Το 2013, τα κοντά χτενίσματα είναι σε τάσεις μεταξύ των κοριτσιών με πολλές νέες τάσεις και στυλ. Όπως όλοι γνωρίζουμε για αυτό το δημοφιλές κούρεμα bob, αλλά αυτή τη φορά, τα κορίτσια μπορούν να φέρουν κούρεμα bob με πολλούς άλλους τύπους και στυλ. Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα 20 παραδείγματα διαφορετικών μοντέρνων κούρεμα bob που μπορεί να είναι χρήσιμα για να φέρετε ένα μοντέρνο και κομψό look μαλλιών φέτος.

Το Stacked είναι ένας μοναδικός μοντέρνος τύπος bob για κούρεμα bob. Όπως το κούρεμα bob, είναι λίγο μεγαλύτερο από την μπροστινή όψη και πολύ κοντό από την πίσω πλευρά, αλλά είναι ένα κυματιστό κούρεμα. Φαίνεται πολύ μοντέρνο και κομψό.

Κοντό στοίβα κούρεμα bob

Το Layered είναι ένας από τους πολύ μοντέρνους και όμορφους τύπους κούρεμα bob. Δίνει μια μοναδική και στιλάτη μοντέρνα εμφάνιση στην προσωπικότητά σας και σας κάνει πιο μοντέρνους.

Πολύ σύντομα κούρεμα bob σε στρώσεις

Το κυματιστό κούρεμα bob φαίνεται πολύ σέξι και μοντέρνο. Οι περισσότεροι διάσημοι διάσημοι φέρουν επίσης αυτό το κούρεμα για να δείχνουν μοναδικά και κομψά. Φαίνεται επίσης καλύτερα με έναν ξανθό τόνο χρώματος μαλλιών.

Κοντό μπομπ για κυματιστά μαλλιά

Ο ξανθός τόνος του χρώματος των μαλλιών είναι στις τάσεις με κοντά κουρέματα. Δίνει πιο μοναδική και μοντέρνα εμφάνιση στο χτένισμά σας και σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφοι και στιλάτοι.

Κοντά ξανθά μπομπ χτενίσματα 2013

Για να δείχνετε μοντέρνα και σέξι, μεταφέρετε κούρεμα bob με μοναδικές αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών. Το κορίτσι σε αυτήν την παρακάτω εικόνα φαίνεται σέξι με ένα κούρεμα bob και με κομψά ξανθά χρώματα μαλλιών.

Κοντά μοντέρνα χτενίσματα bob

Όλοι γνωρίζουμε ότι το 2013, τα κοντά bob κουρέματα με ξανθές αποχρώσεις του χρώματος των μαλλιών είναι στην τάση και μοιάζουν κομψά επίσης.

Μοντέρνα κοντά μπομπ χτενίσματα 2013

Τα κορίτσια φαίνονται πολύ χαριτωμένα με κοντά μπομπ κούρεμα και σε πιο ανοιχτό τόνο ξανθού χρώματος μαλλιών.

Κοντά χαριτωμένα χτενίσματα bob

Το κούρεμα Bob με κτυπήματα είναι ένα από τα καλύτερα και πολύ μοντέρνα κουρέματα μεταξύ νέων μοντέρνων και κομψών κοριτσιών.

Κοντά μπομπ χτενίσματα με κτυπήματα

Μια άλλη χαριτωμένη μοντέρνα εικόνα με σύντομο κούρεμα bob.

Εικόνες από κοντά χτενίσματα bob

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-1

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-2

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-3

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-4

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-5

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-6

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-7

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-8

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-9

Ωραία σύντομα χτενίσματα Bob-10