Τα σγουρά μαλλιά ήταν πάντα ελκυστικά και τραβούσαν τα βλέμματα. Υπάρχει μια εσφαλμένη αντίληψη ότι οι γυναίκες με σγουρά μαλλιά δεν μπορούν να αθληθούν με κοντά χτενίσματα, αλλά αυτό είναι εντελώς λάθος. Εάν το κούρεμα και το στυλ σας είναι κατάλληλα για σγουρά μαλλιά και σχήμα προσώπου, δεν υπάρχει λόγος να μην κουνήσετε κοντά μαλλιά!

1. Χοντρά κοντά σγουρά μαλλιά

Τα φυσικά σγουρά μαλλιά μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να διατηρηθούν, αλλά με το σωστό κούρεμα όπως αυτό το χτένισμα από κάτω θα ήταν ευκολότερο να αθληθεί ένα ωραίο χτένισμα.

Κοντά σγουρά μαλλιά

Πηγή

2. Grunge Hairstyle για σγουρά κοντά μαλλιά

Τα μακριά χτενίσματα bob είναι ιδανικά για σγουρά μαλλιά, θα ήταν πολύ πιο εύκολο να χτενίζετε τα μαλλιά σας με ένα λοβό.

Σγουρά κοντά χτενίσματα

3. Σγουρό Κοντό Κούρεμα

Τα σύντομα κουρέματα με στρώσεις είναι ιδανικά για κυρίες με σγουρά μαλλιά, οι ξανθές ανταύγειες δημιουργούν ένα ωραίο στυλ για την εμφάνισή της.

Σγουρά κοντά μαλλιά

4. Χαριτωμένο χτένισμα Bob για κοντά σγουρά μαλλιά

Το στρώσιμο χτένισμα bob θα κάνει τα μαλλιά σας πολύ πιο εύχρηστα και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε το φριζάρισμα.

Χτενίσματα για κοντά σγουρά μαλλιά

5. Κούρεμα Pixie για σγουρά μαλλιά

Το κούρεμα Pixie με πιο μακριά μαλλιά στην κορυφή φαίνεται πραγματικά χαριτωμένο και μοναδικό σε κορίτσια με σγουρά μαλλιά.

Κοντά κουρέματα για σγουρά μαλλιά

6. Perm for Short Hair

Το Choppy layering δημιουργεί ένα ωραίο στυλ για κυρίες με σγουρά ή κυματιστά μαλλιά, όπως μπορείτε να δείτε να χτυπιούνται σε αυτήν την εικόνα:

Σγουρά κοντά μαλλιά-6

7. Πολυεπίπεδο στυλ

Τα ξανθά και σγουρά μαλλιά ήταν πάντα μια πραγματικά υπέροχη επιλογή για γυναίκες με μεσαίες έως ελαφριές αποχρώσεις δέρματος.

Σγουρά κοντά μαλλιά-7

8. Πανέμορφος σγουρός κοντός Μπομπ

Εδώ είναι ένα κομψό χτένισμα bob για μαύρες κυρίες που τους αρέσουν τα σγουρά μαλλιά, για να δημιουργήσετε αυτές τις τέλειες μπούκλες χρησιμοποιήστε μους μαλλιών και λίγο λάδι μαλλιών πριν το χτένισμα των μαλλιών σας.

Σγουρά κοντά μαλλιά-8

9. Χαριτωμένη Pixie

Το κωνικό pixie κομμένο με σκούρο χρώμα μαλλιών και φυσικά σγουρά μαλλιά θα λειτουργούσε σε γυναίκες που τους αρέσουν τα αντρικά στυλ.

Σγουρά κοντά μαλλιά-9

10. Ξανθιά και Σγουρά

Οι μαύρες γυναίκες με τη μοναδική υφή των μαλλιών τους είναι σίγουρα υπέροχες και όταν προστίθεται ξανθό χρώμα μαλλιών, θα φαίνεται πολύ πιο εντυπωσιακό.

Σγουρά κοντά μαλλιά-10

11. Χαριτωμένα Side Parted Hair

Κοιτάξτε αυτό το χαριτωμένο σγουρό χτένισμα bob με ξανθές ανταύγειες, στρώσεις και κτυπήματα δημιουργεί ένα ωραίο στυλ όλα μαζί.

Σγουρά κοντά μαλλιά-11

12. Messy Curly και Pixie

Το ακατάστατο στυλ φαίνεται το καλύτερο σε σγουρά κοντά χτενίσματα, καθώς μπορείτε να δείτε αυτήν την αβίαστη ομορφιά.

Σγουρά κοντά μαλλιά-12

13. Μοντέρνο look

Τα κοντά χτενίσματα είναι ένα από τα πιο προτιμώμενα χτενίσματα και δεν θα πάνε πουθενά σύντομα το 2017.

Σγουρά κοντά μαλλιά-13

14. Αριστοκρατικό χτένισμα

Τα αριστοκρατικά σγουρά κοντά μπομπ χτενίσματα μπορούν εύκολα να δημιουργηθούν με πιο χοντρό σίδερο για μπούκλες και σπρέι μαλλιών.

Σγουρά κοντά μαλλιά-14

Ακολουθούν άλλα χτενίσματα bob για υφή σγουρών μαλλιών:

15. Σγουρά μαλλιά με κτυπήματα

Σγουρά κοντά μαλλιά-15

Πηγή

16. Μεσαίου μήκους Σγουρός Μπομπ

Σγουρά κοντά μαλλιά-16

Πηγή

17. Χοντρά μαλλιά

Σγουρά κοντά μαλλιά-17

Πηγή

18. Messy Pixie

Το ακατάστατο pixie κόψιμο με ξανθές ανταύγειες και μεγάλες μπούκλες έχει κωνικό στιλ που κάνει τα σγουρά μαλλιά πιο εύχρηστα.

Σγουρά κοντά μαλλιά-18

Πηγή

19. Κομψός Μπομπ για Κυρίες

Είτε έχετε φυσικά σγουρά μαλλιά, όχι αυτό το σκούρο χτένισμα με μεγάλες μπούκλες είναι ιδανικό για γυναίκες που τους αρέσει ο όγκος στα μαλλιά τους.

Σγουρά κοντά μαλλιά-19

20. Ξανθός τονισμένος σγουρός Μπομπ

Οι ξανθές ανταύγειες δημιουργούν μια ωραία ελαφρότητα και λάμψη στα χοντρά και σγουρά μαλλιά της που της οδηγούν σε ένα κομψό look.

Σγουρά κοντά μαλλιά-20