Τα χτενίσματα φέρουν ένα μαγικό κόλπο που μπορεί εύκολα να μεταμορφώσει την εικόνα σας σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της ζωής σας. Ως εκ τούτου, τα χτενίσματα που αθλούνται πρέπει να είναι καλά μελετημένα και επιλεγμένα. Ομοίως, τα χτενίσματα συνήθως αποκαλύπτουν την προσωπικότητά σας, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης και της στάσης σας. Για το λόγο αυτό, τα χτενίσματα παίζουν κεντρικό ρόλο στη δημιουργία μιας συγκεκριμένης εικόνας του εαυτού σας. Έτσι, μπορεί να είναι μια τέλεια στιγμή για να αρχίσετε να φαίνεστε φρέσκα αθλούμενοι α Καινούργιο κούρεμα, και υποθέτω ότι το καλύτερο χτένισμα για αθλητισμό για να δημιουργήσετε μια αλλαγή στο βλέμμα σας είναι το χτένισμα με σύντομες στρώσεις. Ναι, τα κοντά χτενίσματα με πολλές στρώσεις είναι πραγματικά χαριτωμένα και υπέροχα για να τα δεις. Τα στρώματα δημιουργούν εύκολα αποχρώσεις που θα εκφράσουν τη διαφορά στο βλέμμα σας. Ομοίως, τα στρώματα μπορούν να προσθέσουν όγκο και μήκος στα μαλλιά σας κάνοντας τα μαλλιά σας πιο ελαστικά και σαγηνευτικά. Εάν τα μαλλιά σας είναι λεπτή υφή και λεπτά σε όγκο, καλό θα ήταν να δημιουργήσετε στρώματα για να δείχνουν τα μαλλιά σας πιο πυκνά και γεμάτα όγκο. Μπορείτε να συνδυάσετε στρώματα για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό στυλ που είναι αρκετά ορατό. Επιπλέον, μπορείτε να ενισχύσετε τα επίπεδα προσθέτοντας αποχρώσεις διαφορετικών χρωμάτων για περισσότερα εφέ. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στρώματα χτενίσματα? και μπορείτε να παρατηρήσετε άμεσα στρώματα σε συρόμενα κουρέματα, κλιμακωτά bob, γωνιακά bob, ανάμεικτα ύψη, χτενίσματα αντίστροφης αποφοίτησης και πολλά άλλα.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε 20 παραδείγματα κοντά χτενίσματα σε στρώσεις τα οποία είναι πραγματικά όμορφα και υπέροχα να τα δεις. Αυτά τα κοντά χτενίσματα σε στρώσεις είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να σας δώσουν πολλές επιλογές για να διαλέξετε. Ομοίως, σίγουρα θα απολαύσετε την περιήγηση σε αυτήν την καταπληκτική λίστα και μπορείτε να αντλήσετε από αυτά τα παραδείγματα μερικές φανταστικές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε καλά στρώματα στα μαλλιά σας. Λοιπόν, τι περιμένεις; Υποθέτω ότι ήρθε η ώρα να βελτιώσετε τα μαλλιά σας με λίγα στρώματα.

1. Fabulous and Attractive Layered Bob Hair της Diana Agron

Κοντά χτενίσματα

2. Very Pretty and Charming Bob Hair with Cool Lovely Layers

Κούρεμα με σύντομη στρώση

Πηγή

3. Σαγηνευτικό και ελκυστικό Side-swept Layered Bob Hair

Κούρεμα σύντομης στρώσης 2014

Πηγή

4. Το Dannii Minogue’s Very Elegant and Sleek Layered Pixie Cut

Κοντά στρώματα χτενίσματος για το 2014

6. Cool and Awesome Bob Hair with Lovely Layers

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_1

7. Ωραία και γοητευτικά Flip Out Layered Bob Hair

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_2

Πηγή

8. Pretty and Nice Layered Blunt Ends Bob Hair

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_3

9. Nice Pixie Cut με Cool Layers

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_4

Πηγή

10. Πολύ Κομψό και Ελκυστικό Layered Bob Hair with Hues of Light Brown

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_5

Πηγή

11. Nice and Lovely Layered Blunt Ends Bob Hair with Messy Arrangement

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_6

12. Υπέροχα και δελεαστικά Bob Hair με Cute Lovely Layers

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_7

Πηγή

13. Πολύ χαριτωμένο και ελκυστικό Pixie Cut της Patricia Heaton με γοητευτικά στρώματα

Κούρεμα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_8

14. Υπέροχο και πανέμορφο Layered Bob Hair

Κούρεμα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_9

Πηγή

15. Nice and Pretty Layered Pixie Cut

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_10

16. Υπέροχο και ελκυστικό Bob Hair με φοβερά στρώματα

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_11

Πηγή

17. Πανέμορφα και όμορφα μαλλιά Bob με φοβερά στρώματα και δελεαστικό χρώμα

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_12

Πηγή

18. Καταπληκτικό Pixie Cut-Wind-swpt με φοβερό χρώμα

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_13

Πηγή

19. Πολύ όμορφα και ελκυστικά μαλλιά Bob με δροσερά γοητευτικά στρώματα

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_14

20. Cool and Charming Asymmetric Bob Hair with Awesome Hues and Pretty Layers

Κουρέματα με σύντομες στρώσεις Εικόνες_15

Πηγή

Ελπίζω να περάσατε καλά στην περιήγηση σε αυτή τη φοβερή λίστα με πολύ ελκυστικά και γοητευτικά κοντά χτενίσματα σε στρώσεις. Ναι, αυτά τα είκοσι φοβερά παραδείγματα σύντομων χτενισμάτων σε στρώματα είναι προσεκτικά επιλεγμένα για να σας δώσουν αρκετές ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε και να μετατρέψετε τα μαλλιά σας σε ένα υπέροχο χτένισμα με κοντές στρώσεις. Τα στρώματα δημιουργούν αρκετές αποχρώσεις και στυλ για να σας κάνουν να φαίνεστε υπέροχοι και υπέροχοι. Ομοίως, τα στρώματα μπορούν να προσθέσουν όγκο και υφή στα μαλλιά σας κάνοντάς τα πιο γοητευτικά και σαγηνευτικά. Με την προσθήκη τρομερών αποχρώσεων, τα πολυεπίπεδα μαλλιά σας μπορεί να είναι πολύ μοντέρνα και ελκυστικά. Έτσι, αν θέλετε κάτι διαφορετικό για τα μαλλιά σας, μπορείτε εύκολα να βελτιώσετε και να ανανεώσετε το βλέμμα σας προσθέτοντας φανταστικά στρώματα στα μαλλιά σας.