Κοντά χτενίσματα παρέχουν στις περισσότερες γυναίκες μια φοβερή επιλογή στο χτένισμα λόγω της όμορφης και γοητευτικής όψης που τους προσφέρουν τα κοντά χτενίσματα. Τα κοντά χτενίσματα είναι διαχειρίσιμα και οι περισσότερες διασημότητες αθλούνται μοντέρνα χτενίσματα που είναι πραγματικά κομψά και μοντέρνα. Σε αυτό το άρθρο, παρουσιάζουμε μερικές από τις χαριτωμένα κοντά κουρέματα για να εκτιμήσετε και να διαλέξετε.

The Fantastic Pixie Hairstyle with Awesome Top Section and Bangs

Αυτό φανταστικό υπέροχο χτένισμα pixie είναι πραγματικά φοβερό και γοητευτικό. Το εκπληκτικό χρώμα του ανοιχτό ξανθού με τις καλύτερες αποχρώσεις του ασβέστη είναι πραγματικά γοητευτικό και η υπέροχη διάταξη του μπροστινού και του πάνω τμήματος δημιουργεί μια υπέροχη εμφάνιση που είναι αρκετά δύσκολο να μην το παρατηρήσετε. τα οδοντωτά κτυπήματα είναι πραγματικά εκπληκτικά και ενισχύουν σημαντικά την ελκυστικότητα αυτού του χτενίσματος. Σίγουρα θα ήθελα να αθλήσω αυτό το υπέροχο pixie cut στο μέλλον.

Χαριτωμένες περικοπές για κοντά μαλλιά

Πηγή

Το Cool Pixie Cut

Αυτό δροσερό κόψιμο pixie είναι πραγματικά γοητευτικό και ελκυστικό για να το δείτε. Ορίζεται από αυτά τα δροσερά σκέλη μεσαίου πάχους μαλλιών που δίνουν σε αυτό το χτένισμα αρκετό όγκο και υφή. Οι πλευρές και τα κτυπήματα είναι γοητευτικά και το πίσω τμήμα είναι διακοσμημένο με ξυράφι. Πράγματι, αυτό είναι ένα δροσερό κοντό χτένισμα για να αθλούνται όλοι.

Χαριτωμένες περικοπές για κοντά μαλλιά

Πηγή

Το γοητευτικό αμβλύ άκρο Pixie Hairstyle

Αυτό το χτένισμα pixie είναι πραγματικά ωραίο και γοητευτικό με εκείνα τα μαλλιά που αναποδογυρίζουν στα πλάγια. Ομοίως, τα μαλλιά με το πλάι είναι πραγματικά δροσερά και ωραία συμπληρώνονται με τα περιθώρια. Δροσερό και γοητευτικό, αυτό το κομμένο pixie είναι μια ωραία προσθήκη στη λίστα με τα χαριτωμένα κοντά χτενίσματα.

Χαριτωμένες περικοπές για κοντά μαλλιά

Πηγή

Το γοητευτικό χτένισμα του Μπομπ με πλάγιες πλευρές

Αυτά τα γοητευτικά μαλλιά bob είναι πραγματικά ελκυστικά και πολύ θηλυκά. Έχει εκείνα τα υπέροχα σκέλη από φοβερά κόκκινα μαλλιά κερασιού, σφυρηλατημένα με μοτίβο κοπής. τα κτυπήματα είναι πραγματικά θηλυκά και τα πλάγια και η πλάτη συμπληρώνουν πραγματικά τα κτυπήματα. Ομοίως, οι αναποδογυρισμένες πλευρές είναι πραγματικά γοητευτικές και προσθέτουν αίγλη και στιλ σε αυτό το όμορφο χτένισμα. Σίγουρα δεν θα δίσταζα να αθλητώ αυτό το χτένισμα στο μέλλον.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα για παχιά μαλλιά

Πηγή

Το Cool Pixie Hairstyle της Anne Hathaway

Η Anne Hathaway έχει έναν υπέροχο τρόπο αθλητικών κοντών χτενισμάτων που είναι πολύ εμφανής σε αυτό το δροσερό κούρεμα pixie. Αυτό το αγορίστικο χτένισμα που φορούσε η Anne είναι πραγματικά δροσερό και γοητευτικό δεδομένου του γεγονότος ότι η Anne έχει υπέροχο πρόσωπο. Τα κτυπήματα κόβονται σύντομα και οι πλευρές και η πλάτη είναι επίσης κοντές. Ωστόσο, αυτό το χτένισμα ταιριάζει στο υπέροχο πρόσωπο της Άννας και σίγουρα αυτό είναι μια καλή προσθήκη στην υπέροχη λίστα με τα χαριτωμένα κοντά χτενίσματα.

