Το 2013 κοντά χτενίσματα είναι σε τάση. Όλοι, είτε ίσια, σγουρά είτε κυματιστά μαλλιά δοκιμάζουν τα κοντά χτενίσματα. Καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, γυναίκες και κορίτσια επιλέγουν στυλ κοντών μαλλιών. Για να μπορούν να απαλλαγούν από τον ιδρώτα και τον ερεθισμό των μακριών τριχών. Μαζί με αυτό, τα κοντά χτενίσματα είναι στην τάση, οπότε θα σας δώσουν μια μοντέρνα εμφάνιση. Εδώ είναι μια συλλογή από 2013 σύντομα σγουρά κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος.

Γυναίκες και κορίτσια που επιθυμούν να αποκτήσουν το χαριτωμένο λουκ μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το ακατάστατο χτένισμα στα σγουρά μαλλιά τους. Θα φαίνονται υπέροχα σε αυτό.

Χαριτωμένο σγουρά κοντά μαλλιά

Πηγή

Bob κούρεμα είναι το καλύτερο για τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Οι μπούκλες στα μαλλιά σας θα κάνουν αυτό το χτένισμα να φαίνεται πιο κομψό και αξιοπρεπές.

Σγουρά κοντά μπομπ κουρέματα

Πηγή

Το χτένισμα Bob φαίνεται υπέροχο σε ξανθά σγουρά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα θα σας δώσει μια λαμπερή εμφάνιση. Και θα δείχνετε εκπληκτικά σε αυτό το μοντέρνο χτένισμα.

Ξανθά κοντά σγουρά χτενίσματα

Πηγή

Οι γυναίκες και τα κορίτσια που έχουν σκούρα μαλλιά πρέπει να δοκιμάσουν αυτό το χτένισμα. Θα φαίνονται ζεστά σε αυτό. Αυτό το χτένισμα θα τους δώσει μια μοντέρνα και μοντέρνα εμφάνιση. Και όλοι θα εκτιμήσουν την ομορφιά τους.

Κοντά σκούρα σγουρά χτενίσματα

Πηγή

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το στρώσιμο χτένισμα στα σγουρά μαλλιά σας. Θα σου φανεί υπέροχο.

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-1

Πηγή

Αυτό είναι επίσης ένα όμορφο και κομψό χτένισμα το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε το 2013 για να δείχνετε μοντέρνα και μοντέρνα. Αυτό το χτένισμα έχει κερδίσει τόσο μεγάλη εκτίμηση που είναι στη σκηνή της μόδας του 2013.

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-2

Πηγή

Το ανεστραμμένο χτένισμα bob φαίνεται επίσης υπέροχο στο σγουρό χτένισμα. Είναι ένα χαριτωμένο και αξιοπρεπές χτένισμα που είναι το καλύτερο για τα επίσημα πάρτι. Αυτό το χτένισμα θα σας δώσει μια λαμπερή εμφάνιση.

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-3

Πηγή

Αυτό το χτένισμα είναι το καλύτερο για τις ώριμες γυναίκες. Αυτό το χτένισμα θα τους δώσει μια επαγγελματική εμφάνιση και θα φαίνονται ελκυστικά σε αυτό.

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-4

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-6

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-7

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-8

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-9

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-10

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-11

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-12

Πηγή

2013 Σύντομα Σγουρά Κούρεμα-13

Πηγή