Αφού το bob στυλ κοπής μαλλιών εφευρέθηκαν, κάθε γυναίκα που ήθελε να είναι στην τάση άρχισε να επιλέγει αυτό το είδος κοπής. Η αλήθεια είναι ότι είναι το είδος κοντό κούρεμα που έρχεται με πολλά πλεονεκτήματα, όπως το γεγονός ότι τα μαλλιά σας φαίνονται μακριά, παρόλο που είναι κοντά και το γεγονός ότι μπορείτε να απολαύσετε πολύ όγκο ανά πάσα στιγμή. Εάν είστε έτοιμοι για μια ευχάριστη αλλαγή χωρίς δραματικές συνέπειες, τότε σίγουρα μπορείτε να ρίξετε μια ματιά μέσα από το τα πιο καυτά στυλ bob για κόψιμο μαλλιών που έχουν ψηφιστεί ως περικοπές με την καλύτερη εμφάνιση το 2013. Είναι δύσκολο να επιλέξετε το είδος του bob με το οποίο θα φαίνεστε καλύτερα. Ωστόσο, σκεφτείτε το μήκος των μαλλιών, αν θέλετε να έχετε κτυπήματα, αν θέλετε να μπορέσετε να κουλουριάσετε τα μαλλιά σας ή να τα διατηρήσετε ίσια ανά πάσα στιγμή και αν θέλετε να τα κόψετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε μια εικόνα για το πώς θα σας φαίνεται. Κοιτάξτε λοιπόν και επιλέξτε το καλύτερο κούρεμα bob!

Σύντομο Bob Cut

Αυτή είναι μια απλή εμφάνιση που μπορεί να είναι τέλεια για τις γυναίκες που δεν θέλουν να ασχοληθούν με το πολύ στιλ και εξακολουθούν να φαίνονται πολύ καλά κάθε φορά που βγαίνουν από το σπίτι. Επιλέξτε αυτό το κούρεμα bob αν θέλετε ένα κομψό στυλ!

Σύντομο Bob Cut

Bob and Bangs Style

Τα κοντά μαλλιά, το κοντά στο μέτωπο χτενισμένο από τη μία πλευρά και ο ελαφρύς τόνος του δέρματος στο μοντέλο είναι κάτι που ταιριάζει εξαιρετικά. Αν πας για αυτό «δεν ξέρω τι είναι αυτό που κάνει όλους τους άντρες να γυρίσουν το κεφάλι τους, τότε προχωρήστε»!

Bob and Bangs Style

Long Bob Style

Εάν δεν θέλετε να αισθάνεστε ότι τα μαλλιά σας είναι πολύ κοντά και εξακολουθείτε να απολαμβάνετε την καψούρα που μπορεί να δώσει το χτένισμα bob στα μαλλιά σας, τότε επιλέξτε αυτή τη μακρύτερη έκδοση του bob που θα φαίνεται ωραία κάθε μέρα.

Long Bob Style

Κοντός αγορίστικος Μπομπ

Τώρα, αν δεν σας αρέσει πραγματικά να έχετε μακριά μαλλιά, τότε μπορείτε να επιλέξετε τη μικρότερη έκδοση του bob look διατηρώντας μόνο τα πάνω μαλλιά πιο μακριά και τα υπόλοιπα κοντά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να το στυλ και να απολαύσετε κοντά μαλλιά!

Κοντός αγορίστικος Μπομπ

Μεσαίο Μπομπ με μακρύ σκέλος

Το μπροστινό σκέλος των μαλλιών είναι μεγαλύτερο σε αυτήν την εικόνα, όπου μας παρουσιάζεται μια πιο πρωτότυπη προσέγγιση στο κούρεμα bob. Παρόλο που το bob είναι κυρίως μεσαίου μήκους, το μακρύτερο σκέλος φαίνεται υπέροχο!

Μεσαίο Μπομπ με μακρύ σκέλος

Longer Bob με Short Bangs

Το να είσαι και να νιώθεις σέξι είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Θα μπορούσατε να είστε σέξι, αλλά να μην αισθάνεστε έτσι, αλλά το να νιώθετε σέξι είναι πολύ πιο εύκολο αν έχετε το είδος κούρεμα που σας κάνει να κοιτάζετε σε όλους τους καθρέφτες που βλέπετε.

