Τα στρώματα κουρέματος με κτυπήματα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε μια νέα φρέσκια εμφάνιση. Ευτυχώς, τα στρώματα λειτουργούν με οποιοδήποτε μήκος μαλλιών. Από ένα κοντό pixie σε ένα μεσαίου μήκους shag, σε ένα μακρύ bob, μπορείτε να πάρετε αυτή την πολυεπίπεδη εμφάνιση. Αν θέλετε να αναδείξετε πραγματικά το νέο σας στρώμα χτενίσματος, σκεφτείτε να προσθέσετε ανταύγειες. Θα δημιουργήσουν περισσότερη διάσταση και θα κάνουν τα στρώματά σας να σκάσουν!

Εάν έχετε κοντά και λεπτά μαλλιά, το στρώσιμο με κτυπήματα μπορεί να δώσει την όψη περισσότερου όγκου. Εάν έχετε μαλλιά μεσαίου μήκους, το στρώσιμο δίνει την ψευδαίσθηση ότι είναι μακρύτερο. Για γυναίκες με πυκνά μαλλιά, μια στρώση κοπής μπορεί να αφαιρέσει το επιπλέον βάρος, το οποίο συχνά μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας πιο εύκολα να δουλέψουν. Αν αγαπάτε το μακρύ σας μήκος αλλά θέλετε μια φρέσκια περικοπή, προχωρήστε σε μερικά στρώματα. Είναι μια εξαιρετική περικοπή για να γίνει χωρίς τεράστια δέσμευση.

Όταν πρόκειται για στρωματοποιημένα μαλλιά με κτυπήματα, σίγουρα αναλαμβάνετε μεγαλύτερη δέσμευση. Έχετε τόσες πολλές επιλογές για κτυπήματα, αλλά όλα εξαρτώνται από την πυκνότητα των μαλλιών σας καθώς και το σχήμα του προσώπου σας. Παρακάτω, έχω συγκεντρώσει μια καταπληκτική συλλογή φωτογραφιών που αναδεικνύουν μερικά πανέμορφα κουρέματα πολυεπίπεδων όλων των τύπων. Από αμβλύ κτυπήματα μέχρι ένα περιττό περιθώριο, θα βρείτε μια εμφάνιση που έχει τον τέλειο συνδυασμό μήκους, στρώσεων και κτυπήματος.

Κούρεμα με στρώσεις μήκους ώμου με πλαϊνά κτυπήματα

Κούρεμα μήκους ώμου με πλαϊνά κτυπήματαInstagram @yubeautyloungeak

Το καστανό έως γκρι ombre συμπληρώνει το περιθωριακό περιθώριο της που τονίζει την όμορφη χροιά της και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Αυτά είναι ευέλικτα μακριά στρώματα με κτυπήματα που λειτουργούν καλύτερα σε λεπτούς, μεσαίους ή παχιούς τύπους μαλλιών με ίσια έως κυματιστή υφή.

Fringe with Feathered Layers for Thick Hair

Φτερωτά στρώματα για παχιά μαλλιάInstagram @justlaila

Λατρεύουμε αυτό το μακρύ κούρεμα με φτερά με κτυπήματα που είναι τόσο γοητευτικό και εύκολο να δημιουργηθεί. Αυτά τα μαλακά μακριά κομμάτια δίνουν μια θηλυκή εμφάνιση με θέμα τη δεκαετία του ’70 που ταιριάζει σε κάθε χρώμα και πυκνότητα μαλλιών.

A-Line Bob με κοντά στρώματα για λεπτά μαλλιά

A-Line Bob με κοντά στρώματα για λεπτά μαλλιάInstagram @rikkirunswithscissors

Ένα ζωντανό κόκκινο μαλλί αξίζει να επιδεικνύεται μόνο με ένα υπέροχο κόψιμο όπως αυτό το σύντομο κούρεμα με έντονη γωνία με κτυπήματα που είναι στρωμένα. Εξαιρετικά νευρικό και ιδανικό για κάθε περιβάλλον – επαγγελματικό ή περιστασιακό.

