Θέλετε να δείχνετε εκπληκτική και υπέροχη; Δοκιμάστε κυματιστές κοπές και θα αφήσετε τους πάντες άναυδους. Αν και τα μαλλιά bob είναι κοντά, το κυματιστό bob δίνει μια θηλυκή εμφάνιση σε κάθε γυναίκα. Δεν μπορείτε να αρνηθείτε την ομορφιά του και πόσο μοντέρνα είναι τα χτενίσματα με κυματιστές σαλιάρες. Σήμερα, μαζευτήκαμε Κυματιστά χτενίσματα Bob και θέλουμε να εμπνευστείτε από τις εικόνες που αναφέρονται παρακάτω. Έχουμε καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας δώσουμε μια μεγάλη δόση κυματιστής έμπνευσης για τα μαλλιά, έτσι ώστε να πάρετε νέες ιδέες και να παρακινηθείτε.

Long Bob Trend

Ένα από τα πιο δημοφιλή looks είναι το spiraled bob μέχρι τους ώμους. Αν έχετε παχουλά μάγουλα, κάντε ίσια κομμάτια μπροστά, έτσι ώστε το πρόσωπό σας να πλαισιώνεται τέλεια. Σας προσφέρουμε επίσης να δοκιμάσετε κυματιστή κυματοειδή στάχτη καφέ bob και αυτό το χτένισμα θα σου δώσει μια γοητευτική γυναικεία αίσθηση. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά χαρακτηριστικά για να γίνετε νεότεροι και πιο μοντέρνοι. Αν θέλετε να ξεχωρίσετε και να κάνετε μια δήλωση, τότε στρογγυλεμένη και φτερωτή μπομπ κούρεμα είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Αυτά τα χοντρά στρώματα λειτουργούν υπέροχα για διαφορετικά σχήματα προσώπου και θα γίνετε τόσο ελκυστικά. Τώρα, απλά κοιτάξτε αυτές τις φωτογραφίες παρακάτω και επιλέξτε το ίδιο χτένισμα ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας και το επιθυμητό μήκος.

1. Wavy Bob με Amber Blonde Highlights

Το μακρύτερο bob είναι το καλύτερο για να δοκιμάσετε κοντά κυματιστά μαλλιά. Προσθέστε επίσης μερικά στρώματα έτσι ώστε τα κύματά σας να φαίνονται τέλεια. Να είστε σίγουροι, αυτά τα γοητευτικά απαλά κύματα θα φαίνονται καταπληκτικά και θα σας δώσουν μια αψεγάδιαστη εμφάνιση.

Κυματιστός Μπομπ Στυλ

2. Κοντά κυματιστά Bob Hair

Κοντά μαλλιά με μακρύ μπροστινό μέρος. αυτό το χτένισμα φαίνεται πραγματικά θορυβώδες και κομψό για τις γυναίκες, και αυτό το χτένισμα με κεφάλι κρεβατιού είναι αρκετά βολικό και είναι μεταξύ των τάσεων κάθε σεζόν.

Κοντός κυματιστός Μπομπ

3. Long Wavy Bob Hair

Ένα από τα πιο προτιμώμενα χτενίσματα αυτό το καλοκαίρι: μακρύ κυματιστό μπομπ. Με ασταθή άκρα μπορείτε να πάρετε μια ογκώδη και καλλιτεχνική εμφάνιση. Επιπλέον, αυτό το κούρεμα είναι αρκετά συμβατό με καφέ χρώματα μαλλιών.

Μακρύς κυματιστός Μπομπ

4. Angled Wavy Bob Style

Μια άλλη τέλεια επιλογή είναι η βαθμολογημένη γραμμή Bob. Σίγουρα θα ερωτευτείτε τα επιμήκη μπροστινά κομμάτια. Μπορείτε ακόμη και να τα κάνετε ξανθά και να απολαύσετε την εμφάνισή σας.

Angled Wavy Bob

5. Wavy Inverted Bob Cut

Εάν τα μαλλιά σας είναι λεπτά τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσάς. Το ανεστραμμένο λοβό είναι η εξαιρετική επιλογή και μπορείτε επίσης να επιλέξετε το στυλ που σαρώνεται στο πλάι.

Κυματιστός ανεστραμμένος Μπομπ

6. Ξανθός Μπομπ με Γυαλιά

Ξανθά κυματιστά χτενίσματα Bob

7. Long Wavy Bob

Wavy Long Hairstyles

8. Lob Haircut W Balayage

Balayage Wavy Bob Hairstyles

9. Side Parted

Side Parted Wavy Bob Hairstyles

10. Ξανθά μαλλιά

Ξανθά κυματιστά χτενίσματα Bob

11. Μαλακό κυματιστό χτένισμα

Μαλακά κυματιστά χτενίσματα Bob

12. Κοντό Bob Wavy Haircut

Κυματιστά κοντά χτενίσματα Bob

13. Short Hair Winter 2019 Hair Color Trend

Χρώμα χτενίσματος με κυματιστά Bob

14. Dark Wavy Bob

Σκούρα κυματιστά χτενίσματα Bob

15. Χαλκός Χρωματισμένος

Wavy Bob Hairstyles-15

16. Wavy Lob for Girls

Wavy Bob Hairstyles-16

17. Bob Hairstyle Beachy Waves

Wavy Bob Hairstyles-17

18. Κυματιστή Pixie Bob

Wavy Bob Hairstyles-18

19. Bob Cut Hairstyle για χοντρά κυματιστά μαλλιά

Wavy Bob Hairstyles-19

20. Ξανθιά Ομπρέ

Wavy Bob Hairstyles-20