Συνήθως, όταν μια γυναίκα χρειάζεται αλλαγή, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να αλλάξει χτένισμα. Μερικές φορές είναι πολύ καλή ιδέα να κόψετε τον λαγό σας ή να τον χρωματίσετε σε κάτι νέο για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Αλλά το θέμα είναι ότι η απόφαση δεν πρέπει να ληφθεί παρορμητικά αλλά μετά από ενδελεχή εξέταση γιατί δεν θέλετε να μετανιώσετε μετά την έξοδό σας από το κομμωτήριο. Εάν θα θέλατε να αλλάξετε την εμφάνισή σας για να νιώσετε πιο σίγουροι και επίσης να δείχνετε καλύτερα, θα πρέπει να κάνετε ένα σχέδιο. Εξετάστε μερικά πράγματα όταν πρόκειται για το δικό σας νέο κούρεμα.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να κόψετε τα μαλλιά σας κοντά ή απλά να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις. Μια απόφαση δεν είναι εύκολη όπως φαίνεται – κάθε γυναίκα θα συμφωνήσει με αυτή τη δήλωση. Εάν έχετε πολύ μακριά μαλλιά, σκεφτείτε δύο φορές πριν ζητήσετε από έναν κομμωτή να τα κόψει κοντά γιατί ίσως μετάνιωσε αφού συνέβη. Αλλά αν έχετε αποφασίσει να το κόψετε ανεξάρτητα από το τι θα πει ο σύζυγός σας, ο φίλος σας ή η οικογένειά σας, τότε θα πρέπει να ρίξετε μια ματιά στα μαλλιά που δεν είναι μόνο δημοφιλή αλλά ταιριάζουν στις γραμμές του προσώπου σας και στο σχήμα του κεφαλιού σας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να βλέπεις ένα καλό σγουρό κούρεμα σε κάποιον άλλο και στη συνέχεια εφαρμόζοντας το στυλ χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το σχήμα της κεφαλής. Εάν έχετε οβάλ πρόσωπο, τότε το κοντό κούρεμα μάλλον θα σου ταιριάζει. Εάν θέλετε μια ριζική αλλαγή, οπότε κανείς δεν θα σας αναγνωρίσει με την πρώτη ματιά, τότε μπορείτε επίσης να εξετάσετε το ενδεχόμενο να βάψετε τα μαλλιά σας. Οι τελευταίες σεζόν μας έφεραν νέες τάσεις όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών, αλλά η φυσική εμφάνιση είναι επίσης αποδεκτή. Ποιο χρώμα θα χρησιμοποιήσετε πραγματικά εξαρτάται από τις συγγένειές σας. Ας σταματήσουμε λοιπόν να μιλάμε για αποφάσεις. Είσαι αυτός που θα αποφασίσεις αν θα το κόψεις ή όχι και επίσης αν θα το χρωματίσεις ή όχι, οπότε ρίξε μια ματιά σε αυτές τις 20 εικόνες για να εμπνευστείς.

1. Χαριτωμένο στυλ Μπομπ με σύντομο και βιαστικό κτύπημα

Σγουρά χτενίσματα για κοντά μαλλιά

Πηγή

2. Easy Retro Bob για βαριά μαλλιά

Σύντομες περικοπές σγουρών μαλλιών

Πηγή

3. Vintage Pixie Style για Axtravagant Ladies

Σγουρά κοντά κουρέματα

Πηγή

4. Σγουρό ρομαντικό στυλ Rixie με ανυψωμένα κτυπήματα

Σγουρό κοντό κούρεμα

Πηγή

5. Diva Marilyn Monroe Σγουρό στυλ

Χαριτωμένα κοντά σγουρά χτενίσματα

6. Wild Curly Bob for Romantic Look

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_1

Πηγή

7. Chic But Natural και Lovely Curles

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_2

Πηγή

8. Curly Bob Like For Modern Fairy Tale

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_3

Πηγή

9. Afro Bob με Sexy Wild Curles

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_4

10. Retro Elegant Bob για το Diva’s Look

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_5

11. Κοντή ύφανση Perm Για υγρό στυλ

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_6

Πηγή

12. Totaly Elegant Weave Like Kerry Washington

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_7

13. Wild Blonde Bob With Pink Areas

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_8

14. Serious But Fresh Curly Bob Style

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_9

Πηγή

15. Εξαιρετικά κομψά υφάσματα για ξανθιές

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_10

16. Exotic Bangs on a Afro Bob Style

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_11

Πηγή

18. Σύγχρονο ασύμμετρο Weavy Bob With Bangs

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_12

Πηγή

19. Vintage Pin-Up Marylin Monroe Blond Hair

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_13

20. Εξαιρετικά σέξι σγουρό στυλ Μπομπ

20 Καλύτερα κοντά σγουρά χτενίσματα 2014_14

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή τη σεζόν μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια ποικιλία από σγουρά στυλ. Εάν τα μαλλιά σας είναι φυσικά σγουρά, τότε είστε τυχεροί αφού δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε το χρόνο σας για το μπούκλα των μαλλιών σας. Επίσης, η φυσική εμφάνιση είναι αυτή που μετράει. Αλλά αν τα μαλλιά σας δεν είναι σγουρά, έχετε δύο επιλογές – μπορείτε να κατσαρώσετε μόνο τα μαλλιά και να αφήσετε τα κτυπήματά σας φυσικά, ή μπορείτε να τυλίξετε εντελώς τα μαλλιά σας και να αποκτήσετε άγρια ​​και εξωτική εμφάνιση. Φυσικά, το perm είναι επίσης διαθέσιμο, οπότε αν δεν θέλετε να περνάτε πολλές ώρες σε ένα κομμωτήριο κάθε μέρα, ζητήστε από τον κομμωτή σας να σας κάνει περμανάντ.