Κυματιστά μαλλιά με μακριά στρώματα και χοντρά κτυπήματα

Κυματιστά μαλλιά με μακριά στρώματαΊνσταγκραμ @queenofswordsbk

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Έλμα Σίλκοβιτς

Κομμωτής & Ιδιοκτήτης @ Queen of Swords στο Bushwick, Νέα Υόρκη

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό είναι ένα φυσικό, στεγνό στον αέρα μακρύ στρώμα με κτυπήματα. Το μεγαλύτερο πράγμα σε αυτό είναι ότι το στυλ είναι χαμηλής συντήρησης επειδή είναι όλη η πραγματική υφή των μαλλιών της, χωρίς σίδερα. Έκοψα το μήκος, έβαλα σχήμα και έβγαλα το βάρος για αυτόν τον πελάτη χρησιμοποιώντας μια τεχνική στεγνού κούρεματος. Το παλιό balayage της φαίνεται νέο ακόμα και μετά το κούρεμα.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Αγκαλιάστε την υφή των μαλλιών που σας έχει δώσει η φύση και προσεγγίστε τις τελετουργίες περιποίησης και styling των μαλλιών σας που ενισχύουν τη φυσική σας ομορφιά. Οι περισσότεροι από τους πελάτες μου στη Νέα Υόρκη είναι εν κινήσει, πλένονται και φορούν τύπο ανθρώπων. Για κάτι τέτοιο, θα χρησιμοποιούσα προϊόντα χωρίς αλκοόλη/θειικά. Συγκεκριμένα, χρησιμοποίησα το Deva Curl No Poo, One Condition και το Light Defining Gel. Το Deva Curl διαθέτει μια σειρά προϊόντων για όλους τους τύπους μαλλιών (όπως χοντρά ή λεπτά μαλλιά).

Θα έβρισκα έναν στυλίστα που έχει εμπειρία στο κόψιμο και στο στυλ με φυσική υφή, ώστε να μπορεί να σας καθοδηγήσει πώς να χρησιμοποιήσετε τη σειρά προϊόντων (ή οποιαδήποτε άλλη σγουρή σειρά προϊόντων για αυτό το θέμα). Τα φυσικά κυματιστά/σγουρά μαλλιά δεν είναι ένα μέγεθος για όλους και χρειάζεστε έναν στυλίστα που θα τα πάρει!

Μπομπ με μεσαία στρώματα με κτυπήματα

Μπομπ μεσαίου στρώματος με κτυπήματαΊνσταγκραμ @tashaxdeeva

ΕΡ&Μια δημιουργός με στυλ, Tasha Pinheiro

Stylist @ Deeva Hair in Kitchener, ON

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό είναι ένα hipster chic μεσαίο στρώμα bob με κτυπήματα. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης με τον καλεσμένο μου, την γνώρισα πραγματικά – πράγμα το οποίο είναι εξίσου σημαντικό με το να γνωρίσω τα μαλλιά της – και η ατμόσφαιρά της μου έστειλε πραγματικά τον Zooey Deschanel να συναντά τη Ramona Flowers (από τον Scott Pilgrim vs. The World). Δουλεύει επίσης σε ένα πολύ εταιρικό περιβάλλον, οπότε έπρεπε να εργαστεί και σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Το καλύτερο σε αυτό είναι το πόσο αβίαστο είναι γι ‘αυτήν. Αγκαλιάσαμε τη φυσική υφή της επειδή είναι κορίτσι χαμηλής συντήρησης και η περικοπή λειτουργεί πραγματικά με αυτό. Της επιτρέπει να πλένεται, να ρίχνει λίγο προϊόν και να πηγαίνει, αλλά πραγματικά φαίνεται ότι έχει κάνει κάποια προσπάθεια.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Κάποιος που εξετάζει αυτήν την εμφάνιση, πρώτα και κύρια, πρέπει να λάβει υπόψη τη δική του υφή. Εάν τα μαλλιά σας είναι ίσια, αλλά θέλετε αυτό το είδος στριμωγμένου στυλ, θα χρειαστεί χρόνος αφιερωμένος στο μπούκλα για να το πετύχετε.

