Το να παραμείνετε κομψό και μοντέρνο απαιτεί μια προσπάθεια. Η προσπάθεια μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνεχή πειράματα. Όχι κάθε στυλ θα ταιριάζει σε όλους. Οι άνθρωποι πρέπει να σκεφτούν προσεκτικά την επιλογή ενός συγκεκριμένου στυλ. Πρέπει να καθορίσουν τι προσπαθούν να κερδίσουν από αυτό το στυλ. Όπως και να έχει, υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα συγκεκριμένο στυλ ταιριάζει σε όλους. Ένα τέτοιο στυλ είναι τα κτυπήματα. Τα χτυπήματα δίνουν μια όμορφη έλξη στο χτένισμα. Είναι μια προσθήκη που μπορεί να κάνει όχι μόνο τα μαλλιά σας να δείχνουν δροσερά αλλά ολόκληρο το πρόσωπό σας. Είναι ευέλικτο και υποστηρίζει όλα τα είδη μαλλιών.

Τα κτυπήματα ταιριάζουν εξαιρετικά με κοντά μαλλιά. Όταν τα μαλλιά σας είναι κοντά, υπάρχει πάντα μια βαθιά σκέψη για τον όγκο των μαλλιών. Αλλά τα κτυπήματα μπορούν να τονίσουν την ένταση. Προσθέτει επίσης στιλ στο χτένισμά σας. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι κτυπήματος που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Τα αμβλύ κτυπήματα είναι στην τάση τόσα χρόνια τώρα. Δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα λόγω της υπέροχης εμφάνισης που δίνει. Συναντάμε πολλές διασημότητες, κορυφαία μοντέλα, ακόμη και τους συγγενείς μας που αθλούνται με τα αμβλύ κτυπήματα. Αργά, υπήρξε επίσης μια τεράστια αύξηση των λοβών και μπομπ και αμβλύ κτυπήματα βοηθούν τα χτενίσματα να έχουν περισσότερο όγκο. Αλλά η ομορφιά δεν έρχεται χωρίς τίμημα. Τα αμβλύ κτυπήματα χρειάζονται σωστή φροντίδα και συντήρηση. Εάν είστε άτομο που δεν θέλει να αφιερώνει χρόνο στο να προσαρμόζει τα χτυπήματά σας το πρωί, αυτό πρέπει να αποφεύγεται. Τα αμβλύ κτυπήματα ταιριάζουν επίσης με ίσια μαλλιά μέσης πυκνότητας. Για εκείνους με λεπτή υφή μαλλιών, τα αμβλύ κτυπήματα δεν ταιριάζουν. Τα αμβλύ κτυπήματα πρέπει να αποφεύγονται από εκείνους με στρογγυλά πρόσωπα καθώς κάνει το πρόσωπό σας πιο φαρδύ. Όσοι έχουν οβάλ πρόσωπο, τετράγωνο σχήμα κλπ., Μπορούν να φορούν αμβλύ κτυπήματα χωρίς πρόβλημα. Είναι επίσης σημαντικό να μην λαδώνετε τα κτυπήματά σας, καθώς τα αποθέματα λαδιού στο μέτωπό σας και δεν φαίνονται καλά όταν χάνετε τα κτυπήματά σας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που λένε ότι τα κτυπήματα δεν ταιριάζουν με τα λεπτά μαλλιά. Στην πραγματικότητα, τα κτυπήματα μπορούν να στηρίξουν κάθε τύπο μαλλιών. Απλώς η επιλογή πρέπει να γίνει προσεκτικά. Με τη σωστή επιλογή κτυπήματος, τα λεπτά μαλλιά σας θα φαίνονται εξαιρετικά χαριτωμένα. Τα μαλακά, φτερωτά κτυπήματα φαίνονται πολύ καλά σε εκείνους με λεπτά μαλλιά. Τα πλαϊνά κτυπήματα είναι επίσης μια επιλογή και φαίνονται πιο μοντέρνα. Αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσετε ένα μήκος βόσκησης των ματιών για να του δώσετε μια καλή εμφάνιση.

Τα vintage στυλ κάνουν συχνά μια παραμυθένια επιστροφή και ξαφνικά γίνονται τάση. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν το χτένισμα βγαίνει από τη μόδα σε λίγο και επιστρέφει αργότερα με ένα κτύπημα! (Με το συμπάθειο). Ένα τέτοιο χτένισμα που είναι μοντέρνο είναι τα μαλλιά grunge. Το Grunge είναι ένα ακατάστατο χτένισμα έξω από το κρεβάτι που δίνει μια πολύ ωραία εμφάνιση στον χρήστη. Το ακατάστατο χτένισμα με μπροστά ή πλαϊνά κτυπήματα είναι ξεκάθαρος νικητής της σεζόν. Φαίνεται πιο δροσερό και πιο μοντέρνο. Υπάρχουν πολλά άλλα κτυπήματα που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις παρακάτω εικόνες:

1-Κοντό ξανθό μαλλί με κτυπήματα

Κοντά ξανθά μαλλιά με κτυπήματα, ξανθά μαλλιά Bob Bobs

2-αμβλύ κτυπήματα

Blunt Bangs, Hair Hairstyles Bob Bobs

3-Λεπτά μαλλιά με κτυπήματα

Fine Hair with Bangs, Bob Bobs Bangs Blonde

4-ξανθά μαλλιά Grunge

Blonde Grunge Hair, Blonde Hair Bangs Platinum

5-χαριτωμένα Whispy Bangs

Χαριτωμένα Whispy Bangs, Hair Bangs Short Shaggy

6-

Bangs Hair Bob Face

7-

Γκρίζο λαιμό μαλλιών Swift

8-

Pixie Blonde Long Bangs

9-

Bob Blonde Bobs Angled

10-

Bob Side Bangs Fringe

11-

Bob Blonde Ash Bobs

12-

Ξανθιά Bob Hair Balayage

13-

Μαλλιά Κοντά Pixie Bangs

14-

Bangs Layered Taylor Swift

15-

Μαλλιά ξανθιά κοντή Pixie

16-

Bob Short Haircuts Μαλλιά

17-

Pixie Hair Short Hairstyles

18-

Ξανθιά Pixie Bob Ash

19-

Ξανθιά πλατίνα Choppy Bangs

20-

Κοντά μαλλιά Bob Hairstyles

21-

Μπομπ Μπανγκς Ξανθιά Γουίδερσπουν

22-

Ξανθιά μακρύ χτένισμα Pixie

23-

Χτενίσματα μαλλιών Χαριτωμένος Μπομπ