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα Pixie

Πηγή

The Captivating Bob Hair with Cute Little Flip Out μαλλιά στο πλάι

Αυτό το γοητευτικό και ελκυστικό χτένισμα bob είναι πραγματικά εντυπωσιακά ελκυστικό και υπέροχο για να το δείτε. Έχει εκείνα τα φοβερά σκέλη από ξανθά μαλλιά χαλκού που είναι πραγματικά μαγευτικά και μαγευτικά. Ομοίως, τα κτυπήματα είναι πραγματικά χαριτωμένα και το τρίχωμα στα πλάγια προσθέτει αίγλη και στιλ σε αυτό το κομψό και κομψό μπομπ.

Χαριτωμένο κοντό κούρεμα Bob

Πηγή

Το Cool Graduated Bob Hairstyle

Αυτά τα δροσερά διαβαθμισμένα μαλλιά bob είναι πραγματικά υπέροχα και ελκυστικά. Το πίσω μέρος είναι ξυρισμένο με ξυράφι και οι πλευρές έχουν δροσερά σκέλη μαλλιών. Τα κτυπήματα κόβονται σύντομα και το πάνω τμήμα συμπληρώνει όμορφα τα κτυπήματα και το πίσω μέρος αυτού του χτενίσματος. Αυτό το χτένισμα είναι πραγματικά χαριτωμένο και υπέροχο.

Χαριτωμένα σύντομα κουρέματα με στρώσεις

Πηγή

The Lovely Flip Out Bob Hairstyle

Αυτό το υπέροχο τρίχωμα bob είναι πραγματικά γοητευτικό και ελκυστικό με αυτά τα δροσερά σκέλη από φοβερά ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά. Σίγουρα μου αρέσουν τα κτυπήματα που είναι πολύ χαριτωμένα και όμορφα. Ομοίως, οι αναποδογυρισμένες πλευρές είναι πραγματικά μαγευτικές και συμπληρώνουν όμορφα τα φοβερά κτυπήματα. Σίγουρα θα ήθελα να φορέσω αυτό το χτένισμα οποιαδήποτε στιγμή στο μέλλον.

Χαριτωμένες σύντομες περικοπές για στρογγυλά πρόσωπα

Πηγή

Το υπέροχο χτένισμα Pixie

Αυτά τα υπέροχα μαλλιά pixie είναι πραγματικά γοητευτικά και ελκυστικά. Τα πλευρικά σκουπισμένα μαλλιά είναι πραγματικά φοβερά, ενώ τα πάνω και τα πλευρικά τμήματα ενισχύουν σημαντικά την ελκυστικότητα αυτού του χτενίσματος. Επιπλέον, το ανοιχτό ξανθό χρώμα μαλλιών είναι αρκετά κατάλληλο για αυτό το χτένισμα και πραγματικά ενίσχυσε τη γοητεία αυτού του χτενίσματος. Υπέροχο και δελεαστικό, αυτό το κούρεμα pixie είναι πραγματικά μαγευτικό και εκπληκτικό.

Κοντά χαριτωμένα ξανθά χτενίσματα

Πηγή

Το ωραίο και χαριτωμένο ακατάστατο χτένισμα Pixie

Αυτό το ωραίο και χαριτωμένο ακατάστατο pixie ορίζεται από εκείνα τα σπασμωδικά κτυπήματα που είναι πραγματικά φοβερά για να κοιτάξεις. Τα κτυπήματα καλύπτουν όμορφα το μέτωπο αυτού του κοριτσιού, ενώ οι πλευρές και η πλάτη συμπληρώνουν τα φοβερά κτυπήματα. Δροσερό και γοητευτικό, αυτό το κομμένο pixie είναι μια ωραία προσθήκη στη λίστα με τα χαριτωμένα χτενίσματα.