Εάν τα μαλλιά σας είναι εξαιρετικά σγουρά, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι είτε θα πρέπει να αγκαλιάσετε τα σγουρά κτυπήματα – που αγαπώ, αλλά ξέρω ότι δεν είναι του γούστου όλων – ή θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο για να τα εξομαλύνετε συνεχώς. Το αν θέλετε να περάσετε αυτόν τον χρόνο εξαρτάται από τον δικό σας τρόπο ζωής για να καθορίσετε. Μόνο εσείς ξέρετε αν αυτά τα πράγματα είναι υπερβολικά δεσμευτικά ή όχι.

Ανεξάρτητα από την υφή σας, για να έχετε μια πολυεπίπεδη κοπή με τόσο μεγάλο ορισμό, πρέπει να είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν, οπότε πάντα σκεφτείτε αν αυτό είναι κάτι που είστε ανοιχτοί να κάνετε.

Μακριά δασύτριχα μαλλιά με μεσαία κτυπήματα

Long Shaggy Hair with Middle Part BangsΊνσταγκραμ @melanie.s.stylist

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Melanie Stipdonk

Master Hairstylist @ Pomme Salon στο Kelowna, π.Χ

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτό είναι ένα μακρύ στρώσιμο κουρεμένο κούρεμα με περιθώριο κουρτίνας. Αυτό που μου αρέσει σε αυτό το κόψιμο είναι πόσο εύκολο είναι να στυλ και πώς η φράντζα μαλακώνει τη στρογγυλότητα στο πρόσωπό της. Εμφανίζεται περισσότερο και τη βοηθά να φαίνεται ψηλότερη.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Τα καλύτερα σχήματα προσώπου για αυτό το κόψιμο είναι οποιοδήποτε σχήμα προσώπου! Το μυστικό είναι να αποφασίσετε πού θέλετε να πέσει η φράντζα για να αναδείξετε τα καλύτερα χαρακτηριστικά, όπως ζυγωματικά ή χείλη. Αυτό το κόψιμο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να επιμηκύνει ένα στρογγυλό πρόσωπο ή να συντομεύσει ένα μακρόστενο πρόσωπο, να μαλακώσει ένα τετράγωνο πρόσωπο ή να ισορροπήσει ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

Αυτό το κόψιμο είναι εξαιρετικά ευέλικτο και μπορεί να στεγνώσει στον αέρα για μια διασκεδαστική παραλία και να ξεφουσκώσει και/ή να κουλουριαστεί για μια απαλή ροή εμφάνιση.

Τα καλύτερα προϊόντα για αυτό το στυλ είναι τα σπρέι αλάτων για μια ωραία γεμάτη κορώνα, οι κρέμες μπούκλας για τις ζουμερές δαμασμένες μπούκλες και τα έλαια για τον έλεγχο του φριζαρίσματος και τη λάμψη.

Πολυεπίπεδη Bob με Fringe

Πολυεπίπεδη Bob με FringeInstagram @alinazadehair

Αυτό το μεσαίου μήκους στρώμα κούρεμα με κτυπήματα που είναι γενικά χαμηλή συντήρηση αλλά εξακολουθεί να φαίνεται υπέροχο. Ο λοβός κυματίζεται στα άκρα που τονίζει τις υπέροχες ξανθές ανταύγειες και τα φτερωτά στρώματα.

