Αγνοήστε τις μακριές κλειδαριές, κοντά κούρεμα σε στρώσεις είναι τα απόλυτα πιο τρελά μοτίβα φέτος! Ανεξάρτητα από το αν επιλέγετε μια προκλητική βαρίδι, ένα κορόι pixie cut ή οτιδήποτε στη μέση, κοντά χτενίσματα επέστρεψαν και ανατινάχθηκαν όπως ποτέ άλλοτε! Δεν κάνει τη διαφορά σε περίπτωση που είστε γυμναστής ή ώριμη γυναίκα, υπάρχουν πολλά κολακευτικά κουρέματα με στρώματα που μπορείτε να κοιτάξετε.

1. Κοντό στρώμα χτενίσματος

Με την ευκαιρία να έχετε ένα επάγγελμα σε μια εταιρεία ή σε άλλο χώρο εργασίας με αυστηρό κανονισμό για τα ρούχα, έχετε ήδη συνειδητοποιήσει ότι τα χτενίσματα πρέπει πάντα να είναι καθαρά και επίκαιρα. Ένα ξεχωριστό ανάμεσα σε άλλα σύντομα κουρέματα σε αυτά τα περιβάλλοντα είναι το κομμένο pixie. Είναι επίσης μια αξιοπρεπής αναζήτηση για μια υποψήφια συνάντηση εργαζομένων!

Κοντά μαλλιά

2. Wavy Short Layered Bob Style

Σε περίπτωση που τα μαλλιά σας είναι φυσικά ίσια, θα πρέπει να επωφεληθείτε από ένα κούρεμα όπως αυτό. Δεν θα χρειαστεί να περάσετε υπερβολικά πολύ χρόνο για να προετοιμαστείτε για να βγείτε έξω καθώς οι ίσες κλειδαριές σας θα πέσουν άψογα στη θέση τους χωρίς κανέναν άλλο!

Κοντό στρώμα Μπομπ

3. Πολυεπίπεδη Κούρεμα Πίσω όψη

Πολεμώντας τη δια βίου μάχη της κατοχής λεπτά μαλλιά? Σας νιώθουμε και επίσης ανακτήσαμε το δικό σας! Αυτό το είδος χτενίσματος είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δώσετε ζωή στις λεπτές κλειδαριές σας πίσω. Προτείνουμε επίσης χαρακτηριστικά για τη δημιουργία της απάτης του πάχους. Όσον αφορά τις ώριμες γυναίκες, αυτό είναι ένα από τα σύντομα κουρέματα που δεν πρέπει ποτέ να υποτιμηθούν.

Εικόνες Κούρεμα Κοντού Στρώματος

4. Κοντό έως μεσαίο κούρεμα 2019

Τι συμβαίνει στην περίπτωση που θέλετε να κουρευτείτε, ωστόσο δεν είστε διατεθειμένοι να το κάνετε τόσο κοντά; Λοιπόν, σε εκείνο το σημείο, μια σύντομη έως μεσαία κοπή με στρώσεις είναι εντελώς. Τα στρώματα περνούν από κοντά σε μακριά μπροστά, τελειώνοντας με ένα κομψό χτένισμα μέχρι τους ώμους.

Κοντά Κούρεμα 2019

5. Κοντό χοντρό στρώμα χοντρών μαλλιών

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε το νέο σας χτένισμα είναι το σχήμα του προσώπου σας. Σε περίπτωση που έχετε στρογγυλό πρόσωπο, σας προτείνουμε ένα μακρύ ανεστραμμένο bob. Θα πλαισιώσει το πρόσωπό σας και θα συμπληρώσει ανάλογα τα χαρακτηριστικά σας.

Short Layer Cut

6. Πάρα πολύ σύντομο κόψιμο

Πάρα πολύ κοντό στρώμα Cut-6

7. Πλευρικά στρώματα κτυπήματα

Short Layers Bangs Cut-7

8. Χοντρά χοντρά μαλλιά

Κοντό στρώμα χοντρό κούρεμα-8

9. Choppy Layers Pixie

Κοντό Choppy Layer Cut-9

10. Shaggy Pixie Cut

Κοντό Shaggy Layer Cut-10

11.

Short Layer Cut-11

12.

Short Layer Cut-12

13.

Short Layer Cut-13

14.

Short Layer Cut-14

15.

Short Layer Cut-15

16.

Short Layer Cut-16

17.

Short Layer Cut-17

18.

Short Layer Cut-18

19.

Short Layer Cut-19

20.

Short Layer Cut-20