Μπομπ χτενίσματα έγινε για πρώτη φορά δημοφιλές στη δεκαετία του 1920 όταν πολλοί αστέρες του κινηματογράφου όπως η Louise Brooks και η Colleen Moore δημοφιλούσαν το χτένισμα. Μέχρι τώρα, το 2013, τα χτενίσματα bob ήταν μοντέρνα χτενίσματα που προτιμούσαν ορισμένοι δημοφιλείς καλλιτέχνες. Εδώ είναι μερικά από τα Τα πιο δημοφιλή bob χτενίσματα του 2013.

The Dianna Agron Layered Bob Hairstyle

Αυτό το είδος χτένισμα bob που αθλήθηκε από την Dianna Argon σε αυτήν την εικόνα είναι ένα είδος bob χτένισμα το οποίο συνήθως ονομάζουμε “στρώμα bob”. Αυτό είναι ένα τυπικός Μπομπ χαρακτηρίζεται από πολλά στρώματα δημιουργώντας πολλές υφές για τα μαλλιά. Αυτό το στρώμα bob είναι πολύ ελκυστικό και γοητευτικό στον αθλητισμό και σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό το πολύ ελκυστικό χτένισμα bob.

Dianna Agron Layered Bob Hairstyle

Βικτόρια Μπέκαμ σε γραμμή Bob Hairstyle

Αυτό Μπομπ χτένισμα σε γραμμή Α όπως αθλήθηκε από τη Victoria Beckham είναι πολύ δελεαστικό και ελκυστικό. ο ξυράφι κομμένο πίσω δημιουργεί ένα σαφώς ελκυστικό χτένισμα σε συνδυασμό με το υπέροχο μπροστινό μαλλί που κουλουριάζεται γλυκά κάτω από το πηγούνι. Αυτό το χτένισμα bob με γραμμή Α είναι σίγουρα πολύ κομψό και μαγευτικό για να το δείτε.

Βικτόρια Μπέκαμ σε γραμμή Bob Hairstyle

Το Lovely Blonde Layered Bob Hairstyle

Αυτό φοβερό ξανθό χτένισμα με στρώσεις είναι πολύ κομψό και πολύ πανέμορφο. Τα στρώματα δημιουργούν πολύ σώμα και υφή για τα μαλλιά δίνοντάς τους μια πολύ ελκυστική και λαμπερή εμφάνιση. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό εκπληκτικό στρώμα bob.

Lovely Blonde Layered Bob Hairstyle

Αυτό το κομψό χτένισμα Bob

Αυτό το φοβερό χτένισμα bob είναι εντυπωσιακά ελκυστικό. Είναι κάπως ασύμμετρο με τη μία μπροστινή πλευρά λίγο μεγαλύτερη από την άλλη. Ομοίως, τα μαλλιά με το πλευρικό μέρος είναι αρκετά δελεαστικά και σαγηνευτικά. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό το ενδιαφέρον bob χτένισμα.

Κομψό χτένισμα Bob

Το σγουρό στρώμα Bob Hairstyle

Υπάρχει κάτι πολύ δελεαστικό και ελκυστικό σε αυτό το φοβερό στρώσιμο bob χτένισμα. Οι μπούκλες ταιριάζουν σίγουρα σε ολόκληρο το χτένισμα και δημιουργούν ένα εκπληκτικά πανέμορφο και λαμπερό χτένισμα που είναι αρκετά γοητευτικό να το δεις. Σίγουρα θα λατρέψετε αυτό το συναρπαστικό και μαγευτικό χτένισμα.

Σγουρά στρώματα Bob Hairstyle

Το τυπικό χτένισμα Bob με ελαφριά στρώματα

Αυτό το φανταστικό ξανθό χτένισμα bob είναι σίγουρα μια κατάλληλη προσθήκη στη λίστα με τα μοντέρνα χτενίσματα bob του 2013. Οι ελαφρές μπούκλες στο κάτω άκρο των πλευρών δημιουργούν μερικές δελεαστικές και ελκυστικές υφές που ενισχύουν περαιτέρω αυτό το υπέροχο χτένισμα bob.

Χαρακτηριστικό χτένισμα Bob με ελαφριά στρώματα

The Awesome Graduated Bob Hairstyle

Θέλετε να αθληθείτε με ένα λαμπερό χτενισμένο bob χτένισμα; Αυτό είναι σίγουρα ένα υπέροχο χτένισμα bob, το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται από τις περισσότερες γυναίκες που προτιμούν το χτένισμα bob. Αυτό το ξανθό χτένισμα bob είναι πολύ δελεαστικό και ενδιαφέρον να φορεθεί και είναι ευχάριστο και ευχάριστο στο βλέμμα. Σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το φανταστικό χτένισμα.

Φοβερό πτυχιούχο χτένισμα Bob

Το μη στρωμένο ασύμμετρο Bob Hairstyle

Αυτό το φοβερό και πολύ μοντέρνο χτένισμα bob κατατάσσεται ως ασύμμετρο εξετάζοντας την μικρή διακύμανση του μήκους των μπροστινών μαλλιών. Διαφορετικά, αυτό θα ταξινομηθεί ως ένα τυπικό χτένισμα bob. Ωστόσο, αυτό το φοβερό χτένισμα γίνεται ξεχωριστό και μοναδικό από την εκρηκτική κορυφή των μαλλιών που ρέουν φυσικά προς τα έξω από την κεντρική κορυφή. Πανέμορφο και λαμπερό, σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το πολύ γοητευτικό χτένισμα.

