Άχνετε για ένα υπέροχο νέο χτένισμα; Συνεχίστε με τις τάσεις που πλησιάζουν τα καλύτερα χτενίσματα αυτής της σεζόν. Κοντό κούρεμα. com συγκέντρωσε για εσάς τα πιο cool shaggy χτενίσματα που είναι στη μόδα. Ιδού λοιπόν 20 αναρτημένες εικόνες χτενίσματος bob για εσάς. Για μια αβίαστη εμφάνιση, πρέπει να πάρετε ένα και είστε έτοιμοι να αναδημιουργήσετε τον εαυτό σας. Το Shaggy bob κούρεμα είναι ένα στυλ που ταιριάζει σε κάθε τύπο προσώπου και σε όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να το φορέσετε με μια σειρά από κοψίματα ή στρώσεις. Το στυλ είναι εύκολο να χειριστεί, μπορείτε είτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη εμφάνιση με μπούκλες. Αν σκέφτεστε ένα νέο χτένισμα αυτές τις μέρες, αφήστε την επιλογή σας να είναι ένα δασύτριχο μπομπ. Οι δασύτριχες περικοπές bob είναι μοντέρνες και νεανικές. Ας ελέγξουμε τις παρακάτω ιδέες.

1- Shaggy Bob Hairstyles

Αυτό το υπέροχο μακρύ δασύτριχο μπομπ θα δείξει το όμορφο σχήμα του προσώπου σας και θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σας. Το ανοιχτό καφέ balayage θα είναι επίσης τέλειο σε αυτό το φυσικό χρώμα. Θα πρέπει λοιπόν να δοκιμάσετε αυτό το εύκολο στυλ κούρεμα bob αν θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνισή σας για την επόμενη σεζόν.

Shaggy Bob Hairstyles

Πηγή

2- Κούρεμα Bob με μικρή υφή

Τίποτα άλλο από αυτό το πανέμορφο ξανθό balayages δεν θα ομορφύνει αυτό το κοντό κούρεμα μαλλιών. Αυτά τα υπέροχα στρώματα και κύματα προσθέτουν μια θηλυκή εμφάνιση και κομψότητα στην ομορφιά σας. Προσθέστε λίγη υφή στα μαλλιά σας και ανακατέψτε τα με τα δάχτυλά σας, εδώ είναι το τέλειο casual στυλ έτοιμο. Ταιριάξτε το στιλ σας με τη διάθεσή σας και είστε έτοιμοι!

Shaggy Bob Κούρεμα

Πηγή

3- Cute Bang Bob

Μπορείτε να αναδείξετε την πυκνότητα των μαλλιών σας με ένα δασύτριχο κούρεμα όπως αυτό. Τα κτυπήματα θα δώσουν ένα εκπληκτικό σχήμα στο υπέροχο bob κούρεμά σας. Προσθέστε μερικές καλύτερες στιγμές που θα σας κάνουν να λάμψετε. Για εκπληκτική εμφάνιση, απλώς αφήστε τα μαλλιά σας να πέσουν φυσικά, τα κτυπήματα θα πλαισιώσουν το tour tour και θα επισημάνουν τα όμορφα μάτια σας.

Shaggy Bob

Πηγή

4- Μοντέρνο Ξανθό Χρώμα Μαλλιών

Μπορείτε να κουνήσετε την ημέρα με αυτό το κομψό κούρεμα. Αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο στυλ για εσάς που θα αναδείξει την ομορφιά σας. Εάν δεν μπορείτε να αποφασίσετε το χρώμα των μαλλιών σας, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το καταπληκτικό ξανθό. Για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση, μπορείτε να προσθέσετε στρώματα σε αυτό το cu και να το φορέσετε ίσια. Αυτό το ακατάστατο στυλ είναι πραγματικά εύκολο στη φροντίδα και θα σας φέρει μια νεανική εμφάνιση.

Shaggy Bob Cut

Πηγή

5- Πλευρική προβολή Bob Cut

Αυτό το στυλ έχει χαριτωμένο κυματιστό όγκο και ζεσταίνει το βλέμμα με αυτά τα υπέροχα ombre ξανθά χρώματα. Εφιστά την προσοχή στο χρώμα των ματιών. Αυτό το μοντέρνο κούρεμα μήκους στο πηγούνι δημιουργεί επίσης μια μοντέρνα εμφάνιση. Αν θέλετε να τονίσετε την ομορφιά του προσώπου σας, είναι μια καλή ιδέα για εσάς να επιλέξετε αυτό το χτένισμα.

Shaggy Bob Hair Cut

Πηγή

6-

Shaggy Bob Κούρεμα

Πηγή

7-

Shaggy Bob Hairstyles

Πηγή

8-

Shaggy Bob Images

Πηγή

9-

Shaggy Bob Hair Cut

Πηγή

10-

Shaggy Bob

Πηγή

11-

Shaggy Bob Hairstyles

Πηγή

12-

Shaggy Bob Κούρεμα

Πηγή

13-

Shaggy Bob Cut

Πηγή

14-

Shaggy Bob Hair Cut

Πηγή

15-

Shaggy Bob Hairstyles

Πηγή

16-

Shaggy Bob Κούρεμα

Πηγή

17-

Shaggy Bob Hair Cut

Πηγή

18-

Shaggy Bob Hairstyles

Πηγή

19-

Shaggy Bob Κούρεμα

Πηγή

20-

Shaggy Bob Cut

Πηγή