Χαριτωμένα σύντομα ακατάστατα κουρέματα

Πηγή

The Fantastic Flip Out Bob Hairstyle

Αυτό το υπέροχο και εκπληκτικό χτένισμα bob είναι πραγματικά φοβερό και γοητευτικό. Χαρακτηρίζεται από εκείνα τα δροσερά μεσαίου πάχους σκέλη από ανοιχτόχρωμα καστανά μαλλιά που δίνουν σε αυτό το χτένισμα αρκετό όγκο και υφή. Ομοίως, έχει εκείνα τα υπέροχα κτυπήματα που συμπληρώνονται όμορφα με αυτές τις γοητευτικές πλευρές. Πραγματικά σαγηνευτικό, αυτά τα μαλλιά bob είναι πραγματικά πολύ θηλυκά και δελεαστικά.

Εύκολα χαριτωμένα στυλ κοντά μαλλιών

Πηγή

Το πολύχρωμο πτυχιούχο Bob Hairstyle

Αυτά τα πολύχρωμα διαβαθμισμένα μαλλιά bob είναι πραγματικά δροσερά και μοναδικά. Είναι το χρώμα αυτού του χτενίσματος που κάνει αυτό το δροσερό κούρεμα bob μοναδικό. Οι αποχρώσεις του ροζ κάνουν αυτό το χτένισμα ένα πραγματικά εντυπωσιακό βλέμμα. Δροσερό και χαριτωμένο, αυτό το χτένισμα είναι μια ωραία προσθήκη στη λίστα με τα χαριτωμένα κοντά κουρέματα.

Χαριτωμένα κοντά χτενίσματα κοριτσιών

Πηγή

Το γοητευτικό Bob Hairstyle της Mandy Moore

Η Μάντι Μουρ έχει ένα πολύ γοητευτικό και ελκυστικό πρόσωπο. Ζευγαρώστε αυτό το πρόσωπο με ένα φοβερό χτένισμα και σίγουρα θα κάνει την Mandy Moore πανέμορφη και υπέροχη. Σε αυτά τα υπέροχα μπομπ μαλλιά, η γοητεία της Μάντι ενισχύεται ακόμη περισσότερο. Τα δροσερά κτυπήματα και τα ωραία πλευρικά και πίσω τμήματα των μαλλιών δημιουργούν μια όμορφη εμφάνιση για τη Mandy, η οποία είναι πραγματικά πανέμορφη και μαγευτική. Σίγουρα θα ήθελα να αθλήσω αυτό το καταπληκτικό χτένισμα της Μάντι.

Νέες χαριτωμένες ιδέες για κοντά μαλλιά

Πηγή

Το δροσερό και ελκυστικό χτένισμα Μπομπ

Αυτά τα δροσερά και ελκυστικά μαλλιά bob χαρακτηρίζονται από εκείνα τα μεσαίου πάχους σκέλη ανοιχτό καφέ μαλλιών. Η δροσερή διαρρύθμιση αυτών των μαλλιών με αναστροφή των κλώνων μαλλιών στο μπροστινό μέρος είναι πραγματικά γοητευτική και υπέροχη. Ομοίως, τα μαλλιά με το πλάι είναι πραγματικά γοητευτικά και υπέροχα για να τα δεις.

Χαριτωμένα κουρέματα κοντά κυματιστά μαλλιά 2014

Πηγή

Το φοβερό και θεαματικό Pixie Hairstyle

Αυτά τα φανταστικά μαλλιά pixie είναι πραγματικά γοητευτικά και μοναδικά. Η ακατάστατη διάταξη των μαλλιών δημιουργεί μικροσκοπικές αιχμές στο πάνω πίσω μέρος της τρίχας. Ομοίως, οι δροσερές ρυθμίσεις των μαλλιών στο πάνω μέρος και οι πλευρές συμπληρώνουν όμορφα η μία την άλλη. Επιπλέον, το ωραίο κιτρινωπό χρώμα και οι αποχρώσεις του καφέ και του ξανθού ενισχύουν την ελκυστικότητα αυτού υπέροχο χτένισμα.

Χαριτωμένες περικοπές για κοντά μαλλιά

Πηγή