Η επιλογή ενός κοντού χτενίσματος δεν είναι εύκολη. Ειδικά όταν είχατε μακριά μαλλιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Πάντα φοβάστε πώς θα εξελιχθεί. Μπορεί να αισθάνεστε λίγο φοβισμένοι για την απώλεια πολλών μαλλιών και την απώλεια πυκνότητας επίσης. Αλλά όταν γίνονται οι σωστές επιλογές χτενίσματος, αυτή η ανησυχία δεν υπάρχει. Τα κοντά χτενίσματα είναι η τάση της γενιάς. Απαιτεί λιγότερη συντήρηση ενώ τονίζει την ομορφιά σας. Φαίνεται επίσης μοντέρνο και μοντέρνο. Όταν μιλάμε για κοντά χτενίσματα, ένα από τα πρώτα χτενίσματα που μας έρχονται στο κεφάλι (δεν προορίζεται για λογοπαίγνιο) είναι το bob.

Ο Μπομπ είναι υπέροχο χτένισμα. Είναι ένα διαχρονικό χτένισμα που μπορεί να αθληθεί από οποιονδήποτε. Ταιριάζει σε κάθε είδος μαλλιών και οι παραλλαγές που είναι διαθέσιμες για bob μαλλιά είναι ασύγκριτες. Αν ίσως θέλετε να δοκιμάσετε το bob, εδώ είναι μερικές εξαιρετικές παραλλαγές με τις οποίες θα μπορούσατε να πειραματιστείτε.

Το Bob με στρώματα είναι ένα από τα μεγαλύτερα στυλ bob. Αλλά όταν πρόκειται για τον Μπομπ, όλα είναι λίγο διαφορετικά. ο πολυεπίπεδη bob είναι ένα ελαφρύ κούρεμα και γίνεται για να δείχνει πυκνότητα. Ο όγκος και η πυκνότητα των μαλλιών σας τονίζονται και δεν σας κάνει να ανησυχείτε για την απώλεια πυκνότητας. Εάν ανησυχείτε περισσότερο για τον όγκο και την πυκνότητα, δώστε στον εαυτό σας στρώματα με φτερά. Αυτό κάνει σπουδαία δουλειά. Μπορείτε να πάτε για ασταθή στρώματα εάν θέλετε μια μοντέρνα περικοπή. Με δωρεάν χρώματα ζωγραφισμένα στο χέρι και ασταθή στρώματα, αυτό είναι ένα από τα πιο μοντέρνα χτενίσματα μεταξύ των γυναικών. Αν θέλετε να δείχνετε επαγγελματίες, πηγαίνετε για ένα στοιβασμένο bob με στρώματα.

Τα τελευταία χρόνια, οι άνθρωποι προτιμούν να χρωματίζουν τα μαλλιά τους λευκά. Και το λευκό χρώμα συνδυάζεται πολύ καλά με μια περικοπή bob. Το χρώμα δημιουργεί μια διασκεδαστική αλλά επαγγελματική εμφάνιση που μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις περιπτώσεις και χώρους. Είτε γραφείο είτε κοκτέιλ πάρτι, αυτό το χτένισμα ταιριάζει σε όλους. Το λευκό χρώμα ταιριάζει με διάφορα είδη μπομπιών. Το Angled bob είναι ένα στυλ που ταιριάζει πολύ στο λευκό χρώμα. Το κούρεμα μοιάζει με λεπτή γωνία από μπροστά προς τα πίσω. Μια προσθήκη πλευρικών κτυπήματος σε αυτό το χτένισμα θα ανεβάσει επίσης το glam πηλίκο σας στο επόμενο επίπεδο. Ταιριάζει επίσης με ένα ακατάστατο bob. Τα ακατάστατα bobs είναι πραγματικά δημοφιλή και υιοθετούνται ευρέως. Το να χρωματίσετε το ακατάστατο λευκό σας δεν είναι ακατάστατο, αλλά όμορφο. Είναι πραγματικός νικητής.

Εάν ανησυχείτε για το μήκος όταν επιλέγετε το κοντό χτένισμα, μπορείτε να πάτε για ένα λόμπι. Ένα lob είναι ένα μακρύ μπομπ που τονίζει το μήκος των μαλλιών σας. Δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για την απώλεια του μήκους των μαλλιών σας αλλά και για τη συντήρησή του. Τα lob είναι επίσης διαχρονικά και φαίνονται εξαιρετικά καλά σε όλους. Είναι ένα καθολικό χτένισμα. Ο χρωματισμός των λοβών σας είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν έχετε ξανθά μαλλιά, το χρωματισμό των άκρων με καφέ θα προσελκύσει τους ανθρώπους προς τα μαλλιά σας. Συνδυάζεται πολύ καλά και δημιουργεί ένα μοντέρνο χτένισμα.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τύποι μπομπ που μπορείτε να δοκιμάσετε από τις παρακάτω φωτογραφίες:

1-Καλύτερο χτένισμα Μπομπ

Καλύτερο Bob Hairtyle, Bob Hair Lob 2018

Μπομπ με 2 στρώματα

Layered Bob, Bob Blonde Choppy Balayage

3-Λευκός ξανθός Μπομπ

White Blonde Bob, Blonde Bob Ash Layered

4-Lob Style

Lob Style, Short Hairstyles Lob Bob

5-Ανεστραμμένο Μπομπ με Ομπρέ

Αντεστραμμένος Μπομπ με Ομπρέ, Balayage Bob Choppy Blonde

6-

Bob Hairstyles Hairstyles Έτος

7-

Hair Bob Up Easy

8-

Bob Layered Wispy Stacked

9-

Bob Hair Hairstyles Long

10-

Bob Choppy Angled Inverted

11-

Bob Gray Women Layered

12-

Bob Short Medium Layered

13-

Κυματιστά ξανθά Bob Bobs

14-

Ξανθά μαλλιά Bob Choppy

15-

Bob Layered Short Purple

16-

Blunt Blonde Bob Platinum

17-

Κοντά μαλλιά στυλ Bob

18-

Bob Αντίστροφα χτενίσματα μαλλιών

19-

Bob Brown Choppy Wavy

20-

Blunt Lob Bob Hair

21-

Bob Brown Hairstyles Short

22-

Bob Highlights Wavy Blunt

23-

Bob Hair Inverted Straight

24-

Bob Hair ανεστραμμένο

25-

Bob Hair Dark Blunt

26-

27-

28-

29-

30-

31-

32-

33-

34-

35-

36-

37-

38-

39-

40-