Κοντά ξανθά χτενίσματα είναι η καλύτερη λύση για να λύσετε την απλή εμφάνιση του χτενίσματος σας. Επιπλέον, κοντα ξανθα μαλλια θα σας κάνει να νιώσετε σίγουροι και έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο. Δεδομένου ότι μια νέα σεζόν λέξεων -κλειδιών είναι η ευελιξία και η υφή, μπορείτε να κάνετε μια μοντέρνα εμφάνιση επιλέγοντας ένα σύντομο κούρεμα πολυεπίπεδων ή πολυεπίπεδων pixie. Κάθε στυλ θα φαίνεται αρκετά υπέροχο σε πλατίνα και πάγο ξανθά μαλλιά χρώμα.

Κοντά ξανθά κουρέματα φτιάξτε ένα vintage χτένισμα που υποδηλώνει αυτά που φορούσε η Μέριλιν Μονρόε. Για να αποκτήσετε αυτή την εμφάνιση, κόψτε τα μαλλιά κοντα κουρεματα στρωματοποιημένο, τελειώνοντας στον αυχένα. Για να κρατήσετε τις μπούκλες στη θέση τους, ψεκάστε τα μαλλιά σας με εταιρείες λακ μαλλιών αμέσως μετά την παραγωγή του σίδερο για μπούκλες. Το στυλ μπορεί να γίνει μάλλον λιγότερο επίσημο δημιουργώντας χαλαρές μπούκλες έτσι ώστε να είναι πιο ευχάριστο και λεπτό.

Έχουμε ετοιμάσει μια ανασκόπηση των πιο ενδιαφέροντων μοντέρνων κούρεμα και χτενίσματα. Κομψές, ρομαντικές, αυστηρές και σέξι ομορφιές είναι έτοιμες να συμμετάσχουν στη βαθμολογία μας 20 Καλύτερα Κοντά Ξανθά Μαλλιά και κούρεμα.

1. Ιδέα για κοντά ξανθά μαλλιά

Κοντα ξανθα μαλλια

2. Κοντό ξανθό χτένισμα

Κοντά ξανθά χτενίσματα

3. Κοντό ξανθό κούρεμα

Κοντά ξανθά κουρέματα

4. Κοντό ξανθό στυλ μαλλιών

Κοντα ξανθα μαλλια

5. Κοντό μαλλί Ξανθό χρώμα

Κοντή τρίχα ξανθιά

6.

Κοντό ξανθό μαλλί-6

7.

Κοντό ξανθό μαλλί-7

8.

Κοντό ξανθό μαλλί-8

9.

Κοντό ξανθό μαλλί-9

10.

Κοντό ξανθό μαλλί-10

11.

Κοντά ξανθά μαλλιά-11

12.

Κοντό ξανθό μαλλί-12

13.

Κοντό ξανθό μαλλί-13

14.

Κοντό ξανθό μαλλί-14

15.

Κοντό ξανθό μαλλί-15

16.

Κοντό ξανθό μαλλί-16

17.

Κοντό ξανθό μαλλί-17

18.

Κοντό ξανθό μαλλί-18

19.

Κοντό ξανθό μαλλί-19

20.

Κοντό ξανθό μαλλί-20