Κοντά μαλλιά με αμβλύ κτυπήματα

Κοντά μαλλιά με αμβλύ κτυπήματαInstagram @heartwoodhair

Αυτό το κοντό μεσαίο στρώμα μαλλιών με κτυπήματα είναι ένα απλό λοβό με παχύ ίσιο περιθώριο. Αυτά τα ακυρωμένα κύματα και στρώματα είναι ένας υπέροχος και εύκολος τρόπος για να αναμίξετε αυτό το απλό look up.

Κούρεμα με σγουρά στρώματα με Long Bangs

Κούρεμα με σγουρά στρώματα με μακριά κτυπήματαInstagram @jessicaevelym

Τα σγουρά πολυεπίπεδα μαλλιά φαίνονται πραγματικά όμορφα όταν είναι στρωμένα στα σωστά σημεία και διακοσμημένα με κτυπήματα. Αυτά προσθέτουν περισσότερο όγκο και ευκρίνεια σε εκείνες τις μπούκλες που σίγουρα θα σας δώσουν μια αξιοσημείωτη εμφάνιση.

Choppy Layers με Wispy Bangs

ψιλοκομμένα στρώματα με σπαστά κτυπήματαInstagram @cutbyleslie

Αυτό το κομψό δασύτριχο μπομπ διαθέτει στρώματα και μια ακατάστατη σφικτή φράντζα που κάνει τα λεπτά μαλλιά να φαίνονται ογκώδη και με υφή. Το κομψό κόψιμο δημιουργεί επίσης κίνηση για ολόκληρη την εμφάνιση.

Face-Framing Long Layers with Long Bangs

Layers-Framing Layers with Long BangsΊνσταγκραμ @dawnbradleyhair

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Dawn Bradley

Stylist @ Dawn Bradley Hair στο Calgary, AB

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Αυτά είναι υφή μακριά στρώματα με κτυπήματα. Λατρεύω το κάδρο που δίνει η φράντζα γύρω από το πρόσωπό της ενώ εξακολουθεί να ρέει απρόσκοπτα στα υπόλοιπα μαλλιά της.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετά μαλλιά για κούρεμα σε στρώματα όπως αυτό. Έχω ωραία μαλλιά και δεν έχω αρκετά μαλλιά γύρω από το πρόσωπό μου για να επιτύχω αυτό το βλέμμα χωρίς να καταλήξω σε κάποιο κέφαλο. Αυτό είναι φοβερό για κάποιον με πυκνά μαλλιά που έχει λίγη υφή ή φυσικό κύμα στα μαλλιά του. Για να πετύχετε την εμφάνιση με το περιθώριο, θα πρέπει να τα βουρτσίσετε στρογγυλά, οπότε ζητήστε από τον στυλίστα σας να σας δώσει ένα μίνι σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να το κάνετε αυτό στο σπίτι.

Μαλλιά μεσαίου μήκους με κτυπήματα για γυναίκες άνω των 40 ετών

κούρεμα με στρώσεις σε μήκος ώμων με ψιλοκομμένα κτυπήματαInstagram @emanuelrodhair

Το κούρεμα είναι ένα κλασικό γαλλικό κούρεμα με στρώσεις μέχρι τους ώμους με κτυπήματα που πλαισιώνουν απαλά το πρόσωπο. Ζητήστε μια γαλλική τεχνική εάν σκοπεύετε να κάνετε balayage με το βασικό σας χρώμα για να δημιουργήσετε μια πιο ευέλικτη κίνηση.

Θα χρειαστεί λίγο στυλ, αλλά με έναν τέλειο όγκο για τις ρίζες σας και προϊόν υγρασίας ή λάμψης για τα άκρα σας, θα έχετε το τέλειο χτύπημα.

Αυτή είναι μια καταπληκτική εμφάνιση για τη γυναίκα εν κινήσει που δεν πειράζει να περάσει 10-15 λεπτά στα μαλλιά της. Φαίνεται εκπληκτικό με τα στρώματα του. Αν το τραβήξετε πίσω, μπορείτε σίγουρα να δώσετε στον εαυτό σας ένα όμορφο δράμα με περιθώρια και στρώσεις γύρω από το πρόσωπό σας.