Μη στρωμένο ασύμμετρο Bob Hairstyle

The Lovely Layered Black Hair Bob Hairstyle

Αυτό το πολύ ενδιαφέρον και ενδιαφέρον χτένισμα γίνεται φοβερό από τις στρωματοποιημένες πλευρές και πλάτες. Ομοίως, τα μαύρα μαλλιά που κυρτώνουν φυσικά κάτω από το πηγούνι είναι πολύ θηλυκά και πολύ γοητευτικά για να τα δεις. Θα μου άρεσε να αθλούμαι κάθε τόσο αυτό το στρώμα bob.

Lovely Layered Black Hair Bob Hairstyle

Το ογκώδες μπροστινό χαρακτηριστικό χτένισμα Bob

Αυτό το τυπικό χτένισμα bob είναι πολύ χαριτωμένο και υπέροχο για να το δείτε. Αυτό που κάνει αυτή την παραλλαγή του χτένισμα bob μοναδική είναι ο όγκος των κτυπήματος με πλευρές που καθορίζει αυτό το χτένισμα. Τα κτυπήματα στο πλάι καλύπτουν ελαφρώς τη μία πλευρά του προσώπου και δίνουν σε όποιον φοράει αυτό το χτένισμα μια φανταστικά δροσερή και υπέροχη εμφάνιση. Σίγουρα θα λατρέψετε να αθληθείτε αυτό το καταπληκτικό χτένισμα.

Ογκώδες μπροστινό τυπικό Bob Hairstyle

Το τυπικό ξανθό χτένισμα Bob με ελαφριά στρώματα

Επιτρέψτε μου να κατηγοριοποιήσω αυτό το φοβερό χτένισμα bob ανάμεσα στην τυπική ομάδα χτενισμάτων bob. Ωστόσο, τα λίγα στρώματα κατά μήκος της πλευράς μπορεί να περιλαμβάνουν αυτό το χτένισμα bob στην ομάδα του πολυεπίπεδου bob. Η συνολική εμφάνιση που δημιουργείται από αυτό το χτένισμα bob είναι φοβερή και πολύ θηλυκή. Σίγουρα θα λατρέψετε να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό χτένισμα bob.

Χαρακτηριστικό ξανθό Bob Hairstyle με ελαφριά στρώματα

The Lovely A-line Bob Hairstyle

Αυτό είναι ένα τέλειο παράδειγμα για ένα χτένισμα bob με γραμμή Α, το οποίο έχει πιο κοντό πίσω και μεγαλύτερο μπροστινό μέρος. Δροσερό και γοητευτικό, αυτό το φοβερό χτένισμα διακρίνεται από συμμετρικά κτυπήματα. Σίγουρα θα σας αρέσει να αθλείστε αυτό το πολύ ενδιαφέρον χτένισμα bob με γραμμή Α.

Υπέροχο Bob Hairstyle σε γραμμή Α

Το πανέμορφο ασύμμετρο Bob Hairstyle

Αυτό είναι ένα καταπληκτικό παράδειγμα ενός ασύμμετρο χτένισμα bob που έχει τη μία μπροστινή πλευρά μεγαλύτερη από την άλλη. Αυτό το πανέμορφο και πολύ ελκυστικό ασύμμετρο χτένισμα είναι δύσκολο να αγνοηθεί. Ομοίως, τα λαμπερά ξανθά μαλλιά ενισχύουν περαιτέρω την ελκυστικότητα αυτού του χτενίσματος bob. Θα ήθελα να αθλούμαι συχνά αυτό το χτένισμα.

Πανέμορφο ασύμμετρο Bob Hairstyle

The Amazing A-line Bob Hairstyle

Ένα καλό πράγμα για ένα χτένισμα bob σε γραμμή Α είναι οι διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το στυλ. Μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικές και εκπληκτικές εμφανίσεις με αυτό το χτένισμα φορώντας κορδέλες κεφαλής διαφόρων σχεδίων. Σε αυτή τη σειρά εικόνων, οι διαφορετικές μοναδικές εμφανίσεις που δημιουργήθηκαν με τη χρήση κεφαλόδεσμων σίγουρα θα σας καταπλήξουν. Αν θέλετε να είστε λίγο πειραματικοί, μπορείτε να αλλάξετε τη διάθεσή σας και να κοιτάξετε με την απλή συστροφή που δημιουργήθηκε από τη χρήση των ταινιών κεφαλής.

Εκπληκτικό A-line Bob Hairstyle

Η εκπληκτική πίσω όψη ενός πτυχιούχου χτενίσματος Bob

Αυτή η φοβερή πίσω όψη ενός χτενίσματος με μπομπ σας επιτρέπει να διακρίνετε μεταξύ ενός Μπομπ γραμμής Α και βαθμολογημένο μπομπ. Το bob της γραμμής Α δεν είναι στρωματοποιημένο αλλά έχει πιο κοντή πλάτη, ενώ το διαβαθμισμένο bob έχει πιο κοντό στρώμα πλάτης. Σίγουρα θα βρείτε και τα δύο χτενίσματα bob πολύ ενδιαφέροντα και γοητευτικά για τον αθλητισμό.

Καταπληκτική πίσω όψη ενός πτυχιούχου χτενίσματος Bob