Τα σγουρά μαλλιά είναι φυσικά. Δεν μπορεί κανείς να απαλλαγεί από αυτά σγουρά μαλλιά αν και είναι δύσκολο να διαχειριστούν. Εάν θέλετε να τα διατηρήσετε σωστά, α κοντό κούρεμα θα είναι το καλύτερο. Υπάρχουν πολυάριθμα σύντομα κουρέματα που μπορείτε να δοκιμάσετε το 2013 για να δείχνετε δροσερά και μοντέρνα. Εδώ είναι μια συλλογή εικόνων στις οποίες μπορείτε να βρείτε μερικά σύντομα χτενίσματα για σγουρά μαλλιά:

Αυτό το χτένισμα είναι ένα από τα πιο καυτά. Μπορείτε να το δοκιμάσετε στο δικό σας σγουρά μαλλιά το 2013 για να φαίνονται μοντέρνα και καυτά.

Καυτά κοντά σγουρά μαλλιά

Το καλύτερο χτένισμα το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε το 2013. Είναι δροσερό και εύκολο στη συντήρηση. Αυτό το χτένισμα σας δίνει μια funky εμφάνιση και θα δείχνετε δροσεροί σε αυτό.

Το καλύτερο κοντό σγουρό κούρεμα για γυναίκες

Μήπως έρχονται τα πάρτι; Έχετε μπερδευτεί με το χτένισμα; Αν ναι, τότε αυτό το χτένισμα είναι φτιαγμένο για εσάς. Θα φαίνεται υπέροχο στις σγουρές τρίχες και μπορείτε να το δοκιμάσετε για τη βραδιά του χορού σας.

Κοντά σγουρά χτενίσματα για το χορό 2013

Κίρα Νάϊτλι είναι μια διασημότητα του Χόλιγουντ και δείχνει υπέροχη στη νέα της εμφάνιση. Έχει επίσης σγουρά μαλλιά αλλά της ταιριάζει το νέο της χτένισμα. Και σύντομα θα γίνει το στυλ μαλλιών της σεζόν μόδας 2013.

Κέιρα Νάιτλι κοντά σγουρά μαλλιά

Αν θέλετε να αποκτήσετε μια χαριτωμένη και εντυπωσιακή εμφάνιση, πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το ασύμμετρο κούρεμα. Θα φαίνεται μοντέρνο στα σγουρά μαλλιά σας.

Κοντά ασύμμετρα κουρέματα για σγουρά μαλλιά

Η Μίλα Γιόβοβιτς έχει δοκιμάσει κούρεμα σε στρώσεις με μπροστινά κτυπήματα στα σγουρά μαλλιά της. Φαίνεται εντυπωσιακή στη νέα της εμφάνιση.

Κοντά σγουρά χτενίσματα διασημοτήτων 2013

Το 2013, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το χτένισμα. Είναι το καλύτερο για τις επαγγελματίες γυναίκες, καθώς δεν έχουν χρόνο να το χάσουν στη συντήρηση των μαλλιών τους.

Κοντά σγουρά χτενίσματα 2013 για γυναίκες

Κορίτσια και γυναίκες που θέλουν να έχουν το funky look πρέπει να το δοκιμάσουν χαριτωμένο χτένισμα. Οι πλευρές είναι πολύ κοντές ενώ στο κέντρο έχετε μακριά μαλλιά όπως φαίνεται στην εικόνα.

Κοντό σγουρό χτένισμα

Ακολουθούν φωτογραφίες από μερικά από τα πιο καυτά χτενίσματα του 2013. Είναι εκπληκτικά και θα σας κάνουν να φαίνεστε πανέμορφα.

Κοντά σγουρά μαλλιά εικόνες γυναικών

Η Νάταλι Πόρτμαν φαίνεται πολύ χαριτωμένη και αθώα στο νέο της χτένισμα. Το 2013, όπως και όλες οι άλλες προσωπικότητες, κούρεψε επίσης και της φαίνεται φοβερό.

Η Natalie Portman κοντά σγουρά μαλλιά