Αν ψάχνετε για μια νέα εμφάνιση, το χτένισμα lob μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το lob cut ταιριάζει σε όλους τους τύπους σχημάτων προσώπου και

τύπους μαλλιών. Μερικές εύκολες μέθοδοι στυλ θα σας βοηθήσουν επίσης να δημιουργήσετε μια όμορφη εμφάνιση. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το κούρεμα στο lob είναι τόσο μοντέρνο και στους διάσημους. Είναι ένα στυλ που δεν φαίνεται να κουράζεστε ποτέ. Μπορείτε να φορέσετε το λοβό σας είτε σγουρό, ίσιο ή ακατάστατο. Υπάρχουν πολλές επιλογές για εύκολο και γρήγορο στυλ ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας. Μπορείτε να βρείτε 20 νεότερα και την τέλεια παραλλαγή στυλ lob για εσάς στην παρακάτω γκαλερί μας.

1- Lob Styles

Αυτό το μακρύ, καλοσχεδιασμένο, ίσιο bob φαίνεται να είναι κομψό χωρίς κόπο. Ξανθές ανταύγειες από το πρόσωπο και κάνουν το στυλ μοντέρνο και κολακευτικό. Μπορείτε να εφαρμόσετε μερικές κρέμες styling για ένα ομαλό και κομψό αποτέλεσμα.

Lob Styles

Πηγή

2- Απλά σκούρα μαλλιά

Αυτό το παντελόνι σε μαύρο χρώμα είναι μια τέλεια επιλογή για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να βάλετε αβίαστα αυτό το κόψιμο χτενίζοντας και εφαρμόζοντας κάποιο σπρέι υφής στα μαλλιά και τέλος προσθέτοντας όγκο. Το αποτέλεσμα θα είναι φυσικό και δραματικό Κούρεμα Lob

Πηγή

3- Χαριτωμένο ξανθό χρώμα μαλλιών

Μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το χαριτωμένο κόψιμο λοβού χρώματος χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο σίδερο για μπούκλες, να κουλουριαστείτε χαλαρά και να βεβαιωθείτε ότι δεν τυλίγετε τα άκρα. Αυτό το πανέμορφο ξανθό χρώμα είναι επίσης μεταξύ των τελευταίων τάσεων χρωματισμού. Αναδείξτε τα κύματά σας και το νέο στυλ lob.

Στυλ μαλλιών Lob

Πηγή

4- Wavy Inverted Bob Cut

Αυτά τα λικνισμένα ξανθά μαλλιά θα σας κάνουν να λάμψετε οπουδήποτε. Το φυσικό balayage φαίνεται απόλυτα εκπληκτικό σε αυτό το στυλ. Για να στυλ, μπορείτε να φυσήξετε τα μαλλιά ανάποδα και να προσθέσετε κρέμα υφής και τελειώσατε. Αυτό το στυλ είναι ιδανικό για κορίτσια που αγαπούν επίσης την ακατάστατη εμφάνιση.

Καλύτερα κουρέματα Lob

Πηγή

5- Choppy Layered Bob Hairstyle

Για μια φρέσκια εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το ασταθές ξανθό μαλλί με μαλλιά. Ευτυχώς, αυτή η περικοπή είναι πλέον μοντέρνα και κομψή. Τα ελαφριά balayages φωτίζουν τα μελαχρινά μέρη και προσθέτουν διάσταση στα μαλλιά. Κάποιος όγκος θα αναδείξει το στυλ και οι χαλαρές μπούκλες παρέχουν επίσης μια ασταθή εμφάνιση. Ανακατέψτε τα μαλλιά σας με τα δάχτυλα χρησιμοποιώντας μια κρέμα υφής. Το αποτέλεσμα θα τραβήξει την προσοχή στην καθαρή ομορφιά σας.

Lob Styles

Πηγή

6-

Κούρεμα Lob

Πηγή

7-

Στυλ μαλλιών Lob

Πηγή

8-

Καλύτερα κουρέματα Lob

Πηγή

9-

Νέα χτενίσματα Lob

Πηγή

10-

Lob Styles

Πηγή

11-

Στυλ μαλλιών Lob

Πηγή

12-

Κούρεμα Lob

Πηγή

13-

Νέα χτενίσματα Lob

Πηγή

14-

Lob Styles

Πηγή

15-

Στυλ μαλλιών Lob

Πηγή

16-

Κούρεμα Lob

Πηγή

17-

Καλύτερα κουρέματα Lob

Πηγή

18-

Lob Styles

Πηγή

19-

Κούρεμα Lob

Πηγή

20-

Στυλ μαλλιών Lob

Πηγή