Longer Bob με Short Bangs

Κούρεμα μεσαίου κυματιστού Bob

Το να έχεις κυματιστά μαλλιά είναι κάτι που θα σε κάνει να ξοδέψεις πολύ περισσότερο χρόνο στο χτένισμα των μαλλιών σου. Λοιπόν, εάν επιλέξετε ένα bob μεσαίου μήκους, τότε έχετε όλες τις πιθανότητες να μην χρειαστεί να αφιερώσετε καθόλου χρόνο στο χτένισμα των μαλλιών σας.

Κούρεμα μεσαίου κυματιστού Bob

Αριστοκρατικό στυλ Μπομπ

Αυτός είναι ο τύπος του bob που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Μπορεί να σας θυμίζει παλαιότερες εποχές, όταν οι άνθρωποι ξόδευαν ώρες για να προετοιμαστούν για όλη την ημέρα. Η καλή εμφάνιση πρέπει να είναι η προτεραιότητά σας όλη την ώρα!

Αριστοκρατικό στυλ Μπομπ

Short Light Bob

Το ανοιχτό χρώμα και τα άτακτα κτυπήματα κάνουν αυτό το χτένισμα ένα πολύ πρωτότυπο και υπέροχο κούρεμα. Εάν δεν ξέρετε με σιγουριά πώς να κόψετε τα μαλλιά σας για να φαίνεστε όμορφα κάθε μέρα, τότε επιλέξτε αυτό κοντο μπομπ.

Αν θέλετε τα μαλλιά σας να είναι στη μέση, όπως πιο κοντά από τη μία πλευρά και πιο μακριά από την άλλη, τότε μπορείτε να επιλέξετε αυτό το κούρεμα. Απολαύστε μπούκλες και ίσια μαλλιά ενώ φαίνεστε όμορφοι κάθε φορά που περνάτε από έναν καθρέφτη!

Σύντομος ασύμμετρος Μπομπ

Μεσαίο απλό Μπομπ

Εάν δεν έχετε χρόνο να πλύνετε τα μαλλιά σας, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνονται καλά, τότε επιλέξτε αυτό το μεσαίο και απλό κούρεμα bob. Συνδυάστε το με μεγάλα γυαλιά ηλίου και είστε έτοιμοι για μια νέα και υπέροχη μέρα!

Μεσαίο απλό Μπομπ

Σύντομος Μπομπ με μακρύτερο στυλ Bangs

Αυτός είναι ο τύπος του bob που μπορεί να θέλετε να έχετε τη στιγμή που αποφασίσατε να το κρατήσετε απλό. Αυτό σημαίνει ότι αυτό είναι το καλύτερο κούρεμα για γυναίκες που δεν τους αρέσει να αλλάζουν ή να χτενίζονται διαφορετικά τα μαλλιά τους όλη την ώρα.

Σύντομος Μπομπ με στυλ Longer Bangs

Κοντό στο πίσω μέρος και μακρύ μπροστά

Αυτό το στυλ bob είναι πραγματικά ωραίο για γυναίκες που θέλουν να έχουν πολλές επιλογές όταν πρόκειται για το χτένισμα των μαλλιών τους με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Μπορείτε να το έχετε σγουρό σήμερα και ευθεία αύριο!

Κοντό στο πίσω μέρος και μακρύ μπροστά

Κοντός Κόκκινος Μπομπ

Τώρα, αν είστε ο τύπος που θέλετε να κάνετε μια ισχυρή εντύπωση σε όλους όσους συναντάτε, τότε θα πρέπει να επιλέξετε αυτό το κόκκινο κοντό στο πίσω μέρος και μεγαλύτερο στο μπροστινό μπομπ. Θα απολαύσετε επίσης πολύ όγκο όλη την ώρα επίσης!

Κοντός Κόκκινος Μπομπ

Ακατάστατο κοντό Μπομπ

Σίγουρα, το πλατινέ χρώμα έχει το ρόλο του, αλλά το να έχεις το bob σου τόσο κοντό με λίγα σκέλη περισσότερο μπροστά είναι κάτι που θα σε κάνει να μοιάσεις αντάρτης. Επίσης, είναι ο τύπος κούρεμα που θα δει εμφανώς τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Ακατάστατο κοντό Μπομπ

Μεσαίο έως μακρύ όμορφο Μπομπ

Θα μπορούσατε να πείτε ότι αυτό είναι το τέλειο bob. Με αυτές τις όμορφες στιγμές και τη γραμμή τελειότητας του bob, θα μπορούσατε να είστε σίγουροι για το γεγονός ότι όλοι θα θαυμάσουν το νέο σας look για τις επόμενες εβδομάδες!

Μεσαίο έως μακρύ όμορφο Μπομπ