Κούρεμα μεσαίου στρώματος με πλαϊνά κτυπήματα

Κούρεμα μεσαίου στρώματος με πλαϊνά κτυπήματαΊνσταγκραμ @fiftyshadesofbalayage

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Grace Corradetti

Master Stylist / Balayage Expert @ Purnama Style Lounge στο Kelowna, π.Χ

Πώς θα περιγράφατε αυτό το βλέμμα?

Για αυτό το βλέμμα, αισθανόμασταν και οι δύο σαν να θέλαμε ένα boho vibe. Ο αγαπημένος μου τρόπος για να δημιουργήσω ζωντανά στρώματα είναι να επικεντρωθώ περισσότερο στο εσωτερικό του κούρεματος χρησιμοποιώντας μια τεχνική “πλάτης κοπής” δημιουργώντας κίνηση και σχήμα χωρίς το τετράγωνο σχήμα που μπορεί να σας αφήσει με σκληρές γραμμές και μια λιγότερο επιθυμητή ανάπτυξη..

Το περιθώριο της τραβήχτηκε από εκεί που βρίσκεται το φυσικό της μέρος δημιουργώντας ρευστότητα και συμμετρία. Ακολουθώ πάντα την κεντρική γραμμή της ίριδας για να δημιουργήσω μια τέλεια ισορροπία με το πρόσωπο.

Οποιαδήποτε συμβουλή για κάποιον που το σκέφτεται?

Με την τοποθέτησή της στο balayage, επικεντρώθηκα στο τι θα έκανε ο ήλιος στα μαλλιά της. Προσθέτοντας παχύτερα κομμάτια balayage σε όλο το περιθώριο της, ξεκινάω με ένα πολύ λεπτό κομμάτι με πλάτη που πήγε σε ένα ευρύτερο τμήμα επιτρέποντας επίσης μια πιο ομαλή ανάπτυξη.

Τα στρώματα χτενίσματος με αυτό το κόψιμο και σχήμα λειτουργούν υπέροχα στο τετράγωνο σαγόνι και το μακρύτερο μέτωπο. Για να μην αναφέρουμε, τα κτυπήματα είναι πολύ φθηνότερα από το botox!

Μεσαίου-κοντού Bob με Micro Bangs

μεσαίο κοντό μπομπ με μικρο κτυπήματαInstagram @samkanehair

Ένα μεσαίο κοντό μπομπ με μικροκτυπήματα βγάζει ένα χαριτωμένο και πρωτοποριακό αποτέλεσμα! Με μήκος που σταματά στους ώμους, τα μαλλιά γίνονται εύκολα στο χτένισμα και στη συντήρηση. Ενισχύστε το με κύματα για να δημιουργήσετε φυσική ανύψωση και σχήμα. Μια σκιά ενός φωτεινού χάλκινου τόνου δεν θα βλάψει την εμφάνιση ενός μεσαίου-κοντού στρώματος κούρεμα με κτυπήματα.

Μπομπ στο λαιμό με Straight Bangs

μπομπί μέχρι το λαιμό με ίσια κτυπήματαInstagram @fleursalondenver

Εδώ είναι ένα μπομπ μέχρι το λαιμό με ίσια κτυπήματα που προσθέτει μια νέα όψη στην εμφάνισή σας! Αυτά τα πολυεπίπεδα μαλλιά με κτυπήματα είναι ένα μοντέρνο μπαστούνι με φράντζα με υφή. Ο συνδυασμός της μπριζόλας και η ξανθιά απόχρωση των ανταύγειων το κάνουν να φαίνεται πολύ κομψό. Τα στρώματα χτενίσματος μπορούν, χωρίς αμφιβολία, να τονίσουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Shaggy Layers with Curtain Bangs

Δασύτριχα στρώματα με κτυπήματα κουρτινώνInstagram @jade.lauren.hair

ΕΡ&Δημιουργός με στιλ, Jade Lauren

Hair Stylist @ Salon Seven Twenty στο San Antonio, TX

Πώς θα το περιγράφατε αυτό?

