νέα σας εμφάνιση και θα το εκτιμήσουν.

Κοντά ξανθά χτενίσματα για το 2013

Οι γυναίκες του 2013 θέλουν να έχουν πιο funky και μοντέρνα εμφάνιση και για αυτό πρέπει να δοκιμάσουν το κούρεμα pixie. Είναι δροσερό και θα απεικονίσει επίσης μια νέα πλευρά της προσωπικότητάς σας.

Τελευταία κοντά χτενίσματα για γυναίκες 2013

Τα κορίτσια 2013 θέλουν πιο funky εμφάνιση παρά χαριτωμένες εμφανίσεις. Πρέπει να δοκιμάσουν μακρύ κούρεμα pixie που σίγουρα θα ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις τους σχετικά με το funky look.

Το καλύτερο κοντό κούρεμα για κορίτσια 2013

Το 2013 μπορείτε να δοκιμάσετε bob κούρεμα. Σίγουρα θα σου δώσει μια χαριτωμένη και μοντέρνα εμφάνιση και οι άνθρωποι γύρω σου θα εκτιμήσουν εσένα και το νέο σου κούρεμα.

Κοντά ανεστραμμένα χτενίσματα bob για λεπτά μαλλιά

Εάν πρέπει να παρακολουθήσετε κάποια περιστασιακή συνάντηση ή λειτουργία, πρέπει να δοκιμάσετε το χτένισμα updo. Θα σας δώσει μια δροσερή και αξιοπρεπή εμφάνιση που είναι η απαίτηση της περιστασιακής λειτουργίας ή των συναντήσεων.

Απλά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Αν έχετε σγουρά μαλλιά τότε πρέπει να τα κοντύνετε. Το σύντομο σγουρό κούρεμα θα σας δώσει μια μοντέρνα και funky εμφάνιση.

Κοντά χτενίσματα για κορίτσια με λεπτά μαλλιά

Αν θέλετε μια κλασική, χαριτωμένη και αξιοπρεπή εμφάνιση για τον εαυτό σας, πρέπει να δοκιμάσετε το κοντό κούρεμα bob. Αυτό το κούρεμα ταιριάζει καλύτερα στις εργαζόμενες γυναίκες και κορίτσια που θέλουν να διατηρήσουν μια αξιοπρεπή αλλά μοντέρνα εμφάνιση και θέλουν να μείνουν μακριά από το funky κούρεμα.

Κλασικές φωτογραφίες με σύντομο κούρεμα bob

Εάν θέλετε πραγματικά να παραμείνετε στην τάση και θέλετε να έχετε μια funky και μοντέρνα εμφάνιση, πρέπει να επιλέξετε είτε κούρεμα pixie είτε ασύμμετρη. Και τα δύο αυτά κοντά κουρέματα είναι στην τάση και σας δίνουν μια μοντέρνα και funky εμφάνιση.

Τάσεις του φθινοπώρου χειμώνα 2013 στα κοντά μαλλιά

Το Pixie είναι στην τάση στις μέρες μας, οπότε μπορεί κανείς να έχει κούρεμα pixie αλλά δεν συνιστάται για τις καθημερινές λειτουργίες.

Κοντά χτενίσματα Pixie για γυναίκες

Είναι ένα νέο κοντό χτένισμα που είναι ένας συνδυασμός κοντού κούρεματος με μερικές σκούρες αποχρώσεις. Είναι επίσης σε τάση και δίνει μια δροσερή εμφάνιση.

Κοντά χτενίσματα και χρώμα αφροαμερικάνων

Κοντά χτενίσματα bob για ασιατικές γυναίκες

Κοντά σγουρά χτενίσματα 2013 για γυναίκες

Εικόνες μοντέρνων χτενισμάτων για γυναίκες

Ξανθές φωτογραφίες με κοντά μαλλιά

Διάσημοι με χαριτωμένα κοντά κουρέματα

Δημοφιλή σύντομα κουρέματα για γυναίκες 2013

Faux γεράκι για γυναίκες εικόνες

Εικόνες από σύντομα κυματιστά κουρέματα

Undercut εικόνες γυναικείων χτενισμάτων

Katherine Heigl κοντά μαλλιά 2012

Κοντά χτενίσματα για λεπτά λεπτά μαλλιά

Μίντι Μουρ κοντή τρίχα πλάγια όψη

Κοντά χτενίσματα φθινόπωρο χειμώνα 2012

Κοντά bob χτενίσματα πίσω όψη