Το 2013, κοντό χτένισμα είναι σε τάση και θεωρούνται το σύμβολο του μοντερνισμού. Καθώς ο χρόνος περνά όλο και περισσότερα κορίτσια και γυναίκες και αναζητούν τα πιο πρόσφατα και μοντέρνα κοντά χτενίσματα, ώστε να φαίνονται χαριτωμένα και μοντέρνα. Έτσι, τώρα σχεδόν όλα τα κορίτσια και οι γυναίκες και ψάχνουν το χτένισμα που μπορούν να δοκιμάσουν το 2013. Ακολουθούν εικόνες για κοντά μαλλιά 2013, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε φέτος για να αποκτήσετε τη μοντέρνα μοντέρνα εμφάνιση.

Τα ακατάστατα μαλλιά είναι καλύτερα για κορίτσια και γυναίκες που επιθυμούν να έχουν μια funky εμφάνιση.

Κοντά ακατάστατα χτενίσματα για κορίτσια

Εδώ είναι οι εικόνες του χαριτωμένου σύντομου χτενίσματος pixie. Αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα πιο μοντέρνα στυλ μαλλιών του 2013 και βρίσκεται στη σκηνή της μόδας.

Εικόνες από στυλ κοντών κούρεμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο cool χτενίσματα του 2013. Είναι μοντέρνο και δροσερό. Το pixie χτένισμα συνοδευόμενο από τα πλαϊνά μακριά κτυπήματα κάνει έναν υπέροχο συνδυασμό. Μαζί θα σας κάνουν να δείχνετε κομψές και αξιοπρεπείς.

Έντονο κοντό κούρεμα

Γυναίκες με πυκνά μαλλιά μπορεί να πάει για αυτό το όμορφο χτένισμα. Αυτό είναι ένα κομψό χτένισμα που θα σας κάνει να δείχνετε σέξι και ελκυστικές.

Κούρεμα για κοντά χοντρά μαλλιά

Τα στρώματα χτενίσματος φαίνονται επίσης υπέροχα στις γυναίκες. Γίνονται εύκολα και σας δίνουν μια αξιοπρεπή και κομψή εμφάνιση. Τα στρώματα χτενίσματος φαίνονται μοντέρνα και μοντέρνα.

Εικόνες από σύντομα στρώματα χτενίσματος

Το 2013, μπορείτε να δοκιμάσετε το ασύμμετρο χτένισμα. Είναι ένα μοντέρνο και μοντέρνο χτένισμα και θα δείχνετε υπέροχα σε αυτό.

Τελευταίο κούρεμα για κοντά μαλλιά

Χτένισμα Μπομπ μαζί με το πλαϊνό χτύπημα είναι ένα νέο χτένισμα. Αυτό το χτένισμα αρέσει σε όλα τα κορίτσια και τις γυναίκες που το έχουν δοκιμάσει.

Νέα χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

Ακολουθούν εικόνες λίγων στυλ που μπορείτε να δοκιμάσετε, αν θέλετε να έχετε μια funky εμφάνιση. Θα σου φανεί υπέροχο.

Κοντά μαλλιά για γυναίκες

Εδώ είναι οι εικόνες του χτενίσματος pixie με μακριά κτυπήματα στο πλάι που μπορούν να δοκιμάσουν τα νεαρά κορίτσια. Θα φαίνονται υπέροχα σε αυτό το χτένισμα και όλοι θα εκτιμήσουν το νέο τους άβαταρ.

Σούπερ σύντομα κουρέματα για κορίτσια

Εδώ είναι η πίσω όψη του χτενίσματος pixie. Είναι ένα χαριτωμένο χτένισμα που φαίνεται όχι μόνο υπέροχο από μπροστά αλλά και από πίσω.

Κοντό κούρεμα πίσω όψη

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-1

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-2

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-3

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-4

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-5

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-6

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-7

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-8

Εικόνες για κοντά μαλλιά 2013-9