Τα δασύτριχα στρώματα με κτυπήματα κουρτινών είναι πικρά και θηλυκά, αλλά ταυτόχρονα φλερτάρουν. Τα κτυπήματα δίνουν επίσης σε αυτό το κόψιμο την τέλεια vintage πινελιά.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή σας?

Αυτό το σκασμένο κόψιμο είναι ιδανικό για το κοριτσίστικο κορίτσι που θέλει να βυθίσει τα δάχτυλα των ποδιών της στη χαλασμένη ζωή & προσθέστε κάποια αισθητική στο στυλ της.

Για styling χρησιμοποιήστε όλα τα cult & προϊόντα king επειδή η γραμμή δημιουργήθηκε για αυτό το είδος κοπής. Μπορείτε να στεγνώσετε με αέρα, με στυλ χειρός ή να χρησιμοποιήσετε θερμαντικά εργαλεία με τα προϊόντα τους. Επιπλέον, τα φυσικά συστατικά τους είναι εκπληκτικά για τα μαλλιά σας.

Αυτό το σκασμό έχει να κάνει με το να χειρίζεσαι τα μαλλιά για να κάνεις αυτό που θέλεις, γι ‘αυτό αυτό λειτουργεί καλύτερα για κυματιστές υφές.

Long Bob with Layers και Short Bangs

μακρύ μπομπ με στρώματα και κοντά κτυπήματαΊνσταγκραμ @yukistylist

Ένα μακρύ μπομπ με στρώματα και κοντά κτυπήματα είναι ένα εύκολο στη συντήρηση χτένισμα που είναι διασκεδαστικό. Αυτό το δροσερό χτένισμα με στρώματα και κτυπήματα είναι πολύ καλύτερο όταν ενισχυθεί με αρκετή ποσότητα υφής. Το baby bangs σε ένα μακρύ bob δίνει ένα νευρικό ύφος και ένα φρέσκο ​​φινίρισμα.

ΕΡ&A με δημιουργό στυλ, Yuki

Ειδικός σε στεγνό κόψιμο & Εκπαιδευτικός / Ιδιοκτήτης @ Gavert Atelier στο Μπέβερλι Χιλς, Καλιφόρνια

Πώς θα το περιγράφατε αυτό?

Αυτό το μακρύ μπομπί με στρώματα και κοντά κτυπήματα έχει έναν τόνο όγκου και κίνησης. Ονομάζεται επίσης με υφή λοβού, το baby bangs ταιριάζει πραγματικά σε στυλ υφής. Διαμορφώστε το με σίδερο για μπούκλες και χρησιμοποιήστε Dry Texturizing Spray by Milbon.

Ποια είναι η καλύτερη συμβουλή σας?

Αυτό το στυλ είναι καλό για γυναίκες που δεν θέλουν να αφιερώσουν πολύ χρόνο στο χτένισμα των μαλλιών τους. Αυτό το μακρύ μπομπ με στρώματα είναι ιδανικό για γυναίκες που θέλουν όγκο και κίνηση στα μαλλιά τους.

Μακριά Κούρεμα με κτυπήματα

μακρύ στρώμα κούρεμα με κτυπήματαInstagram @manemisfit

Δοκιμάστε ένα μακρύ κούρεμα με κτυπήματα για 100% λάμψη! Ένα τόσο κομψό μακρύ στρώμα κούρεμα με κτυπήματα είναι εύκολο στο στυλ και φαίνεται πιο κομψό σε ίσια χαίτη. Διαθέτει μεγαλύτερη φράντζα, χωρισμένη στη μέση, για να πλαισιώσει το πρόσωπο και να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα γαλλικής έμπνευσης. Για μεγαλύτερη διάσταση, μη διστάσετε να ζητήσετε και ένα balayage!