Όπως όλοι γνωρίζουμε ότι το 2013, τα κοντά χτενίσματα είναι στην τάση. Όλοι λοιπόν δοκιμάζουν τα κοντά κουρέματα. Και όταν πρόκειται για κοντά χτενίσματα, το χτένισμα bob είναι το πιο δοκιμασμένο χτένισμα. Είναι ένα χαριτωμένο χτένισμα που ταιριάζει σχεδόν σε όλους, ανεξάρτητα από το κόψιμο και την επιδερμίδα του προσώπου τους. Υπάρχει όμως μεγάλη ποικιλία στο bob χτένισμα, από το οποίο μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σας. Εδώ είναι τα καλύτερα bob χτενίσματα για το 2013, τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε στα μαλλιά σας φέτος.

Βρώμικο χτένισμα bob είναι το καλύτερο για τα νεαρά κορίτσια που επιθυμούν να αποκτήσουν το funky look. Είναι ένα μοντέρνο και funky χτένισμα που σίγουρα θα σου χαρίσει μια εντυπωσιακή προσωπικότητα.

Το καλύτερο ακατάστατο κούρεμα bob

Πηγή

Αν έχετε σκούρα μαλλιά, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις μπορντό ανταύγειες στο bob χτένισμά σας. Θα φαίνονται μοναδικά και θα είναι ένα τέλειο χτένισμα για εσάς.

Κοντά σκούρα χτενίσματα bob

Πηγή

Γυναίκες της Ασίας και τα κορίτσια πρέπει να πάνε με αυτό το χαριτωμένο χτένισμα bob. Θα ταιριάζει στην προσωπικότητά τους και θα φαίνονται καταπληκτικά σε αυτό.

Κοντό ασιατικό κούρεμα bob

Πηγή

Αυτό είναι ένα νέο χτένισμα bob. Αυτή είναι μια νέα εισαγωγή στην οικογένεια των χτενισμάτων bob. Όποιος λοιπόν θα το δοκιμάσει σίγουρα θα αποκτήσει μια μοναδική εμφάνιση και αυτό επίσης θα του ταιριάζει.

Νέα bob μαλλιά 2013

Πηγή

Αν έχετε σκούρα μαλλιά και χτένισμα bob. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό χρώματος μαλλιών σε αυτό. Θα φαίνεται μοναδικό και μοντέρνο.

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-1

Πηγή

Αυτό είναι το καλύτερο bob χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος. Θα σας φανεί υπέροχο και ο συνδυασμός αυτού του χτενίσματος με κτυπήματα θα το κάνει να φαίνεται πιο όμορφο.

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-2

Πηγή

Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για επαγγελματίες γυναίκες. Αυτό θα φαίνεται κομψό και αξιοπρεπές σε αυτό.

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-3

Πηγή

Το ανεστραμμένο χτένισμα bob φαίνεται επίσης υπέροχο με το τζετ μαύρο χρώμα μαλλιών. Αυτό είναι ένα μοντέρνο χτένισμα που θα σας ταιριάζει.

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-4

Πηγή

Ένα ακόμη εκπληκτικό χτένισμα που μπορείτε να δοκιμάσετε φέτος. Είναι ένα μοντέρνο και μοντέρνο χτένισμα που θα φαίνεται υπέροχο στην προσωπικότητά σας.

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για 2013-5

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-6

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-7

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-8

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-9

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-10

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-11

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-12

Πηγή

Τα καλύτερα χτενίσματα Bob για το 2013-13

Πηγή