Καταδύσεις και λήψη α pixie cut είναι τολμηρό και μπορεί να είναι τρομακτικό, ωστόσο, μπορεί να έχει τεράστια ανταμοιβή. Το να βρεις το pixie cut που ανυπομονείς να πάρεις το hop είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Μπορείτε να κάνετε απίστευτα κοντό μήκος, να συμπεριλάβετε κάποιο μήκος στο επάνω μέρος ή να προσθέσετε κάποια επιπλέον υφή για να αλλάξετε την εμφάνιση και να συμπεριλάβετε την ένταση.

Αναζήτηση κάτω από 20 πιο πρόσφατα νευρικά pixie κουρέματα για να βοηθήσετε με το νέο σας γενναίο στυλ!

1. Κούρεμα Edgy Pixie

Αυτό το pixie με τις ξυρισμένες πλευρές είναι σίγουρα η ενσάρκωση της ασαφούς pixie. Με το αγαμικό μοτίβο να κατακλύζεται από τη φήμη, δεν είναι ερώτημα γιατί τόσο μεγάλος αριθμός γυναικών επιλέγει αυτό το απλό αθώο στυλ.

Κούρεμα Edgy Pixie

Πηγή

2. Edgy Pixie Cut 2019

Το pixie cut μπορεί να λειτουργήσει με οποιονδήποτε τύπο μαλλιών όποτε γίνεται με ακρίβεια – πυκνός, λεπτός, κατσαρός, ή ευθεία. Η τελευταία εμφάνιση του χτενίσματος pixie θα βασιστεί στη μέθοδο κοπής. Όταν παίρνετε το χτένισμα pixie, βεβαιωθείτε ότι πηγαίνετε σε έναν ολοκληρωμένο κομμωτή. Το σωστό σύστημα κοπής θα δώσει πνοή στο κούρεμα pixie και θα χρησιμοποιήσει τον τύπο των μαλλιών και το σχήμα του προσώπου σας.

Edgy Pixie Cut

Πηγή

3. Καλύτερο Edgy Pixie Style

Υπάρχει μια λατρευτική συχνή σχέση με τα κοντά χτενίσματα. Οι περισσότερες γυναίκες, όταν έχουν κοντύνει, δεν μπορούν να σκεφτούν να παραδώσουν τα πλεονεκτήματα των κοντών μαλλιών και την κλίση που φέρνει. Η μετάβαση από μακριά μαλλιά σε pixie δεν είναι μόνο μια μακρά προσαρμογή, αλλά μια προσαρμογή στη νοοτροπία.

Έντζι Πίξι

Πηγή

Οι συμβατικές περικοπές pixie είναι σύντομες, όπου τα σημερινά pixies θα έχουν, σε γενικές γραμμές, υφές, πλαϊνά περιθώρια, μακριά κτυπήματα, στρώματα και εξαιρετικές υποκοπές. Ανεξάρτητα από το εάν επιλέγετε ένα συνηθισμένο pixie ή σήμερα, το πιο σημαντικό πράγμα για οποιαδήποτε περικοπή pixie είναι μια βεβαιότητα. Με τα μαλλιά να είναι τόσο κοντά, το πρόσωπό σας είναι αυτή τη στιγμή το θεμελιώδες σημείο σύγκλισης.

4. Short Short Pixie Bangs Cut

Short Edgy Pixie Cuts

5. Κοντό Edgy Pixie Κούρεμα

Κοντά Edgy Pixie Κούρεμα

6. Long Layered Bangs

Layered Edgy Pixie Haircuts-6

7. Ξανθά μαλλιά

Edgy Blonde Pixie Κούρεμα-7

8. Σύντομη πλατινέ ξανθιά Pixie

Κούρεμα Edgy Platinum Pixie-8

9. Σκούρο κόκκινο χρώμα μαλλιών

Red Edgy Pixie Κούρεμα-9

10. Κοντό ξυρισμένο χτένισμα για γυναίκες

Ξυρισμένα Edgy Pixie Κούρεμα-10

11. Χαριτωμένο Κοντό Κούρεμα 2019

Χαριτωμένα Edgy Pixie Κούρεμα-11

12. Γυναίκες Pixie Hairstyle άνω των 50 με ίσια μαλλιά

Edgy Pixie Κούρεμα Γυναικών άνω των 50-12 ετών

13. Πίσω όψη

Edgy Pixie Haircuts Back View-13

14. Undercut για Γυναικεία Κοντά Μαλλιά

Undercut Edgy Pixie Κούρεμα-14

15. Edgy Rocker Short Hairstyle

Κούρεμα Edgy Rocker Pixie-15

16.

Κούρεμα Edgy Pixie-16

17.

Κούρεμα Edgy Pixie-17

18.

Κούρεμα Edgy Pixie-18

19.

Κούρεμα Edgy Pixie-19

20.

Κούρεμα Edgy Pixie-20