Το 2013, κοντά χτενίσματα είναι σε τάση. Όλοι αναζητούν νέα χτενίσματα που μπορούν να δοκιμάσουν φέτος. Όταν συναντάς κάποιον, το πρώτο πράγμα που φαίνεται είναι η προσωπικότητα και το χτένισμά σου που έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην προσωπικότητά σου. Πρέπει λοιπόν να διατηρήσετε το χτένισμά σας. Εδώ είναι ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013 από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε ένα για τον εαυτό σας.

Το κούρεμα με ξυράφι είναι το καλύτερο για νεαρά κορίτσια και επαγγελματίες. Είναι ένα μοντέρνο και μοντέρνο χτένισμα. Αυτό το χτένισμα θα σας ταιριάζει, αν το συντηρήσετε σωστά.

Κοντά ξυρισμένα χτενίσματα για γυναίκες

Το 2013, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χτένισμα pixie. Είναι ένα δροσερό μοντέρνο χτένισμα που θα σας δώσει μια όμορφη ελκυστική εμφάνιση.

Κοντά χτενίσματα 2013 εικόνες

Τα χτυπήματα φαίνονται πάντα υπέροχα σε κορίτσια και γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία και το κόψιμο του προσώπου τους. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε μια απόφαση σχετικά με το χτένισμα, μπορείτε να δοκιμάσετε κτυπήματα. Θα φαίνεσαι όμορφη σε αυτό.

Κοντά στυλ κούρεμα με κτυπήματα

Εδώ είναι μερικά στυλ για σύντομο κούρεμα για κορίτσια και γυναίκες. Μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από αυτά τα στυλ που σας αρέσει περισσότερο.

Κοντά στυλ κούρεμα για κορίτσια

Αν θέλετε επιπλέον κοντό χτένισμα, μπορείτε να δοκιμάσετε κούρεμα pixie μαζί με μακριά πλαϊνά κτυπήματα. Θα σας ταιριάζει και θα δώσει στην προσωπικότητά σας μια νέα smashing εμφάνιση.

Σύντομες εικόνες κούρεμα για κορίτσια

Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν ένα επιπλέον κοντό χτένισμα pixie. Αυτό το χτένισμα είναι μοντέρνο καθώς και εύκολο στη συντήρηση.

Κορίτσια κοντά χτενίσματα εικόνες

Εδώ είναι η εικόνα της πλάγιας όψης του στρώματος χτενίσματος. Φαίνεται κομψό από την πλάγια όψη.

Εικόνες κούρεμα κοντά μαλλιά

Αν έχετε στρογγυλό πρόσωπο, μπορείτε να δοκιμάσετε το ασύμμετρο χτένισμα. Είναι ένα από τα πιο αξιοπρεπή και κομψά χτενίσματα που φτιάχνονται για νεαρά κορίτσια με στρογγυλά πρόσωπα.

Τα καλύτερα κοντά μαλλιά για στρογγυλό πρόσωπο

Αν θέλετε να αποκτήσετε τη δροσερή εμφάνιση, μπορείτε να δοκιμάσετε ένα χτένισμα pixie. Μοιάζει πολύ με το κούρεμα emo αλλά είναι λιγότερο funky.

Δροσερά χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

Το 2013, μπορείτε να δοκιμάσετε στρώσιμο χτένισμα μαζί με μερικές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Θα δώσει στα μαλλιά σας μια νέα και μοναδική εμφάνιση.

Κοντό κούρεμα για γυναίκες 2013a href = ”https://www.short-haircut.com/” target = ”_ blank”

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-1

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-3

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-4

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-2

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-5

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-6

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-7

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-8

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-9

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-10

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-11

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-12

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013-13

Ιδέες για σύντομο κούρεμα 2013