Το 2013, σύντομα και μοντέρνα κουρέματα με τα μοναδικά και εκπληκτικά χτενίσματα είναι μοντέρνα και δημοφιλή. Οι γυναίκες κουβαλούν αυτά τα κουρέματα ή χτενίσματα με μοναδικά και δημοφιλή εκπληκτικά στυλ. Διαφορετικοί και μοντέρνοι τόνοι χρώματος μαλλιών προσθέτουν περισσότερη ομορφιά στα εκπληκτικά κουρέματα και χτενίσματα. Ακολουθούν μερικά καλά παραδείγματα 20 υπέροχων σύντομων κουρέματος για γυναίκες που δίνονται παρακάτω.

Αιχμηρός είναι ένα πολύ μοναδικό και στιλάτο κούρεμα και για εσάς κοντές τρίχες. Ο ξανθός τόνος του χρώματος των μαλλιών φαίνεται ελκυστικός με το αιχμηρό κούρεμα και φαίνεται επίσης εκπληκτικό.

Εικόνες με πολύ κοντά χτενίσματα

Τα ακατάστατα κουρέματα είναι ένα από τα πολύ ελκυστικά και δημοφιλή χτενίσματα του 2013. Στα περισσότερα από τα μοντέρνα και κομψά νεαρά κορίτσια αρέσει να κουράζουν κοντά κουρέματα με σγουρά ακατάστατα, τραχιά ή με κυματιστά χτενίσματα.

Ακατάστατα κοντά χτενίσματα για γυναίκες

Τα κτυπήματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή το 2013. Τα κτυπήματα μεταφέρονται κυρίως με πιο κοντά χτενίσματα. Τα κορίτσια μπορούν να μεταφέρουν κτυπήματα με τα ακατάστατα μαλλιά είναι επίσης με τα ισιωμένα χτενίσματα.

Κοντά χτενίσματα με κτυπήματα για γυναίκες

Το Layered είναι πολύ μοντέρνο και κομψό κούρεμα φέτος και στα περισσότερα από τα μοντέρνα νεαρά κορίτσια αρέσει να κουρεύουν πολυεπίπεδα με τους μοναδικούς τόνους του χρώματος των μαλλιών για να φαίνονται διαφορετικά και σέξι.

Κοντά κουρέματα για το 2013

Στις γυναίκες αρέσει να κουράζουν κοντά κουρέματα με διαφορετικές και εκπληκτικές ιδέες.

Σύντομες ιδέες χτενίσματος για γυναίκες

Τα κορίτσια της Ασίας επιθυμούν επίσης να κουράζουν κοντά κουρέματα με μοναδικά και εκπληκτικά στυλ. Κάποιοι μπορούν να φέρουν κοντό κούρεμα με ίσια χτενίσματα ή σε άλλους αρέσει να κουράζουν κοντά κουρέματα με κυματιστά και ακατάστατα χτενίσματα.

Τα καλύτερα ασιατικά κοντά χτενίσματα

Το ασύμμετρο κούρεμα είναι το δημοφιλές και εκπληκτικό σύντομο κούρεμα φέτος. Φαίνεται διαφορετικό και ελκυστικό με μοναδικά χτενίσματα.

Κοντά ασύμμετρα χτενίσματα για γυναίκες

Για να φαίνονται διαφορετικά και κομψά, οι γυναίκες μπορούν να φέρουν εύκολα κοντά και απλά κουρέματα με χτενίσματα με πλεξούδες.

Χαριτωμένα και εύκολα πλεγμένα χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Ο Μπομπ είναι πολύ σέξι και ελκυστικό κούρεμα. Τα κορίτσια μπορούν να το μεταφέρουν με τα πλαϊνά κτυπήματα που έμοιαζαν διαφορετικά και ελκυστικά.

Χαριτωμένο κοντό κούρεμα bob με πλαϊνά κτυπήματα

Το κορίτσι στην παρακάτω εικόνα είχε ένα μοναδικό κούρεμα με τις κοντές τρίχες.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-1

Εδώ είναι η πίσω όψη ενός καταπληκτικού κοντού κούρεματος.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-2

Μια άλλη πλάγια όψη ενός καταπληκτικού κοντού και σέξι κούρεμα μαλλιών που κουβαλούν μαύρες γυναίκες.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-3

Αυτή η κυρία φαίνεται χαριτωμένη και όμορφη σε αυτό το απλό εύκολο και σύντομο κούρεμα. Φόρεσε αυτό το σύντομο κούρεμα με τις ίσια τρίχες και επίσης με τον μαύρο τόνο του χρώματος των μαλλιών.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-4

Ένα άλλο εκπληκτικό και ελκυστικό κούρεμα με πολύ μικρό μήκος μαλλιών. Αυτή η κυρία κουβαλά αυτό το πολύ κοντό κούρεμα με τον πιο ανοιχτό τόνο του ξανθού χρώματος των μαλλιών.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-5

Αυτή η γυναίκα φέρει ένα σύντομο κούρεμα με το ακατάστατο και κυματιστό χτένισμα. Έφερε επίσης αυτό το κούρεμα σε μαύρο χρώμα μαλλιών.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-6

Ένα άλλο δημοφιλές ακατάστατο και τραχύ κοντό χτένισμα με τις ισιωμένες τρίχες. Αυτή η κυρία φαίνεται κομψή και όμορφη σε αυτό το σύντομο και μοντέρνο κούρεμα.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-7

Αυτή η πλευρική άποψη του κοντού κούρεματος φαίνεται όμορφη. Αυτό το κούρεμα φαίνεται καλύτερα σε χοντρές τρίχες. Ο ξανθός τόνος χρώματος μαλλιών φαίνεται επίσης καταπληκτικός με αυτό το σύντομο και μοντέρνο κούρεμα.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-8

Ένα άλλο πολύ δημοφιλές κοντό και μοντέρνο κούρεμα για τα κομψά και νεαρά κορίτσια.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-9

Αυτό το απλό κοντό κούρεμα φαίνεται κομψό και μοντέρνο.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-10

Αυτή η γυναίκα φαίνεται υπέροχη σε αυτό το κοντό ξανθό και απλό κούρεμα.

20 υπέροχα σύντομα κουρέματα για γυναίκες-11