Κοντά χτενίσματα κυρίως φαίνονται καλά για εκείνα τα κορίτσια που είχαν στρογγυλό σχήμα προσώπου. Στα οβάλ πρόσωπα, τα κοντά κουρέματα φαίνονται επίσης καλύτερα, αλλά σε στρογγυλά πρόσωπα αυτά τα χτενίσματα ταιριάζουν περισσότερο. Ακολουθούν 25 καλύτερα παραδείγματα κοντά κομψά κουρέματα σε εκείνα τα κορίτσια που είχαν στρογγυλό σχήμα προσώπου.

Νεαρά κορίτσια που έχουν ένα στρογγυλό πρόσωπο σχήμα μπορεί εύκολα να φέρει οποιαδήποτε σύντομη κούρεμα. Αυτές οι κοντές τρίχες είναι πιο μοντέρνες, αλλά φαίνεται πιο όμορφο σε στρογγυλά σχήματα προσώπου.

Κοντά μαλλιά για κορίτσια με στρογγυλά πρόσωπα

Ασύμμετρο είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και τελευταία κοντό κούρεμα. Στα περισσότερα κορίτσια αρέσει αυτό το κούρεμα. Είναι πολύ κοντό από την πίσω πλευρά και από την μπροστινή όψη είναι λίγο μεγαλύτερο. Τα κορίτσια με στρογγυλό σχήμα προσώπου φαίνονται πιο όμορφα και κομψά σε αυτό το κούρεμα.

Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

Στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι το καλύτερο σχήμα για σύντομες περικοπές μαλλιών. Τα πολύ κοντά κουρέματα είναι στις τάσεις και το ξανθό χρώμα μαλλιών είναι επίσης ένα μοντέρνο χρώμα μαλλιών φέτος. Έτσι, τα κορίτσια με στρογγυλό πρόσωπο μπορούν επίσης να φαίνονται καλύτερα σε ξανθιά απόχρωση μαλλιών.

Κοντά ξανθά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα

Πλευρικά κτυπήματα είναι ένα από τα πιο μοντέρνα κουρέματα φέτος. Στα περισσότερα νεαρά κορίτσια αρέσει να κουβαλούν αυτό το κούρεμα. Είναι επιλογή σας αν θέλετε να εφαρμόσετε κτύπημα στη μία πλευρά ή και στις δύο πλευρές. Και τα δύο είναι τα μοντέρνα στυλ. Αλλά τα κορίτσια με στρογγυλό σχήμα προσώπου φαίνονται πιο κομψά και εκπληκτικά με στυλ κτυπήματος στο πλάι.

Πλευρικά κτυπήματα για στρογγυλά πρόσωπα και κοντά μαλλιά

Κοντά κουρέματα φαίνεται πάντα καλύτερα σε σχήμα στρογγυλού προσώπου και ταιριάζει περισσότερο σε αυτά τα πρόσωπα. Τα κορίτσια μπορούν εύκολα να φέρουν και κοντά χτενίσματα αν είχαν όμορφο στρογγυλό σχήμα προσώπου.

Το καλύτερο κοντό κούρεμα για στρογγυλό πρόσωπο

Όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά για τα μοντέρνα χτενίσματα αυτής της χρονιάς. Φέτος, τα πολύ κοντά χτενίσματα είναι σε τάσεις, αλλά τα κορίτσια που είχαν στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν εύκολα να φέρουν αυτήν την τάση επειδή τα σύντομα κουρέματα ή χτένισμα ταιριάζουν περισσότερο σε στρογγυλό σχήμα προσώπου.

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Ένα άλλο μοναδικό και μοντέρνο κοντό κούρεμα φέτος είναι το κούρεμα pixie. Το κούρεμα Pixie φαίνεται εκπληκτικό με μοναδικούς και διαφορετικούς τόνους χρώματος μαλλιών. Τα κορίτσια με στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν εύκολα να φέρουν αυτό το χτένισμα με απαράδεκτο χρώμα μαλλιών.

Κοντά pixie χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Οι περισσότερες διασημότητες έχουν ένα όμορφο στρογγυλό σχήμα προσώπου που προσθέτει περισσότερη ομορφιά στην προσωπικότητά τους. Αυτές οι διασημότητες μπορούν εύκολα να φέρουν και κοντό χτένισμα για να αλλάξουν την εμφάνισή της και να δείχνουν πιο κομψές και μοναδικές.

Κοντά χτενίσματα διασημοτήτων για στρογγυλά πρόσωπα

Δεν είναι επίσης θέμα το αν τα στρογγυλά πρόσωπα φαίνονται καλύτερα μόνο σε σγουρά μαλλιά ή σε ίσια. Τα σύντομα ίσια χτενίσματα φαίνονται καταπληκτικά και μοντέρνα στο κορίτσι που έχει στρογγυλό σχήμα.

Κοντά χτενίσματα για ίσια μαλλιά και στρογγυλά πρόσωπα

Για πιο στρογγυλά πρόσωπα, πολλά χαριτωμένα κοντά χτενίσματα είναι δημοφιλή. Τα κορίτσια με στρογγυλό σχήμα προσώπου μπορούν να εφαρμόσουν οποιοδήποτε μοντέρνο κοντό κούρεμα για να φαίνονται μοντέρνα και κομψά.

Χαριτωμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά και στρογγυλά πρόσωπα

Τα κορίτσια με στρογγυλά πρόσωπα φαίνονται επίσης καλύτερα και μοναδικά στα κοντά ξανθά χτενίσματα. Καθώς οι χτενίσματα ταιριάζουν περισσότερο σε στρογγυλά πρόσωπα.

Κοντά ξανθά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και καλύτερα κουρέματα ειδικά για νεαρά κορίτσια που είχαν στρογγυλό σχήμα προσώπου.

Κοντά μαλλιά με κτυπήματα στρογγυλό πρόσωπο

Πλευρικά ξυρίσματα είναι ένα μοναδικό κούρεμα για τα στρογγυλά πρόσωπα. Μπορείτε να φέρετε αυτό το χρώμα μαλλιών σε οποιονδήποτε τόνο χρώματος μαλλιών.

Πλευρικό ξυρισμένο χτένισμα στρογγυλό πρόσωπο

Κοντά μαλλιά για στρογγυλά πρόσωπα ασιατικές γυναίκες

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα-1

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα-2

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα-3

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα-4

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα-5

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα