Έχετε ξυπνήσει ποτέ ένα πρωί, κοιταχτήκατε στον καθρέφτη και μόλις αποφασίσατε ότι έχετε μια κακή μέρα με τα μαλλιά; Λοιπόν, κάθε γυναίκα έχει βιώσει τέτοια πρωινά, αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Στην πραγματικότητα, αν θέλετε να έχετε υπέροχα μαλλιά μέρες συνεχώς, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγκαταλείψετε τα μακριά μαλλιά και απλά να ψάξετε σύντομες περικοπές για σγουρά μαλλιά. Όλοι ξέρουμε ότι αυτά μπούκλες μην μείνετε ποτέ σε ένα μέρος. Λοιπόν, γιατί να μην επιλέξετε ένα κούρεμα που θα επιτρέπει στις μπούκλες να παραμένουν όπως θέλουν και εσείς να εξακολουθείτε να φαίνεστε υπέροχες και να νιώθετε υπέροχες κάθε φορά που κοιτάζεστε στον καθρέφτη; Είναι πραγματικά απλό, στην πραγματικότητα. Με τα κοντά μαλλιά της, δεν χρειάζεται να περιμένετε πολλές ώρες για να στεγνώσουν τα μαλλιά ή να είστε προσεκτικοί για να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους προϊόντα για να προστατέψετε τα σπασμένα άκρα και ούτω καθεξής. Με πιο κοντά μαλλιά, οι μπούκλες σας όχι μόνο θα επιτρέπεται να είναι παιχνιδιάρικες, αλλά θα σας κάνουν να δείχνετε όμορφοι.

Μακρύ σγουρό κούρεμα Bob

Με αυτό το κούρεμα, μπορείτε απλά να βγείτε από το ντους, να δείτε μια ταινία ή να βάλετε λίγο μακιγιάζ και τα μαλλιά όχι μόνο θα στεγνώσουν μέχρι να τελειώσετε, αλλά θα φαίνονται υπέροχα. Διασκεδάστε με τις μπούκλες σας κάθε μέρα!

Μακρύ Μπομπ Σγουρό Κούρεμα

Πηγή

Σγουρά μαλλιά μικρού έως μεσαίου μήκους

Αυτό είναι το είδος κούρεμα που σας επιτρέπει να αναδείξετε ένα παιχνιδιάρικο και ταυτόχρονα αθώο βλέμμα, έχοντας πιο κοντά μαλλιά που θα μπορούσατε να κουλουριάσετε και απλά αφήστε τα έξω από την ουρά του πόνυ. Διαμορφώστε το έτσι και ετοιμαστείτε για ραντεβού σε λίγα λεπτά!

Σγουρά μαλλιά μικρού έως μεσαίου μήκους

Σύντομος έως μεσαίος σγουρός Μπομπ

Αν θέλετε να αφήσετε τα μαλλιά σας όπως είναι χωρίς να έχετε να κάνετε με πολλά προϊόντα styling ή περίπλοκα χτενίσματα, τότε μπορείτε απλά να τα κόψετε όμορφα για να καλύψετε τα αυτιά σας και στη συνέχεια να παίξετε με τις μπούκλες με όποιον τρόπο θέλετε.

Σύντομος έως μεσαίος σγουρός Μπομπ

Κοντά σγουρά μαλλιά με πιο μακριά κτυπήματα

Τώρα, αν σας αρέσουν τα πρωτότυπα χτενίσματα, μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά στο πίσω μέρος και στα πλάγια και να τα αφήσετε περισσότερο στην κορυφή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε σγουρά κτυπήματα που θα σας δώσουν περισσότερο μια εμφάνιση ανταρτών.

Κοντά σγουρά μαλλιά με πιο μακριά κτυπήματα

Πηγή

Κοντά σγουρά και μεγάλα μαλλιά

Εάν είστε περισσότερο στο afro στυλ, τότε μπορείτε να κόψετε τα μαλλιά σας για να φτάσετε μόλις στους ώμους σας και στη συνέχεια να τους δώσετε πολύ όγκο. Σίγουρα θα γυρίσετε τα κεφάλια σας όπου κι αν πάτε σε κάθε είδους εκδήλωση!

Κοντά σγουρά και μεγάλα μαλλιά

Κοντά σγουρά μαλλιά

Αυτός είναι ο τύπος κούρεμα που δεν μπορείτε να έχετε τίποτα να σχολιάσετε. Δεν είναι πολύ σύντομο, ούτε πολύ μακρύ και μπορείτε να το διακοσμήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται υπέροχο ανά πάσα στιγμή. Με αυτό το στυλ μαλλιών, δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος!

Κοντά σγουρά μαλλιά

Κοντό και πολύ σγουρό κούρεμα μαλλιών

Εάν έχετε συνήθως πολύ σφιχτές μπούκλες, τότε τα μαλλιά σας ίσως χρειαστεί να επωφεληθούν από ένα κούρεμα που θα επιτρέψει στις μπούκλες να κάθονται όπως θέλουν και να αφήνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται λαμπερό και υπέροχο κάθε μέρα.

Κοντό και πολύ σγουρό κούρεμα μαλλιών

Σύντομες και επαναστατικές μπούκλες

Αν σας αρέσει να χτενίζετε τα μαλλιά σας, αλλά δεν θέλετε να φαίνονται σαν να περνάτε ώρες μπροστά στον καθρέφτη, τότε αυτό το είδος σγουρού κούρεματος θα σας βοηθήσει με ένα ακατάστατο βλέμμα. Ποιος ήξερε ότι έπρεπε μόνο να κόψετε τα μαλλιά σας στο σωστό μήκος για μια υπέροχη εμφάνιση?

Σύντομες και επαναστατικές μπούκλες

Μακρύτερα σγουρά μαλλιά

Εάν απλά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς να νιώσετε τα μαλλιά σας στους ώμους σας, τότε μπορείτε να τα κρατήσετε λίγο περισσότερο. Οι μπούκλες σας θα το κάνουν να φαίνεται τακτοποιημένο και θα του δώσει ρομαντική γοητεία, έτσι ώστε το πρόσωπό σας να πλαισιώνεται όμορφα.

Μακρύτερα σγουρά μαλλιά

Πολύ σύντομο σγουρό κόψιμο

Αν έχετε σγουρά μαλλιά και θέλετε να έχετε πολύ όγκο, αλλά δεν μπορείτε να αντέξετε πολύ μακριά μαλλιά, τότε αυτό είναι το κατάλληλο κούρεμα για εσάς. Μπορείτε εύκολα να τα έχετε όλα και να επωφεληθείτε από τον εξαιρετικό όγκο με αυτό το είδος χτενίσματος.

Πολύ σύντομο σγουρό κόψιμο

Σγουρό και μεγάλο κούρεμα

Αν σας αρέσει πολύ να κουλουριάζετε κάθε κλώνο μαλλιών που έχετε και κάνετε τα μαλλιά σας να μοιάζουν με ένα πολύ περίπλοκο χτένισμα, τότε κόψτε το σε μεσαίο μήκος και μετά κουλουριαστείτε! Αλλάξτε την εμφάνισή σας με το σωστό κούρεμα!

Σγουρό και μεγάλο κούρεμα

Πηγή

Πιο κοντά μαλλιά με σγουρά κτυπήματα

Όσο πιο περίεργο χτυπάει τόσο πιο ρομαντικό φαίνεσαι. Επιπλέον, εάν τα υπόλοιπα μαλλιά σας είναι πολύ πιο κοντά από τα κτυπήματα, τότε θα μπορούσατε να πείτε ότι έχετε κάνει έναν συνδυασμό ρομαντικών και επαναστατικών μαλλιών!

Πιο κοντά μαλλιά με σγουρά κτυπήματα

Κοντά σγουρά μαλλιά με μακριά κτυπήματα

Αυτός είναι ο τύπος κούρεμα που θα φανεί φοβερό αν ξέρετε πώς να στυλ στις μπούκλες σας. Εάν έχετε φυσικές μπούκλες, τότε θα είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε να φαίνεται καλό. Ακόμα κι έτσι, μπορείτε πάντα να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να λέτε wow!

Κοντά σγουρά μαλλιά με μακρά κτυπήματα

Πιο κοντός σγουρός Μπομπ

Ακόμα και οι διάσημοι θέλουν να έχουν πιο κοντά μαλλιά καθώς φαίνονται πολύ καλά και αισθάνονται φοβερά. Με μερικές απλές μπούκλες, μπορείτε να έχετε μια δραματική αλλαγή εμφάνισης. Κανείς δεν θα σας αναγνωρίσει με αυτόν τον τύπο χτενίσματος!

Πιο κοντός σγουρός Μπομπ

Κοντό σγουρό κούρεμα

Τώρα, αν έχετε μια γοητεία για vintage εμφανίσεις, τότε μπορείτε να επιλέξετε πιο κοντά μαλλιά που μπορείτε να τα κουλουριάσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται φανταστικά και να θυμίζουν σε όλους τα 50s. Η υπέροχη εμφάνιση μας θυμίζει πόσο όμορφες είναι οι γυναίκες!

Κοντό σγουρό κούρεμα

Πολύ κοντό σγουρό χτένισμα

Τώρα, αν είστε το ντροπαλό είδος κοριτσιού με μεγάλα μάτια, τότε αυτό είναι το καπέλο κούρεμα που πρέπει να επιλέξετε αν θέλετε να δείχνετε χαριτωμένο και αξιαγάπητο. Δεν χρειάζεται να χτενίζετε ή να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε προϊόν για τα μαλλιά σας για να φαίνονται τόσο όμορφα κάθε μέρα!

Πολύ κοντό σγουρό χτένισμα

Εξαιρετικά κοντά σγουρά μαλλιά

Αν αγαπάτε τα κοντά μαλλιά και θέλετε να έχετε λίγο όγκο, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό το εξαιρετικά κοντό χτένισμα. Θα νιώσετε απελευθερωμένοι από το βάρος των μακριών μαλλιών και θα μπορείτε να χτενίζετε τα μαλλιά σας σε λίγα δευτερόλεπτα!

Εξαιρετικά κοντά σγουρά μαλλιά