Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι το 2013, τα χτενίσματα ή τα κουρέματα που είναι σε τάσεις είναι τα κοντα κουρεματα. Φέτος, πολλά νέα στυλ και τεχνικές εισάγονται για κοντές περικοπές μαλλιών να αλλάξετε την εμφάνισή σας και να κάνετε τον εαυτό σας trendy. Ακολουθούν τα πιο δημοφιλή 20 σύντομα κουρέματα παρακάτω:

Τα στυλ κοντών μαλλιών για τις γυναίκες τις καθιστούν λαμπερές και πιο μοντέρνες.

Μοντέρνα χτενίσματα για γυναίκες με κοντά μαλλιά

ΕΝΑ μοναδικό κοντό χτένισμα για γυναίκες εισάγεται ότι είναι κοντά μαλλιά κομμένα με πλάγιο κτύπημα. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το πλευρικό κτύπημα στη μία πλευρά ή ίσως και στις δύο πλευρές του κεφαλιού σας.

Το κούρεμα μπάντας έχει πολλά στυλ. Μια νέα εμφάνιση αυτού του κούρεματος είναι το κοντό κούρεμα με κτυπήματα και στρώματα. Είναι ένα καταπληκτικό κούρεμα φέτος για να δείχνεις στιλάτη.

Κοντά στυλ κούρεμα με κτυπήματα και στρώματα

Τα σύντομα κουρέματα με νεκρές ίσες τρίχες είναι επίσης στις τάσεις για τις γυναίκες.

Κοντά κουρέματα για γυναίκες με ίσια μαλλιά

Το 2013, το καλύτερο κοντό κούρεμα για τις γυναίκες είναι το κούρεμα bob που τις κάνει πιο κομψές και μοντέρνες.

Μπορείτε επίσης να κουβαλήσετε κοντά χτενίσματα ή κοντά κουρέματα για γαμήλιους σκοπούς.

Το καλοκαίρι, τα σύντομα κουρέματα σας κάνουν να νιώθετε εύκολα και επίσης κάνουν την προσωπικότητά σας αξιοπρεπή και καλή.

Το 2013, τα περισσότερα από τα Χόλιγουντ Οι celebrities ακολουθούν τα σύντομα κουρέματα pixie με διαφορετικά χρώματα μαλλιών και με διαφορετικά στυλ για να φαίνονται πιο μοντέρνα και λαμπερά.

Ξανθό χρώμα μαλλιών με μοντέρνο κοντό κούρεμα δίνει μια μοναδική και χαριτωμένη εμφάνιση στην προσωπικότητα της γυναίκας.

Ξανθά κοντά χτενίσματα για γυναίκες

Τα σύντομα κουρέματα με μια ελαφριά χαλαρή μπούκλα δίνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και μπορείτε επίσης να φέρετε αυτό το χτένισμα στα γαμήλια πάρτι.

Το στυλ κοντών μαλλιών ταιριάζει περισσότερο σε εκείνες τις κυρίες που έχουν στρογγυλό πρόσωπο. Τα κοντά μαλλιά προσδίδουν στην προσωπικότητά τους μια λαμπερή εμφάνιση.

Κοντά χτενίσματα για στρογγυλά πρόσωπα γυναίκες 2013

Το πιο μοντέρνο και πολύ συνηθισμένο κούρεμα φέτος είναι το κοντό κούρεμα pixie. Στα περισσότερα κορίτσια έφηβος άρεσε αυτό το κούρεμα.

Κοντά pixie κουρέματα για γυναίκες 2012

Για τα καλοκαίρια, το κοντό κούρεμα pixie είναι πολύ εύκολο στη μεταφορά.

Για νεαρά κορίτσια, τα κοντά ασιατικά στυλ μαλλιών με διαφορετικούς χρωματικούς τόνους τα καθιστούν πιο μοντέρνα.

Ασιατικά χτενίσματα για κορίτσια με κοντά μαλλιά

Η Σαρλίζ Θερόν, γνωστή διασημότητα. Πέρυσι άλλαξε εντελώς την εμφάνιση και το στιλ της με ένα κοντό κούρεμα. Φαίνεται πιο όμορφη σε αυτό το νέο χτένισμα.

Το Bangs είναι ένα μοναδικό χτένισμα για τα νεαρά κορίτσια. Δίνει μια έντονη και μοντέρνα εμφάνιση στο πρόσωπό τους. Τα χτυπήματα με διαφορετικούς χρωματικούς τόνους φαίνονται εκπληκτικά και σέξι.

Κοντά ξανθά ίσια χτενίσματα κτυπήματα

Το κούρεμα Bob είναι πολύ γνωστό χτένισμα, αλλά φέτος το bob κόβεται με πολλές παραλλαγές και στυλ. Μερικές κυρίες φέρουν ένα κούρεμα bob με νεκρούς ίσια μαλλιά και με έναν ξανθό τόνο χρώματος που φαίνεται όμορφος και διαφορετικός επίσης.

Είναι ένα πολύ μοναδικό χτένισμα φέτος. Είναι ένα πολύ κοντό κόψιμο μαλλιών με πολλά ή χοντρικά στυλ και κοψίματα. Δίνει μια ακατάστατη όψη στις τρίχες. Σε πολλά νέα κορίτσια αρέσει αυτό το διαφορετικό και μοναδικό χτένισμα. Εφαρμόζουν επίσης αυτό το στυλ μαλλιών με διαφορετικό τόνο χρώματος ή τεχνικές για να φαίνονται πιο μοντέρνα.